#37

549 31 2
                                    

"Slyšela jsem že máte s pár holkama domluvené VIP setkání?" usmála jsem se na Liama. "Jo... Pár holek si zaplatili VIP lístky. Setkání má být hned po koncertě." odpověděl mi a taky se usmál. "Ale to setkaní ma být se všema... I s váma kluci." podíval se na Luka. "Fajn..." usmál se. "A v kolik myslíš že to bude končit?" zeptala jsem se Liama šeptem. Alias tak aby to Luke neslyšel. "Dýl jak na dvě hoďky to asi nebude." řekl a usmál se. Nevím jestli mu došlo co mám v plánu, ale doufám že ne. Bylo to divný, protože já jsem šla s Liamem a Lukem. Mikey šel a Calumem a Harrym. A Ash šel s Luisem a Nialem. S bráchou jsem jít nechtěla... Nevím mám teď pocit, že se o mě moc stará. No a kluci šli s Harrym a tomu se snažím vyhýbat, takže tak.

Zvukovka jako vždy bez problému. Už jsme po jídle a jelikož je už šest a koncert začíná v osm pomalu jsme se začali vracet zpátky. Kolem celé haly už byla minimálně polovina těch holek. Noták proč jste tu tak brzo, místa už stejně rezervované máte a pouštět dovnitř se začíná až za hodinu a něco. Chápu ty co mají takové ty místa na stání, ale i kdyby někdo přišel později, tak by se dopředu procpal kdyby chtěl. My jsme samozdřejmě šli zadním vchodem. Docela se divím že ty holky nečekli tam, až kluci příjdou. Zašli jsme do šatny a kluci se pomalu začali chystat. Já si lehla na gauč a byla jsem na mobilu. Jak jinak než že jsem si volala s Ellie. Teď mě tak napadlo jak asi zamaskujou Harrymu tu modřinu, která je po pár dnech krásně fialová.

"Hodně štěstí." řekla jsem Lukovi, jako před každým koncertem a políbila ho. Pak jsem si šla sednout do šatny, kde už byli zalezlí všichni ostatní a chystali se. Pohled na Liama bez trička nebyl špatný. Sedla jsem si na kraj gauče. Louis a Niall byli každy v jednou křesle, Harry se převlíkal a Liam si sedl vedle mě. Chvilku jsme si povídali a pak k nám přešel Harry a sedl si mezi nás. To tělá naschvál?! No nic ignorovala jsem ho a znova si vzala mobil. "Kate? Říkala jsi že už jsme v pohodě? Tak proč nejsme?" zaptal se a podíval se na mě. "Jsme jen... Nechci... Nemůžu... Prostě postral jsi to. Nejde na to jen tak zapomenout. Chápeš že jsme se kvůli tobě mohli s Lukem rozejít? Nechej... Nechej mě být." řekla jsem a postavil se. Bylo to těžké říct mu to. Už jen proto, že mám pocit že i po tom všem k němu něco málo cítím. Je to smutné, ale je to tak. No nic nechci na to myslet. Jsem s Luke, miluju ho a tak to zůstane. Byla jsem v zákulisí a sledovala je. Byli fakt úžasní. Mohla bych je poslouchat celý den.

"Jak jinak než užasný." řekla jsem hned jak přišli. "Děkujem." řekli všichni sborově a utíkali do šatny. "Jdu do sprchy." zařval cestou Calum a rychle zaběhl do koupelny. Kluci za ním doběhli a začali mu bušit na dveře. "Jak to, že to vždycky stihne první." nadávali Ash s Mikem. Zato já jsem měla záchvat smíchu, stejně jako Luke.

Další část je tu. Ano dneska už druhá. Tahle část byla celkem nudná, další už by měla být lepší. Omlouvám se za chyby! Znáte mě. Komu se líbí tak můžete dát vote a nebo nějaký koment. Zatím čauki Katy :) :* <3

Kings and the QueensKde žijí příběhy. Začni objevovat