#33

560 34 1
                                    

"Proč si Harry držel oko a tvářil se tak naštvaně?" zeptal se Liam, který vešel do dveří. "Luku vysvětlíš?" zeptala jsem se. "Ne díky." usmál se a sedl si. "Tak se budeš muset nejspíš zeptat Harryho." taky jsem se usmála a odešla z místnouti, abych si donesla vodu. Vešla jsem teda do 'kuchyňky' a tam stál Harry. Vytahoval si z ledničky sáček s ledem. Nevěděla jsem jak se k němu mám chovat. Byla jsem na něj naštvaná, ale zároveň mi ho bylo líto. Ale vlastně si za to může sám. "Kate... Promiň asi jsem to fakt přehnal." řekl a trochu sykl bolestí, když si sáček přiložil k oku. "Máš pravdu a jinak... Omluva přijata." usmála jsem se. Taky se usmál a odešel. Nabrala jsem si vodu a šla zpátky. "Proč si Harry drží u oka sáček s ledem?" zastavil mě cestou Calum. "Zeptej se ho." řekla jsem mu a chtěla jít dál. "Noták... Povídej co se stalo." šel za mnou a vyzvídal dál. "Calume... Podívej se támhle." řekla jsem a čekala až se otočí. "Vidíš ty poslední dveře? Tak tam teď zašel Harry... Hodně štěstí." řekla jsem a šla dál svou cestou. On se za mnou jen smutně otočil a pak šel za Harrym. "Kate?" oslovil mě znova Mike, který zrovna od někud vyšel. "Ano?" ujistila jsem ho že poslouchám. "Proč má Harry na oku sáček s ledem?" zeptal se mě. Lidi to si děláte prdel. Potřetí za 10 minut ta stejná otázka od jiných lidí. "Zeptej se ho." řekla jsem se smíchem. "Čemu se směješ." zeptal se pobaveně. "Ale jenom že se mě ptáš na to samě na co se před chvilkou ptal Calum a ještě před ním Liam." vysvětlila jsem. "A co teda má s tím okem?" ptal se dal. Bože proč jsou všichni tak neodbytní. Poslala jsem ho stejný směrem jako Caluma. Znova jsem šla chodbou a konečně jsem došla tam, kam jsem chtěla.

Všichni jsme seděli v jedné místnosti. Když říkám všichni, tak myslím všichni až na Harryho. Povídali jsme si a najednou se otevřely dveře. Kdo jiný než Harry by tam mohl být. Přišel a sednul si k nám. Choval se jako by se nic nestalo. Luke zase zatnul pěsti, když vešel. Pohladila jsem ho po ruce a podívala se na něj, aby se uvolnil. Zabralo to. "Harry co to máš?" zeptal se Ash a ukázal na oko. "To se neptej mě." řekl a podíval se na Luka. "Co se stalo?" zeptal se Nial Luka. "Ptej se toho kdo si to zavinil." řekl Luke a taky se podíval na Harryho. "Fajn pochopil jsem že si mu dal pěstí... Teď mi někdo a je mi jedno kdo vysvětlete proč." řekl Ash vážne a střídavě sledoval Luka a Harryho. "Pokud vás to všechny tak zajímá tak fajn... Harry se líbal s Kate." řekl Luke a podíval se na mě. Já jsem se z hluboka nadechla a čekala na Ashův naštvaný proslov. "Cože?! Proč jsi doprdele líbal Kate? Kdyby ji to nevadilo tak nemáš kolem oka modrý flek. A ty Luku jsi se měl klidnit. Víš jak to bude vypadat, jak bude vystupovat? Proboha víte jaký z toho bude problém, jestli se to někde dostane." nemusela jsem čekat dlouho. "Ashi sklapni!" zastavila jsem ho. Už jsem na to neměla nervy. On vždycky všechno tak strašně řeší i když se ho to vůbec netýká. "Fajn, ale bude z toho problém." řekl a znova si sedl. Jo při tom svém proslovu se postavil. A mimochodem Ash prostě vždycky musí mít poslední slovo.

Tak a máme tu další čast. (Pokud by to někoho zajímalo, tak je předepsaná, protože nevím jestli bych stihla něco napsat.) Mezi Harrym a Lukem je to dost napjaté že? Myslíte že se to roznese a Ashovi obavy se naplní? :D Mohlo by to být ještě zajímavé že... No nic nebudu to zase obkecávat (i když už se stalo) a čauki :) <3

Kings and the QueensKde žijí příběhy. Začni objevovat