#26

601 35 0
                                    

Ash šel ke dveřím aby jim otevřel. Seděla jsem s Lukovou rukou kolem ramen a klepala se jako osika. Mám strach co Harry udělá až mě uvidí. Z chodby šly slyšet hlasy. "Zlato uklidni se." řekla Luke a víc si mě k sobě přitáhnul. "P-promiň." řekla jsem a pousmála se. "Nemáš se za co omlouvat a mimochodem tohle byl hodně falešnej úsměv." řekl a dal mi pusu.

"Ahoj." pozdravil je Cal když vešli do obýváku. Zatím tam byl jenom Nial a Louis. S těma jsem se taky znala, ale dlouho jsme se neviděli. Teď přišel Liam. Pozdravil se s klukama a pak si všimnul mě. "Kate?" zeptal se. Asi si nebyl jistý jestli jsem to opravdu já. "Ano Liame." usmála jsem se a postavila. Liam byl jiný, teď byl takový jak to říct. Víc sexy. Hned jak jsem se k němu trochu přiblížila objal mě. "Chyběla jsi mi." řekl a usmál se. 'Ty mě taky... Musíme zase něco podniknout." řekla jsem a odtáhla se od něj. "Kate?" řekl ten koho jsem chtěla snad nejmíň slyšet. Už přišel Harry. "Ano?" zeptala jsem se. Divně na mě koukal. Radši jsem se otočila a sedla si k Lukovi. Měl zatnuté pěsti. "Co se stalo?" zeptala jsem se ho potichu, tak aby to nikdo jiný neslyšel. "Nic jenom... Proč ses s ním objímala?" zeptal se. "Jenom jsme se dlouho neviděli... Počkat... Ty žárlíš?" zeptala jsem se a podívala se mu do očí. "Ne." řekl a taky se na mě podíval. "Jsi špatný lhář Luku." řekla jsem a usmála se. "Ale tak já nechci aby mi tě nějaký kluk přebral." řekl a udělal smutný obličej. "Liam je kamarád, stejně jako Mikey. Neboj se." řekla jsem a dala mu pusu. Pak jsem se otočila a sledovala co bude dál. Všichni si povídali, a smáli se. Luke se k nim bleskově přidal. Po chvíli jsem si všimla, že se na mě Harry dívá. Měl docela smutný pohled. No co může si za to sám.

"Hele kluci už to tu budeme muset ukončit, protože za dvě hoďky máme koncert." řekl Ash a postavil se. "Můžeme si vás jít poslechnou?" zeptal se Nial. "Jasně proč ne." usmál se Mike. "Dobře kde to bude?" zeptal se Liam. "Allphones arena." odpověděl mu Luke. "Dobře před osmou tam za váma dojedeme." řekl Harry. Všichni se postavili, včetně mě a rozloučili se. Liam mě na rozloučenou objal, a hned jak mě pustil si mě Luke přitáhl k sobě. Je asi hodně žárlivej, i když já jsem taky taková. Harry se na mě ještě mezi dveřma usmál a pak odešli. No tak pokud s nima budu muset být v tom zákulisí, tak by to mohlo být zajímavé.

Máme tady další díl. Co si myslíte? Jak to bude s Harrym? S Liamem? Přestane Luke žárlit? Napište mi to. :* Jinak Allpohones arena v Sydney fakt je! To bych sama nevymyslela :D Pokud se líbilo tak můžete dát vote. Večer nejspíš přidám další část, protože se budu nudit. A tuhle jsem z větší části napsala ve škole. V češtině když nám učitelka pouště film a o volné hodině. Ale to asi nikoho nezajímá! No nic tak zatím čauki Katy <3
Ps. Tahle část byl kratší, snad nevadí... :) :*

Kings and the QueensKde žijí příběhy. Začni objevovat