#8

884 46 0
                                    

Seděla jsem tam v Lukově objetí a pomalu jsem usínala. Najednou do pokoje vtrhl Ash. "Co vy dva tady děláte?!" křikl naštvaně. "Nic jenom jsem Kate utěšoval." vysvětlil Luke a já jsem se od něj odtáhla. "Co se stalo?" zeptal se mě najednou starostlivý Ash. "Nic všechno je v pohodě. Díki Luku pomohl jsi mi. A teď oba běžte chce se mi spát." řekla jsem a hanala jsem oba ze dveří. Ash měl takový nechápavý výraz a Luke se na mě jen usmála a beze slova odešel. Když odešli převlíkla jsem se a šla jsem si lehnout.

***

Seděla jsem u počítače a dodělávala jsem tu nahrávku. Znělo to fakt super a myslím, že se mi to povedlo. Bylo kolem třetí, takže do večera času dost. Rozhodla jsem se, že zavolám El jestli by se k nám nechtěla stavit. Chtěla bych si jít zaplavat, ale nechce se mi na pláž chodit samotné a navíc si s ní potřebuju promluvit o Lukovi.

Zavolala jsem ji a souhlasila. Řekla mi že tak za hoďku tam bude. Převlíkla jsem se do plavek a dala jsem si přes ně takový starý šaty, ve kterých jsem chodila jenom na pláž. Času bylo pořád hodně tak jsem se rozhodla, že Ashovi pustím tu nahrávku. Vzala jsem cedlo na které jsem ji vypálila a šla jsem za ním. Zase ležel v obýváku na gauči, ale nebyl tam sám.

"Ahoj Miku!" pozdravila jsem ho. Ležel hned vedle Ashe a o něčem si povídali. "Ahoj Kate!" taky mě pozdravil a usmál se. "Kluci dodělala jsem tu nahrávku, tak chcete si to poslechnout?" zeptala jsem se i když mě odpověď ani moc nezajímala, pustila bych jim to tak jako tak. "Jo honem pusť to chci to slyšet!" vyjekl Ash a rychle se posadil. "Klid bráško... Pustím to neboj." řekla jsem a musela jsem se nad tím zasmát. Vypadal jak nějaká veverka na drogách. Zapla jsem cedlo a sedla jsem si mezi kluky na gauč.

"Omg my jsme úžasní." řekl Ash když to dohrálo. "No jo to jsou ty moje dokonalé úpravy." usmála jsem se. "No tak to určitě... Vsadím se že i bez těch úprav by to bylo úžasný." řekl Ash a nasadil egoistický obličej. "To možná jo, ale s mýma úpravama je to mnohem lepší!" oponovala jsem mu. Otočila jsem se a viděla jsem Mika jak má záchvat smíchu. "A ty se čemu směješ?" zeptal se Ash a rýpnul do něj. "Víte jak jste vtipný když se takhle dohadujete." odpověděl mezi smíchem. "Tak děkujem." řekla jsem a praštila jsem ho do nohy. "Ale i tak se máme rádi! Že jo sestřičko?" řekl a přimáčkl mě do objetí. "Když řeknu jo přestaneš mě dusit?" zeptala jsem se a snažila jsem se mu vysmeknout. "Hmmm... Možná." řekl a ještě víc mě zmáčkl. "Miku pomoc... Můj milovaný bratříček mě chce zabít." řekla jsem a čekala co Mike udělá. Jak jinak než že se začal smát. Naštěstí když Ash slyšel 'milovaný bratříček' tak mě pustil. Sakra to uż je tolik musím si pohnout, nebo tam na mě bude El čekat.

"Ahoj." pozdravila jsem El když došla. Jak jinak než že jsem tam byla dřív i když jsem tam byla asi o pět minut později. No jo no Ellie.

Další část je tu. Už je to celkem dlouhý, tak rozhovor s Ellie nechám až na další díl. A mimochodem stane se tam ještě něco na co se těším! :) :*

Kings and the QueensKde žijí příběhy. Začni objevovat