#40

549 34 0
                                    

"Všechno nejlepší!" vykřikl Luke hned jak jsem otevřela dveře do pokoje. Strašně jsem se ho lekla. Myslela jsi si že se tak teď začne teprve probouzet. "Promiň." řekl a přiskočil ke mě. Asi si všimnul mého infarktu. "Dobrý." usmála jsem se. Znova ke mě přiskočil a políbil mě. Dneska má nějakou dobrou náladu. "Mám pro tebe speciální dárek." řekl a vytáhl nějakou taštičku. Byla v ní obálka a krabička. Přešla jsem k posteli, abych se mohla na všechno podívat. Jako první jsem vytáhla krabičku. Byl v ní řetízek s přívěškem, na kterém bylo písmenko L a motýlek, který měl podobnou barvu jako Lukovi oči. "L jako Luke... To je sladký." usmála jsem se. "No... Já... Jo." řekl a nervózně se poškrábal na zátylku. "Je krásný." usmála jsem se a vytáhla ho z krabičky, abych si ho dala na krk. Luke mi ho zapnul. Asi si nebyl jistý, jestli to není blbý nebo tak, ale mě to přišlo strašně moc sladký. "Děkuju." objala jsem ho. "A teď se podívej na ten 'speciální' dárek." usmál se. Vytáhla jsem obálku a podívala se dovnitř. Když jsem viděla co je uvnitř nemohla jsem uvěřit vlastním očím. "To... To myslíš vážně?" zeptala jsem se. Nebyla jsem si totiž jistá. "Já nevím co na to říct... Strašně moc děkuju!" vykřikla jsem a rychle ho objala. Chápete to Luke mi dal lístky na koncer Maroon 5. Moje oblíbená skupina! A ještě VIP setkání. Asi umřu radostí. "Chápeš že za několik hodin se potkáme s Adamem?! Nemůžu tomu uvěřit." oddtáhla jsem se od něj a vyskočila na nohy. Luke se na mě celou dobu díval a smál se. "Jsem rád že se ti to líbí." taky se postavil a dal mi pusu. "Abych nezapomněl tak tenhle dárek je zároveň i od Caluma a Mika." řekl zase nervózně. Asi si myslel že by mi to vadilo, ale to fakt nehrozí. Akorát jim musím poděkovat. "Dobře... Nevíš kde jsou? Chci jim poděkovat." řekla jsem. Pořád jsem z toho byla mimo. "Asi u sebe." odpověděl a usmál se. "Víš co zajdi si teď na snídani a já zajdu za nima... Pak se půjdeme někam projít, abych se uklidnila." políbila jsem ho a šla směr pokoj Caluma a Mika.

"Kdo to doprdele... Jé Ahoj Kate." řekl Calum a nervózně se poškrábal na zátylku. "Promiň." řekl a usmál se. "To nic... Můžu?" zeptala jsem se. Calum přikývl a já vešla dovnitř. "Kdo to byl?" zařval Mike z koupelny. "Nevšímej si ho." usmál se Calum a sedl si na postel. "Co jsi potřebovala?" zeptal se s úsměvem. "Chtěla jsem vám poděkovat... Za ty lístky... Jste fakt úžasní." usmívala jsem se a přiskočila k němu. Objala jsem ho. Asi z toho byl překvapený, protože si lehnul. "Promiň." usmála jsem se. "Dobrý... Jsem ráda že se ti dárek libí." taky se usmál. "Co to rady děláte?" zeptal se zděšeně Mike když vyšel z koupelny. "Nic." řekla jsem a svalila se vedle Caluma. Když jsem se posadil, rychle jsem zavřela oči. Mike tam stál... Nahej. "Kámo obleč se." začal se smát Calum když mě viděl. "No jo..." zasmál se i Mike. No i tak jsem ještě tak 5 minut neotevřela oči. "Kate... Už je to dobrý... Přísahám." řekl mi už po třetí Calum. Konečně jsem teda otevřela oči. Díky bohu už měl na sobě trenky. "Miku chtěla jsem vám poděkovat za ty lístky... Takže díky." vyskočila jsem a objala ho. "Nemáš zaco... Všechno nejlepší." řekl. Oddtáhla jsem se a dala mu pusu na tvář. "Hej... To je nefér já žádnoh pusu nedosta." řekl uraženě Calum. "Chudinko." zasmála jsem se a taky jsem mu dala pusu. Pak jsem se s nima jen rozloučila a odešla zpátky k nám na pokoj, za Lukem.

Dneska už třetí část? Já jedu. No jo no když je nuda tak je nuda. Už nevím co bych vám sem napsala, protože už jsem vám asi všechno řekla. Tak jenom asi dejte vote a koment. Čauki Katy :) :* <3
Ps. Jako vždy sorry za chyby! :D

Kings and the QueensKde žijí příběhy. Začni objevovat