#18

743 35 2
                                    

"Nesnáším novináře!" řekl Luke trochu naštvaně a zaroveň smutně. Položil mobil vedle sebe a položil si tvář do dlaní. Vzala jsem jeho mobil a podívala co je tam napsané.

A je to venku! Luke Hemmings má novou přítelkyni. Kdo to je to zatím nevíme, ale jistě brzo zjistíme. Zatím máme dva typy. Mohla by to být Kate Irwin, sestra Ashtona Irwina. Nebo jeho bývala přítelkyně Meddie Cooper. Nebo že by měl nějaký jiný oběv? No posuďte sami máme pro vás pár fotek.

Jo byly tam ty fotky jak jsme s Luke seděli na pláži. Doufám že nikdo nepozná kde to je. A na té fotce nejdu poznat, tak alespoň něco.

"Luku to je dobrý." řekla jsem a objala ho. "Takhle jsem to nechtěl. Všechno je moc složitý. Proč to novináři tak řeší? A proč si myslí že bych se vrátil k Meddie?" řekl stále s tváří ve dlaních. Vzala jsem mu ruce a tím jsem ho donutila, aby se na mě podíval. Měl celé uslzené oči. Proboha je mi ho tak strašně líto. "Moc dobře víš že novináři ti pokoj nedají. Tak se tím netrap. Zaleží na nás ne na tom co o nás budou říkat. Jasný?" zeptala jsem se a usmála se. Zlehka přikývl a objal mě.

Leželi jsme vedle sebe na posteli a povídali jsme si. Luke už se trochu uklidnil, ale pořád to nebyl úplně on. Už vážně nevím jak ho mám rozveselit, ale tak doufám že ho to přejde samo. "Princezno už bych asi měl jít." řekl Luke a chtěl se zvednout. "Ještě ne." řekla jem a víc jsem se k němu přitulila. "Kolik je vůbec hodin?" zeptala jsem se ho. "Něco kolem 16:00." řekl a usmál se. "Nemáš hlad?" zeptala jsem se ho. "Já vždycky." odpověděl. Šli jsme teda dolů a objednali jsme si pizzu.

"Kde je vůbec Ash?" zeptala jsem se jak jsme dojedli. Jo až teď mi došlo že není doma. "Myslím že říkal něco o nějaké holce." řekl Luke s úsměvem. "Počkej co! Ash má holku?" vykřikla jsem. "No asi jo." odpověděl mi. "No wow." řekla jsem překvapeně. "Zlato ty jsi z toho nějak mimo ne?" zeptal se Luke se smíchem. "Jo protože Ash a holka... Ash má rande... To mi nejde dohromady." řekla jsem a taky jsem se zasmála. Ellie bude žárlit až se to dozví.

"Nezajdeme někam?" zeptal se mě Luke. "Ráda bych, ale žádné další fotky už nechci." řekla jsem trochu sklesle. Jo snažím se na to nemyslet, ale štavalo mě to i s Harrym. Novináři se nás pořád snažili vyfotit, ale naštěstí se jim to nedařilo. Dostali jenom fotky, které jsme s Harrym vyfotili sami. A tak to doufám bude i s Lukem. "Promiň." řekl a objal mě. "Neomlouvej se já bych jenom raději zůstala doma." usmála jsem se. "Hlavně když budeme spolu." dodala jsem po chvilce. Luke se usmál a políbil mě.

Seděla jsem na gauči a čekala až Luke dotelefonuje. "Promiň zlato musím jít... Volal brácha." řekl a šel do chodby. "A kdy příjdeš?" zeptala jsem se a udělala smutný oči. "Zítra ráno dobře?" zeptal se. "Dobře." odpověděla jsem a usmála jsem se. Políbil mě a pak šel ke dveřím. "Ahoj zlato... Miluju tě." řekl a zavřel za sebou dveře. Řekl miluju tě? Vážně to řekl. Proboha! Usmívala jsem se od ucha k uchu.

Máme tu další čast. Co jiného dělat když se v sobotu nudíte a ležíte po třema dekama, protože je vám zima. Jedině psát! Proto jdu pokračovat. Pokud chcete večer další část napište. Prosím o koment s názorem :D budu ráda za votes :* Tak zatim čauki Katy :) <3

Kings and the QueensKde žijí příběhy. Začni objevovat