❤28❤

84 13 2
                                    

Zavrela som dvere a spolu so Samom som šla do obývačky.
"Tak?" Spýtala som sa.
"Mohla by si mi láskavo vysvetliť prečo včera v noci bol pri tebe Dano?" Povedal nahnevane.
"Neviem?" Povedala som. Naozaj netuším prečo pri mne bol.
"Tak, že neviem?! Veď ty ma podvádzaš! Ako dlho to trvá?" Skríkol.
"Čo si to kurva o mne myslíš?!" Teraz som už naozaj kričala.
"Chceš vedieť čo si o tebe myslím? Fajn. Ja ti to teda poviem. Si taká ako ostatné! Si len obyčajná štetka!" Skríkol a mne sa po líci skotúlala slza.
"Takže toto je koniec?" Spýtala som sa.
"Áno. Ahoj." Povedal a odišiel. Bolo po ňom počuť len zabuchnutie vchodových dverí. Skĺzla som sa na zem a prudko sa rozplakala. To teraz je naozaj medzi nami koniec? Nič iné nebolo počuť len vzlyky. Moje vzlyky. Keď som sa ako tak pozbierala pobrala som sa hore do izby. Na raňajky už aj tak nemám chuť. Keď som vyšla hore po schodoch skočila som na tú posteľ. No niečo podo mnou bolo. Bol to plyšový macík so srdiečkom od Sama. Ešte viac som sa rozplakala. Prosím, povedzte mi, že toto je len zlý sen a ja sa čoskoro prebudím a všetko bude v pohode. Uštípla som sa raz, dva, tri, štyry krát a aj tak to nepomohlo. Toto nebol sen. Bola to krutá realita. Prečo práve ja?! Nedokážeš si udržať ani chlapca pri sebe. Si úbohá a hlúpa hus! Skríklo na mňa moje druhé ja. Ale, má pravdu. Vo všetkom. Nakoniec som nejako zaspala.

💋👈 Z pohľadu Samuela: 👉💋
Po tom čo som videl ako Daniel bol v noci pri Mad som bol totálne naštvaný. Áno, Dan navrhol aby sme uzavreli mier ale..... Mňa to štve, že vkuse je pri a s Mad. Ja som predsa jej frajer! Už nie si. Ozvalo sa moje druhé ja a ja som vedel, že má pravdu. Všetko som pokašlal. Ja som naozaj debil ach jáj. Keď som prišiel domov som zobral prvú vázu, ktorá sa mi dostala pod ruky a hodil ňou o stenu.
"Ja som taký kokot." Zanadával som. To len debil nechá odísť svoju životnú lásku a nazve ju štetkou. Uznávam prehnal som to ale, keď ja ju tak milujem a neznesiem, keď sa jej niekto dotýka. Niekto iný ako ja. Áno, chlapi sú majetnícky. Aj ja som. Dan by už mohol pochopiť, že ona je moja a, že chodí so mnou. I keď, teraz už nie. Arghhhhh.

Ahojte! :) Nová časť. Snáď sa páčila 😊. Uvidíme sa pri ďalšej. HI GUYS! :)

I Want To Kiss You ✔ (Prebieha úprava)Where stories live. Discover now