#22

734 38 0
                                    

"Ahoj!" zakřičel přes celou Lukovu zahradu nějaký kluk. Bude to jeden z jeho bratrů. Jsem docela nervozní. "Wow Luku dobrej výběr." řekl když si mě prohlídl. Luke se na mě omluvně podíval a já jsem se na něj usmála. "Mimochodem já jsem Jack." pokračoval Lukův brácha. "Kate." představila jsem se a podala mu ruku. "Ahoj." zakřičel jeho druhý brácha. "Ahoj." řekla jsem taky a usmála jsem se. "Já jsem Ben." řekl a podal mi ruku. "Kate." představila jsem se i jemu a taky jsem mu podala ruku. Chvilku jsme tam jen tak stáli a kluci něco povídali. Když jsem se nad tím zamyslela, tak všichni jsou fakt pěkní.
"Kate si v pohodě?" zeptal se Luke. Asi jsem přemýšlela moc dlouho. "Jo jsem... Jen jsem se zamyslela." odpověděla jsem s úsměvem. "Fajn." usmál se Luke a dal mi pusu do vlasů. Všichni se teď na mě dívali. "Noták... Proč se na mě tak dívate? Připadám si strašně malá." řekla jsem a udělala smutný obličej. Já mám tak 163cm a oni všichni tak 190! Je to debilní. "Jsi malá, ale to je roztomilé." řekl Luke a znova mi dal pusu. "Tak díky." řekla jsem s nevěřícným pohledem. "Tak co vy hrdličky? Půjdete na 'tajné místo'?" zeptal se Jack. "Jo půjdeme, ale později." odpověděl Luke. "A co bude teď?" zeptala jsem se. "Máš žízeň?" zeptal se Ben. Přikývla jsem a on nejspíš odešel pro vodu.

Seděli jsme a povídali si. I Ben i Jak byli super, i když s Jakem si asi rozumím víc. Každou chvilku jsme se smáli. Ben dokonce udělal večeři. Bylo něco kolem sedmé a my jsme pořád seděli na zahradě. Přemýšlela jsem kdy se Luke jít na to 'tajné místo' a taky jestli mi pučí mikinu, protože jinak umrznu. Už teď je mi trochu zima. "Luku?" řekla jsem když bylo ticho. "Ano zlato?" zeptal se. "Prosím pujčíš mi nějakou mikinu, nebo něco? Je mi zima." řekla jsem a udělal psí oči. "Jasně pojď." řekl a postavil se.

Vešli jsme k němu do pokoje. Měl to tu pěkné. Dvě stěny byly modré a další dvě bíle. Velká černá postel, černé skříně a velký stůl s židlí. Na stole měl bordel, ale kdo ho nemá. Pak tam měl asi tři kytary, mikrofon a dokonce i klávesy. Vypadalo to tu fakt dobře. "Kate?" řekl a já jsem se na něj otočila. Přetáhl mi přes hlavu nějakou velkou, černou mikinu. Když jsem si ji prohlédla došlo mi že má na sobě logo 5Sos. "Ty to nosíš jako reklamu?" zeptala jsem se a zasmála se. "Já ji skoro nenosím." usmál se a vzal mě za ruku. Vyšli jsme ven, Luke jenom zamával na bráchy a šli jsme někam pryč. Šli jsme někam dál do ulice, na které bydlel a pak jsme zahli ke starému kinu. Byla to taková opuštěná ulička. Měl pravdj tady vážně nikdo nechodí.

"Co tady?" zeptala jsem se když jsme stáli před kinem. "Teď nahoru." řekl a ukázal na střechu. Byla placatá, takže žádný problém. Štěstí že nemám strach z výšek. Vylezli jsme teda po tom starém, rezavém schodišti až nahoru a tam jsme si sedli na okraj. Byl odsuď v dálce vidět oceán a zrovna zapadalo slunce. Nádherný pohled. "Takže sem bereš každou holku, kterou chceš oblbnout?" zeptala jsem se a podívala se na něj. "Vlastně... Ty jsi první koho jsem sem vzal." řekl a nervózně si prohrábl vlasy. "Co se děje? Proč jsi tak nervozní?" zeptala jsem se a chytla ho za ruku. "Víš Kate... Bojím se že něco udělám špatně a pak toho budu litovat... U tebe by mě to obvzlášť mrzelo, protože tě miluju." řekl a podíval se na mě. Řekl to... Řekl to znova! Miluje mě... Běhalo mi v hlavě. "Já... Taky tě miluju." dostala jsem ze sebe. Když jsem to řekla v očích se mu objevili jiskřičky a usmíval se. "Ani nevíš jak moc jsem doufal že to řekneš." řekl a pak mě dlouze políbil.

Seděli jsme vedle sebe na té střeše. Luke mě jednou rukou objímal a za tu druhou jsem ho držela. Potichu jsme sledovali západ slunce a užívali si přítomnost toho duhého. Je krásné když vám někdo řekne miluju tě, zvlášť když to cítíte stejně.

Tak a je tu další část... Na konci trochu doják ne :D Znova se omlouvám za překlepy, ale je půl jedenácté, chce se mi spát a nechce se mi to kontrolovat. Snad máte pochopení :* Budu ráda za každý koment a vote (jo vím píšu to ke každé části, ale to je jedno). Tak zatím čauki Katy :) :* <3

Kings and the QueensKde žijí příběhy. Začni objevovat