#13

823 42 8
                                    

"Co to mělo být?" zeptal se Ash naštvaně, hned jak jsme vyšli ven. "Co co mělo být? Co jsem asi tak měla dělat?" zeptala jsem se trochu klidnějším i když taky naštvaným hlasem. "No nevím... Nevypadalo že by ti to vadilo. A taky nevypadalo, že to bylo poprvé!" řikal a díval se na Luka vražedným pohledem. "Ale notak... Pripadá ti že jsme měli čas na to se někde líbat. Nic o tom nevím." řekla jsem a podívala se na Luka. Přikývl na důkaz, že nic neřekne a pak se podíval na Ashe. Mike se na nás nechápavě podíval. "No..." řekl, ale já ho naštěstí stihla utišit dřív než si toho kdokoliv všimnul. "Buď ticho... Ash o tom neví a vzhledem k jeho reakci nevim co by dělal, kdyby se to dozvěděl." řekla jsem mu. Přikývl a usmál se. Uf kdyby to řekl tak by Ash asi dostal záchvat.

Seděla jsem v autě a tentokrát to bylo divný. Mike řídil... Ano Mike, ten který v autě usne i když jede 10 minut. Vedle něj byl Calum. Já klasika uprostřed mezi bráchou a Lukem. Celou cestu se Ash tak divně tvářil a mračil. Notak brácho přestaň štveš mě. Opřela jsem se mu o rameno. "Noták bráško... Vždyť víš že za to může ten debil. Stalo by se to i kdyby na místě Luka byl třeba Calum!" řekla jsem a snažila jsem se aby se přestal zlobit. No když jsem řekla to o Calumovi tak se konečně začal smát. Mimochodem ten Calumův pohled, když jsem řekla to že bych ho políbila byl k nezaplacení. Taky jsem se musela začít smát. "No co... Ty by jsi jako nebyl rád?" zeptala jsem se Caluma provokativně. "To nikdo neřekl." odpověděl a zasmál se. Po tomhle jsem na sobě cítilu Lukův vražedný a ublížený pohled. Usmála jsem se na něj a v duchu jsem si říkala Neboj stejně jsi jediný s kým jsem tu pusu chtěla. S Calumem by to bylo z donucení a s Mikem by to bylo divný.

Dojeli jsme domů a já šla hned k sobě do pokoje. Najednou mi zapípala zpráva na meseengeru. Psala mi Ellie.
El: Co to bylo? Takže spolu chodíte?
Já: Hádám že jsi viděla ten rozhovor...
El: Neeeeeeeee......
Já: Ne nechodíme spolu. Vlastně jsem s ním od toho nemluvila.
El: Běž si s ním promluvit!
Já: Proč?
El: Ty jsi záznam toho rozhovoru neviděla co?
Já: Ne... Proč?
El: Luke se tam na tebe pořád díval :)
Já: Tak když jsem mluvila tak myslím, že se na mě dívali všichni.
El: Luke jinak... Podívej se na to. A pak jsi s ním běž promluvit! Už je to dlouho musíš začít znova a kdo by mohl být lepší než Luke?
Já: Ty jsi pako :D Nechci s ním o tom mluvit... Už tak to mezi náma bylo divné a teď to bude ještě horší :(
El: To zvládneš! Až jsi s ním promluvíš tak napiš :*

Chtěla jsem ji ještě odepsat, ale najednou někdo zaklepal na dveře mého pokoje. "Ano?" řekla jsem a čekala kdo vejde. "Co potřebuješ Miku?" zeptala jsem se s úsměvem. Byla jsem ráda že to nebyl Luke. "Promiň že jsem se málem prolecl." omluvil se mi. "To je v pohodě. Netrap se tím." odpověděla jsem mu. "Ještě jsem se chtěl zeptat proč to nechceš říct Ashovi, ale potom jak reagoval jen na pusu jsem to pochopil." začal se smát. "Přesně tak." zasmála jsem se taky. "A Ash říkal že ti mám vyřídit že se ti omlouvá." řekl když odcházel. "Řekni mu že já se nezlobím." řekla jsem, on jenom kývl a odešel.

Znova jsem sáhla po mobilu a chtěla napsat El, ale zase někdo zaklepal. Děláte si srandu. "Ano?" řekla jsem znova. Napadlo mě že si tu Mike něco nechal, ale tentokrát to nebyl Mike. Byl to Luke.

Další část je na světě. Doteď jsem přidávala každý den, někdy i víckrát deně, ale nevím jak to budu stíhat když začala škola. Pořád mě to ale baví tak snad to budu stíhat a snad to budete číst. Jinak co na to říkáte, prázniny zkončily a zase začal teror. Od zítřka se učíme takže fakt super! No to je jedno :D

Pokud se vám to líbilo tak budu ráda za vote a nějaký pěkný komentář by potěšil.

Zatím pa Katy :) :* <3

Ps. Nahoře máte Calumův super ksichtík :* :D

Kings and the QueensKde žijí příběhy. Začni objevovat