#16

743 41 0
                                    

"Víš vůbec kolik je hodin?!" zeptal se naštvaně, když jsem se zouvala. "Něco kolem půl jedné? Nevím." odpoveděla jsem s klidem a šla k sobě do pokoje. "To nemyslíš vážně." křičel na mě, když jsem byla nahoře. Vyběhl za mnou a sedl si na postel. "A co bych jako neměla myslet vážně? Co ti na tom vadí, vždyť je Luke tvůj nejlepší kamarád!" křikla jsem na něj. Byla jsem už vážně naštvaná. "Ale co když ti ublíží." řekl ustaraně. "Proč by to dělal. A prosím nevykládej mi tu o něm nějaké lži." sedla jsem si vedle něho. "Jeho přítelkyně ho kdysy podvedla... Co když to udělá on tobě. Po tom co jsi prožila s Harry už nechci, aby ti někdo ubližoval." řekl a já se mu opřela o rameno. "Bráško co se stalo stalo se... To už se změnit nedá. Ale já k Lukovi doopravdy něco cítím a v tom mi nemůžeš bránit." řekla jsem a čekala co mi na to řekne. "Ale počítej s tím že mi bude trvat než si na to zvyknu." odpověděl a trochu se pousmál. "S tím počítám... A teď běž chce se mi spát. Dobrou." řekla jsem a on už odcházel z mého pokoje. "Dobrou sestřičko." řekl a odešel.

***

Ráno mě probudil nějaký křik. Co to sakra je?! Někdo po sobě dole řval. Vyšla jsem z pokoje a snažila se poznat kdo to je. Podle mého odhadu to byl Luke a Calum. "Co se děje?" křikla jsem dolů. "Nic všechno je v pohodě, jenom Calum se nějak naštval." zavolal na mě Ash. Jak ho zatim znám tak mě to nijak nepřekvapuje. Šla jsem zpátky do pokoje a zavřela za sebou dveře. Po chvilce se ozvalo klepání a do dveří vešel Luke. Hned jsem se na něj usmála, ale on vypadal naštvaně. "Co se stalo?" zeptala jsem se a ukázala vedle sebe na postel, aby si tam šel sednout. "Měli jsme mít zkoušku tak jsem sem přišel. Sedl jsem si na gauč, vedle Caluma. Zeptal jsem se ho proč se se mnou nebaví. Začal po mě řvát, že za všechno můžu já. Nechápal jsem ho. Něco jsem mu řekl a on po mě zase začal řvát, taky jsem začal a pak nás oba sklidnil Ash. Byl jsem naštvaný a nechtěl jsem tam s ním být, tak jsem šel za tebou. Takže mě prosím nevyhazuj." řekl už trochu klidněji a pokusil se o úsměv. "Zlato ráda bych aby jsi tu zůstal, ale chci se převlíknout takže běž na chvilku pryč." řekla jsem a usmála se. "Nemohl bych tu zůstat?" zeptal se a udělal psí oči. Já zakroutila hlavou a tím jsem ho donutila odejít. Rychle jsem si oblíkla spodní prádlo, kraťasy a pak vešel Luke. "Hej... Neřekla jsem ti že už sem máš jít." řekla jsem a začala jsem hledat tričko. "Měla si toho na sobě víc než sem čekal." řekl. Otočila jsem se a začala dal hledala to tricko. Najednou mě Luke ze zadu objal a opřel se bradou o moji hlavu. Usmála jsem se nad tím. Otočila jsem se k němu čelem a políbila jsem ho. Pak jsem si konečně oblíkla to tričko a šla k zrcadlu kde jsem se začala malovat.

Ležela jsem na posteli vedle Luka a povídali jsme si. "Luku?" zeptala jsem se ho. "Ano?" zeptal se on. "Jak to mezi náma je? Chodíme spolu?" fajn ta trapná otázka za mnou. Lehl so nade mě a políbil mě. "Stačí ti tohle jako odpoveď?" zeptal se a usmál se. Přikývla jsem a znova jsem ho políbila. Najednou do pokoje někdo vešel. Luke se rychle odtáhl a sedl si. Díky bohu že to byl Mike a ne Ash!

Máme tady další část. Dneska večer bude asi ještě jedna, protože se nejspíš budu nudit. Budu ráda za koment s názorem a pokud se líbí tak dejte vote. Pa Katy :) :* <3

Ps. Všimli jste si že příběh už má skoro 200 shlídnutí! Omg moc děkuju.

Pps. Skoro 60 votes! :*

Kings and the QueensKde žijí příběhy. Začni objevovat