#45

529 36 2
                                    

Nudím se... Ne vážně, fakt nevím co mám dělat. Dneska nám začali takové "prázdniny" no prostě 2 týdny bez školy. El někam odjela, Dylan někam odjel, dokonce i Cody někam odjel. A to mi sliboval, že tady zůstane, když jsme se přes prázdniny tak málo vídali. No tak nic. Seděla jsem na gauči v obýváku a dívala se na televizi. Po chvilce mi začal zvonit mobil.

"Ano?" řekla jsem když jsem ho zvedla. "Ahoj! Copak děláš?" křiknul na mě Calum a já v tu chvíli myslela, že mi upadne ucho. "Já nic strašně se nudím a mimochodem... Au!" to poslední jsem taky křikla. Z telefonu se ozvalo nějaké zamručení, takže úkol splněn. "Ty nejsi ve škole?" zeptal se mě. "Ne... 2 týdny žádná škola." řekla jsem a usmála se i když to nemohl vidět. "Wow to je super... A nechtěla by jsi za náma na ty dva týdny přiletět? Luke i Ash jsou takoví divní a mě se taky stýská." řekl Calum. "No tak jo... A kam mám doletět?" zeptala jsem se, protože jak se furt přesouvají tak už fakt netuším. "Do Ottawy." odpověděl mi. "Fajn... No a..." nedokončila jsem to protože mi Calum skočil do řeči. "Já jsem ti už koupil letenky... Věděl jsem že by se mi tě podařilo přemluvit." řekl a bylo poznat že se usmívá. "Nevím co na to říct... Tak jenom děkuju." taky jsem se usmívala. "Nemáš zač... Teď si běž sbalit, večer ti to letí." řekl mi. Pak už jsme se jenom rozloučili a já se šla balit.

***

Přes 20 hodin v letadle... No ale už jsem tu. "Kate." oslovil mě někdo. Podle hlasu jsem poznala Caluma. Okamžitě jsem se otočila a objala ho. On mi objetí hned opětoval. "Ani nevíš jak jsem ráda, že tě vidím." usmívala jsem se od ucha k uchu. "Já tebe taky " řekl a já se od něj oddtáhla. Když jsme šli z letiště, tak mě něco napadlo. "Ví někdo kromě tebe, že tady mám teď být?" zeptala jsem se. "No já jsem jim to chtěl říct, ale překvapení bude lepší." odpověděl a znova se usmál.

Fajn dojeli jsme na hotel. Je vám asi všem jasný, že jako první jsem chtěla jít za Luke. Bráška počká. Calum mi teda řekl, který je jeho pokoj a dal mi i klíč. Nevím proč ho má, ale prostě ho má. Šla jsem teda k tomu pokoji a potichu odemkla, kdyby Luke náhodou spal. No nespal, vypadá to že je hodně zaneprázdněný. Ležel na posteli jenom v trenkách a na něm byla nějaká holka, taky jenom ve spodním prádle! Líbali se a ani si nevšimli že někdo vešel. Pane bože jak mi to mohl udělat. Vyšla jsem z pokoje a práskla za sebou dveřma. Utíkala jsem chodbou a hledala nějakou známou tvář. Shodou okolností jsem narazila zase na Caluma. "Kate... Co se stalo? Ty brečíš?" ptal se, ale já ho ignorovala. Objala jsem ho a vážně jsem začala brečet. Calum se mě snažil uklidnit. "Prosím řekni mi co se stalo." hladil mě po vlase a po zádech. "Já vlasně nevím... Možná že se s ní vyspal, možná se na to chystali." řekla jsem. Calum to nejspíš pochopil a silněji mě objal. "Je Kate ty jsi tady... Co se stalo?" zeptal se Mike, který zrovna přišel. "Prosím vem ji k nám do pokoje... Já si musím něco zařídit." řekl Calum a pomalu se ode mě odtahoval. "A co se teda stalo?" zeptal se Mike znova. "Luke se nejspíš vyspal s nějakou holkou." odpověděl Calum a odešel. Hned jak to Mike slyšel tak mě objal. "To bude dobrý." řekl a dal mi pusu do vlasů. Víc jsem se k němu přimáčkla, ale břečela jsem dál. Já mu věřila a on slíbil že tohle mi nikdy neudělá. Veděl jak jsem si s tím prošla s Harrym. Veděl jak to pro mě bylo težké. Veděl že něco takového bych mu snad nikdy neodpustila, a i přes to všechno to udělala. Pořád ho miluju, ale zároveň nenávidím.

Tak další část je na světě. Chápete jak to mohl Luke udělat? Já ne. Co by jste teď udělali, kdyby jste byli na místě Kate? A co myslíte že udělá Calum? A co teprve jak se to dozví Ash? Napiště mi koment kde mi na tohle všechno odpovíte. Doufám že vás to pořád baví. Polud jo můžete dát vote :D

Teď ještě malé info. Tohle je nejspíš na týden poslední čast. Zítra ráno odjíždím se školou do Anglie a vrátíme se až v neděli. Takže zatím nevím kdy bude další díl. Třeba se tam budu večer nudit a napíšu ho tam a nebo bude až někdy jak se vrátím. No tak to je asi všechno.

Takže mějte se fajn a zatím čauki Katy :* :) <3

Ps. Sorry za chyby, ale musím balit a tak... Prostě není čas :D

Kings and the QueensKde žijí příběhy. Začni objevovat