#9

887 45 2
                                    

"Neříkej že ty jsi tu byla v čas." řekla protože tušila co jsem ji chtěla říct. "Nebyla, ale pořád dřív jak ty." usmála jsem se na ni. "No a co já bydlím dál." zasmála se taky. Chvilinku jsme si ještě povídaly a pak jsme si šly zaplavat.

"El musím s tebou mluvit." řekla jsem když jsme vylezly z vody. "Co se stalo zlato?" zeptala se a sedla si vedle mě do písku. "Potřebuju radu... Luke mě políbil a já nevím co s tím. A pak jsem s ním ohledně toho mluvila... No došla řeč na to, že jsme oba měli škaredý rozchod... Říkal že se přes to nedokaže přenést, proto nechápu proč mi dal tu pusu. A já jsem si včera vzpomněla na Harryho a zase jsem brečela." řekla jsem ji a už mě zase začínaly pálit oči. Vím řekla jsem to docela nepochopitelně, ale El mi vždycky rozumí. "Počkat Luke ti dal pusu!" vykřikla a usmála se. "Vážně tohle tě na tom zaujalo nejvíc! A kde je ta rada?" zeptala jsem se a nevěřícně jsem se na ni koukala. "No jo promiň... Hele běž do toho potřebuješ se zase rozptýlit a kdo by na to mohl být lepší než někdo tak pěknej jako je Luke... Navíc když tě chce a on to taky potřebuje!" řekla a podívala se na mě. Asi měla pravdu... Luke se mi fakt líbil a když má o mě zájem! Ale nechci mu naletět, protože další zradu zažít už nechci. Budu si to ještě muset rozmyslet. S El jsme byly na té pláži tak do 9 a pak musela jít domů. Přesně tohle jsem potřebovala... Rozptýlení s nej kámoškou.

"Ahoj Ashi!" křikla jsem do domu, ale nic se neozvalo. Šla jsem do pokoje a podívala se na mobil. Byla tam zpráva od milovaného bratříčka. Kate dneska spím u Caluma. Nezboř barák protože vím, že by to bylo na mě. Čau Ash :) dočetla jsem sms. Supr takže sama doma! Dala jsem si rychlou sprchu abych ze sebe smyla tu slanou vodu a oblíkla jsem si pyžamo. Šla jsem si ještě dolů pro jídlo a pak jsem se vratila zpátky do pokoje. Přesně když jsem si sedla na postel někdo mi napsal. Na mesenger mi přišla zpráva od Luka.

Luke: Ahoj princezno :)
Já: Ahoj... Tak princezno jo? :)
Luke: No a proč ne :D
Já: Jak myslíš...
Luke: Co děláš zítra? Budeme s klukama točit klip k Amnesii a mě napadlo, jestli by jsi tam nechtěla hrát.
Já: Já a hrát v klipu a ještě k tomu v klipi kdy bude i můj bratr? No nevím...
Luke: Prosííím :)
Já: A co na to říkal Ash a ostatní?
Luke: Že je mu to jedno, Mike byl rád a Calum nic.
Já: Jak jinak... Co proti mě má?
Luke: Přejde ho to neboj :)
Já: Fajn... Ash mě doufám vezme. :)
Luke: To nevím... Prej dneska spí u Caluma. Já tě ráno vyzvednu.
Já: Ty máš řidičák?
Luke: Jo neboj se :) budu u tebe okolo deváte jo?
Já: Fajn :)
Luke: Těším se :)
Já: Už budu muset... Tak zatím ahoj a dobrou :* :)
Luke: Dobrou princezno :*

Máme novou část... Omg jak mě baví smskovat i v příběhu. Doufám že vám to nevadí, pokusím se příště brzdit.
Vote a koment!
Katy :* :) <3

Kings and the QueensKde žijí příběhy. Začni objevovat