❤33❤

78 11 4
                                    

💞👈 Z pohľadu Samuela: 👉💞

Neviem prečo, ale musel som sa zasmiať. To, čo sa odohralo v tom aute. Tak hrozne mi chýba. Ale viem. Pokašlal som to ja, pretože som povedal klamstvo. Ale, keď to vtedy tak vyzeralo! Viete čo je najhoršie? Že sa teraz opakuje moja minulosť. Zas som ten kurevník, čo pretiahne všetko čo nosí sukňu. A ona? Ona sa úplne zmenila. Pije, fajčí, chodí do klubov. Pred tým to nerobila. Ach. Teraz s Brandonom kráčam po chodbe. On ide svojou cestou a ja? Ja idem za Samanthou. Najväčšia kurva na svete. Ale tak čo? Ona mi stále dá. Keď ma uvidela usmiala s tým svojim hnusným ksichtom a pobozkala ma.

💞👈 Z pohľadu Madison: 👉💞

Kráčala som po chodbe, keď som uvidela Sama ako sa bozkáva so Samanthou. Mojou nepriateľkou. Bolelo to. Vidieť ho ako sa s nejakou inou bozkáva. Hrozne.
"Bolí to však? Chceš naň ho zabudnúť ale to nejde. Však?" Prišiel ku mne Mike. Kamarát.
"Áno." zašepkala som.
"Pomôžem ti." Usmial sa a rukou mi zotrel slzu, ktorá mi stekala po tvári.
"Ako?" Nechápala som.
"Poviem ti to. Ale neskôr. Po škole, hej?" Len som prikývla. Namierila som si to do triedy, kde na mňa už čakala Taylor.
"Ahoj." Povedala a usmiala sa.
"Ahoj." Povedala som a nahodila falošný úsmev.
"Čo sa deje?" Spýtala sa.
"Nič." Povedala som čo najpresvedčivejšie.
"Mňa neoklameš! Tak, čo sa deje?" Povzdychla som si a sadla. Vyrozprávala som jej všetko. Tú časť s Mikeom som vynechala.
"Ách, Mad! Poď sem." Objala ma. Ach ako dobre mi padlo toto objatie. Po chvíli sa odtiahla a usmiali sme sa na seba. Potom prišiel učiteľ.

👑Po škole:👑

Čakala som pred školou na Mika. Keď som ho zrazu uvidela. S úsmevom na tvári kráčal ku mne. Objal ma.
"Áhój." Povedal.
"Ahoj." Usmiala som sa.
"Tak, čo keby sme išli do parku?" Len som prikývla. Cestou sme sa rozprávali o rôznych blbostiach. Keď sme tam došli, sadli sme si na jednu lavičku. Pozrela som sa na Mika a po chvíli sa spýtala.
"Tak, ako mi teda chceš pomôcť?" Pozrel sa na mňa a opäť sa pozrel pred seba.
"Nó vieš......"
"Neviem." Zasmiala som sa.
"Už sa na dlhšiu dobu páčiš," Začal sa červenať a po chvíli pokračoval, " Á viem, že ťa to bolí, keď ho vidíš s inou. To je dôkaz, že ho naozaj miluješ. Tak aby si naň ho zabudla som tu ja. Aj, keď viem, že ma nebudeš ľúbiť aspoň naň ho zabudneš." Povedal.
"Okay." Povedala som.
"Tak budeš teda so mnou chodiť?" Zarazilo ma to.

Ahojte! :) Nová časť! :) Čo povie podľa vás Madison na tú otázku? :) Uvidíme sa nabudúce. Tak zatiaľ. HI GUYS! :)

I Want To Kiss You ✔ (Prebieha úprava)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora