#6

957 50 0
                                    

Proč to udělal? Mělo to něco znamenat? Běhaly mi v hlavě otázky. V podstatě jsem nemohla myslet na nic jiného než na Luka a na to co se stalo. Když jsem se trochu vzpomatovala vyšle jsem ven abych našla Ashe a ostatní. Hned co jsem je našla jeli jsme domů.

"Co se stalo?" zeptal se Ash když jsme šli k autu. Kluci šli před náma takže nemohli nic slyšet. "Nic... Co by se mělo stát?" pokusila jsem se o úsměv. "Od té doby co jsi za náma přišla jsi nějaká divná. Stalo se něco?" vyptával se Ash. No jo no najednou je to starostlivej brácha, když naši nejsou doma. "Ne vážně je všechno v pohodě. Jak přijedem domů půjdu na pláž, jenom ať víš." řekla jsem mu abych začala jiné téma. "Fajn a mimochodem chtěl tam jít i Mike, tak možná půjde s tebou. Já půjdu s Lukem k nám a Calum... Nevím možná půjde taky na pláž a nebo k nám." dokončil svůj monolog. Díky bohu že na tu pláž nejde Luke. To tam radši přetrpím Caluma.

V tom aute jsem si připadala divně. Neveděla jsem co říct ani co dělat po tom co se stalo. Luke byl úplně v pohodě, ale mě to rozhodilo. Hned jak jsme přijeli domů vyběhla jsem do pokoje, oblíkla jsem si plavky vzala jsem si ručník a mobil a šla jsem na pláž. Jo to jsem asi ještě něřekla máme dům v podstatě na pláži, takže je to super.

"Kate?" oslovil mě opatrně Mike. Ležela jsem v písku na ručníku a opalovala jsem se. Když jsem ho tam viděla, sedla jsem a čekala co z něj vypadne. Ještě předtím než něco řekl hodil svůj ručník vedle mě a taky si sedl. "Co se ti stalo? Jsi nějaká divná." zeptal se mě. To ne i on? "Nic všechno je v pohodě." odpověděla jsem a zadívala jsem se na moře. "Jsi si jistá že mi to nechceš říct? Třeba by se ti po tom ulevilo." řekl. Má pravdu, třeba to opravdu potřebuju někomu říct. "Fajn řeknu ti to, ale musíš slíbit že to nikomu neřekneš. Hlavně ne Ashovi." řekla jsem mu vážně. On jen přikývl. "Když jsme skončili šla jsem si pro vodu. Nikdo z vás už tam nebyl, tak jsem vás chtěla jít hledat. Šla jsem ke dveřím a tam stál Luke. No on políbil mě a já jsem z toho mimo, protože nevím proč to udělal ani jestli to mělo něco znamenat." vychrlila jsem na Mika. Bylo vidět že mu chvilku trvalo něž mu došlo co jsem mu to vlastně řekla. "Počkat... Luke tě políbil?" zeptal se aby se ujistil. Já jsem přikývla a přitáhla jsem si k sobě nohy, které jsem objala.

"Nic mi k tomu neřekneš?" zeptala jsem se Mika po tom co asi 5 minut nic neříkal. "Proč jsi z toho tak vedle? Nelíbilo se to to?" zeptal se a usmál se. "Neřekla jsem že se mi to nelíbilo, ale nevím co si o tom mám myslet." vysvětlila jsem a čekala co mi na to odpoví. "Abych ti řekl pravdu taky mě to překvapilo. Luke není tenhle typ kluka. On není na takový to dostanu holku do postele a může jít. On je spíš ten typ usadit se a být s někým navždycky. Za celej život měl snad dvě holky a znáš to první vztah nikdy nevýjde, ale s tou druhou vydržel tak 2 a půl roku, než se s ním rozešla. Takže věř že pokud tě políbil musel to pro něj něco znamenat jinak by to neudělal." dokončil Ash své vyprávění. "No jo, ale co to pro něj znamenalo? A co to znamenalo pro mě?" zeptala jsem se sama sebe a zase jsem se zadívala na oceán. "A co teda líbilo se ti to?" zeptal se Mike provokativně. Podívala jsem se na něj s pohledem děláš si prdel, ale vypadalo to že on vyčkává na odpověď. "Jo líbilo se mi to, ale podrobnosti ti říkat nebudu." řekla jsem a usmála jsem se. Podrobnosti jako například studený piercing a dál pokračovat nebudu.

S Mikem jsme si ještě dlouho povídali. Párkrát jsme si skočili do vody a pak už jsem šla domů. Osprchovala jsem se, oblíkla se a šla jsem k sobě do pokoje. Infarkt again. Luke ležel na mojí posteli. No to si děláš prdel!

Další část je tu a tahle se mi fakt líbí a myslím, že se celkem povedla. Co myslíte vy? :)

Kings and the QueensKde žijí příběhy. Začni objevovat