#35

619 36 3
                                    

"Ahoj Kate co tady děláš? Myslel jsem že budeš s Lukem." řekl usmívající se Calum, který šel za mnou. "Ahoj... Luke byl unavený, tak jsem mu řekla ať jde spát." usmála jsem se na něj. "Takže? Chceš abych ti dělal společnost." zeptal se a zadíval se mi do očí. Všimli jste si někdy toho jak má Calum pěkné oči? Já až teď. "Kate?" zamával mi rukou před obličejem. Asi jsem se na ty oči dívala moc dlouho. Nejhezčí odstín hnědé co jsem kdy viděla. Ale na Lukovi modré, pomněnkové oči to nemá! "Jo pokud nemáš nic v plánu, tak můžeš." zasmála jsem se. "Kam půjdeme?" zeptala jsem se ho. "Kamkoliv chceš." usmál se na mě. "Já nevím..." zamyslela jsem se. "Už jsi jedla? Jednou už jsem tady byl, takže vím o jedné super restauraci." řekl. "No já nevím... Není to blbý." řekla jsem trochu nervózně. "Proč by bylo? Nezvu tě přece na rande." řekl a rozesmál se. Když řekl RANDE, tak ve mě škublo. Ale naštěstí než se Calum dosmál, už jsem byla uase v pohodě.

"Fajn... Jenom si zajdu pro věci." usmála jsem se na něj a šla jsem zpátky na pokoj. Luke už spal, takže jsem jenom potichu přešla ke stolu, vzala si z něj kabelku a mobil a šla jsem zase ven. "Můžeme?" zeptal se Calum, který mě čekal za dveřmi. "Můžeme." odpověděla jsem a usmála se. Nikde jsem takhle s Calumem nebyla, takže jsem zvědavá, jak se to bude vyvýjet.

Byla to fakt krásná restaurace. Vypadala nobl, ale vlastně byla úplně normání. Jakože tam nechodily ženské v šatech za 2tisíce, nebo chlapi v obleku. Chápete mě. Už jsme dojídali. Vůbec jsem nevěděla, že si budeme s Calumem tak rozumět. Máme toho hodně společného. "Účet prosím." řekl Calum té servírce, co nás obsluhovala. "Budete platit dohromady nebo zvlášť?" zeptala se a oba si nás prohlídla. "Dohromady." řekl Calum. "Ne já za sebe zaplatím. Jak jsi říkal není to rande." řekla jsem mu a usmála se na něj. "To nevadí... Můžu přece zaplatit za svojí KAMARÁDKU." řekl a taky se usmál. Proč tak zdůraznil slovo kamarádka? Tady mi něco nehraje. No to je jedno určitě to řekl jenom tak.

"Neměl si za mě platit." řekla jsem mu když jsme šli zpátky. "Nechej už toho." zasmál se. "Tak fajn... Ještě jednou děkuju... Budu ti to muset nějak vrátit." usmála jsem se. A tím myslím, že mu budu muset něco koupit. Ne něco jiného. Celou cestu jsme si povídali, než jsme došli k hotelu. Vyjeli jsme do našeho patra. Jo všichni bydlíme na jednom patře jenom máme oddělené pokoje. Nečekaně. "Tak já už půjdu za Lukem." usmála jsem se a objala ho. "Dobře... Mikeyho už asi taky bide zajímat kde jsem." řekl a pořád mě držel v obětí. "Fajn... Tak dobrou." řekla jsem a odtáhla se od něj. "Dobrou." řekl a dal mi pusu na tvář. Fajn tohle mě trochu překvapilo. Ale byla to jenom přátelská pusa. Ještě jednou jsem mu zamávala a vešla jsem do pokoje.

"Ahoj." pozdravil mě rozespale Luke. "Ahoj." usmála jsem se na něj, políbila ho a odešla do sprchy. Pak jsem se oblíkla a šla zpátky za Lukem. "Co jsi dělala?" zeptal se mě trochu starostlivě, když jsem si k němu lehla. "Byla jsem s Calumem na večeři." odpověděla jsem a cítila jsem jak ztuhl. "Jak s Calumem?" zeptal se. "Neboj se... Měla jsem hlad a Calum říkal že tu zná fajn restauraci. Prostě jsme si jen zašli na jídlo. Nic se nestalo neboj." ujistila jsem ho. Pak jsem ho ještě pohladila po ruce a on se zase uvolnil. Je fakt žárlivej. Přitulila jsem se k němu a za chvilku jsme oba spali.

Tadaaaa... Co si myslíte? Začíná se něco dít mezi Calumem a Kate? Friendzone pro Caluma? Zdá se mi že by chtěl víc... Co myslíte? No nevím... Necháme se překvapit. Jinak pořád vás to baví? Přemýšlela jsem totiž hodně nad tím jak tenhle příběh ukončím (ne ještě se to neblíží), že bych napsala druhý díl. Ten už by asi nebyl tak dlouhý. Napište co si o tom myslíte. Jo a myslela jsem, že by to bylo třeba o čtyři roky později. No zase moc mluvím. Takže jenom napište co si o tom myslíte a čauki Katy :D :* <3

Kings and the QueensKde žijí příběhy. Začni objevovat