#38

567 32 3
                                    

"Wow už jsi venku." řekla jsem ironicky Lukovi, když se konečně vrátil ze sprchy. "No jak vidíš." usmál se. "Co ti tak dlouho trvalo?" zeptala jsem se ho. "Nebyl jsem tam moc dlouho." odpověděl uraženě a šel si najít oblečení. Jo přišel jenom v trenkách, stejně jako všichni. "Vypadá to tam zase jako po výbuchu." zeptal se Calum. "Hej... Náhodou dneska jsem uklidil." řekl a začal se oblíkat. "Zázrak." křiknul Mike, který zrovna šel kolem otevřených dveří. Já, Calum i brácha jsme se začali smát. Jenom Luke nahodik uražený výraz. No popravdě nad tím jak se tvářil jsme se všichni začali smát ještě víc.

Všichni už byli osprchovaní a oblečení. Teda všichni kromně Harryho. Ten už tady 20 minut chodí bez trička. A abych nezapomněla, pokaždé když projde kolem mě tak se tak divně usměje. Čekala bych, že potom co jsem mu řekla na mě bude naštvaný, ale on ne. Začínám se bát co má v plánu. "Kluci... Holky čekají ve vedlejší místnosti." řekl jeden z členů ochranky, který zrovna vešel do dveří. "První půjde Luke, Mike, Calum a Ash... Pak se vystřídáte. Příkaz manažerky." řekl a čekal až kluci vstanou. "Poď." řekl mi Ash. "Já?" zeptala jsem se. "Jo." usmal se, chytl mě za ruku a vytáhl z gauče. "Proč?" zeptala jsem se znova. "Jsi moje sestra... Jeho holka... A chci aby jsi šla s náma." řekl a táhl mě ze dveří. "Fajn." vysmekla jsem se mu a šla jsem vedle něj.

"Ahoj." pozdravila jsem je. V místnosti už stáli všichni kromě Ashe a holky tam stály jako přikované. Sledovali je a nic neříkali. Proč chtěli VIP setkání, když s nima ani nemluví? No možná se musí vzpomatovat. Byli to nějaké tři holky. Seděli na jednom gauči, kluci seděli naproti nim na druhém. Samozdřejmě pro mě už tu nebylo žádné místo. Šla jsem ke kraji gauče a sedla si na tu rukojeť. A taky jsem se opřela o Caluma, který seděl na kraji.

Když se ty holky konečně vzpamatovaly začali jsme si povídat. Samozdřejmě jedna z prvních otázek byla 'kdo je ta holka'. Prej netušili že Luke má holku. A je pravda, že nikde jsme to oficiálně nepsali, ani nic takového. Asi by už bylo na čase. No nic. Pak se s nima ještě kluci vyfotili. Dokonce se chtěly fotit i se mnou. No a pak už jsme odešli. Zajimá mě jak budou reagovat na ostatní. Přece jenom to byl jejich koncert a hlavně setkání s nima. No hodně štěstí.

"Budeme čekat? Nebo pojedem?" zeptal se Mike. "Myslím že nemusíme čekat." usmál se Ash. "Fajn... Kate prosím zajdi říct klukům že už pojedem." řekl Calum a udělal psí oči. Protočila jsem nad tím očima a šla jsem. Zaklepala jsem na dveře a pak vešla. Něco si tam povídali a skoro si mě nevšimli, samozdřejmě až na Harryho. Ten si mě všimnul hned. Šla jsem k nim blíž a naklonila se k Liamovi, který seděl na kraji gauče. "My už pojedem... Dej pak vědět v kolik máme být ráno před hotelem. V kolik bude odjezd." pošeptala jsem. Když jsem se oddtáhla Liam přikývl, usmál se a znova se připojil ke konverzaci.

"Liam nám dá pak vědět v kolik máme bude ráno odjezd." řekla jsem klukům ve výtahu. "Fajn." usmál se Mike. Když jsme vystoupili tak jsme každý šli k sobě do pokoje. Vešla jsem první a hned jak Luke zavřel dveře políbila jsem ho. "Doufám že nejsi moc unavený." usmála jsem se. "Proč?" zeptal se mě a taky se usmál. "No víš jak nás předtím vyrušili... Teď máme klid." řekla jsem a sedla si na postel. Přišel ke mě políbil mě a lehl si nade mě. "Na tohle nejsem nikdy unavenej." řekl a usmál se.

Další část je na světě! Chci ji věnovat ambryxx video se ti moc povedlo. Všichni kdo máte rádi 5SOS a chcete je tady tak sdílejte její video. Odkaz najdete v jejím příběhu 5Sos project.

A teď k části. Doufam že se líbila! Pokud jo dejte vote a budu ráda za koment. :*

Taky vám chci říct že píšu jednodílovky jak jinak něž s 5SOS. Pokud máte zájem tak mi napište. Strašně se totiž nudím a bolí mě v krku, takže nemám co dělat, jenom psát.

To je asi všechno. Tak zatím čauki Katy :) :* <3

Ps. Sorry za chyby! :D

Kings and the QueensKde žijí příběhy. Začni objevovat