❤40❤

82 11 1
                                    

Namierila som to rovno do školy. Nechcem ísť teraz po Sama a po Amy. Brandon ako vidím nebol proti. Zaparkovala som, vystúpila a zamkla. Brandon išiel asi za Samom. Ihneď ku mne pribehla Taylor, Lily, Lucy a Amy.
"Si ty normálna?! Mali ste ísť do riaditeľne, ale vy, vy ste zmizli! Vieš ako sme sa o vás báli?!" Začala na mňa kričať Taylor až sa pár žiakov na nás pozrelo.
"Taylor, kľud. Určite to má nejaké logické vysvetlenie." Zkľudnila ju Lily.
"Ďakujem." Pozrela som sa na Lily a usmiala sa. Vybrali sme sa do školy a ja som im začala rozprávať o včerajšku.
"Vy. Ste. Sa. Spolu. Vyspali?!" Pozrela sa na mňa Lucy. Prikývla som. Všetky začali výskať. Skákali a tešili sa z toho ako malé deti.
"Teraz ste spolu?" Spýtala sa Amy s úsmevom.
"Nie." Povedala som a Amy hneď zmizol úsmev.
"Ach, zlato." Povedali naraz baby a objali ma. Vybrali sme sa do triedy. Sadla som si s Taylor do zadu. Vošiel dnu učiteľ matematiky a začal niečo čmárať na tabuľu. Keď sa zrazu ozval hlas riaditeľky.
"Belloveová a Collins do riaditeľne."
"A do piči." Povedala som. Taylor sa začala smiať. Postavila som sa a vyšla z triedy. Za mnou išiel Samo. Nevedela som ako sa mám teraz v jeho prítomnosti tváriť. Rozhodla som sa, že sa budem tváriť, že si to nepamätám lebo som bola opitá.
"Mad?" Oslovil ma.
"Áno?" Otočila som sa naň ho s úsmevom na tvári. On sa uškrnul.
"Utečieme?"
"Zase?" Začala som sa smiať. Prikývol.
"Chcem ti niečo ukázať." Prikývla som a spolu sme vyšli zo školy. Blížili sme sa k nejakému lesu, keď zrazu sa otočil a ja som narazila do jeho hrude. Zdvihla som hlavu aby som sa naň ho pozerala. Pozerali sme si navzájom do očí a moje oči zablúdili k jeho perám. Nevydržala som to a pobozkala som ho. Keď sme sa odtiahli chytil mi tvár do dlaní a dal mi pusu na čelo. Vtiahol ma do objatia a povedal.
"Chýbala si mi....."
"Aj ty mne.." Pobozkal ma, chytil ma za ruku a ťahal ma cez celý les na to miesto. Vyšli sme cez nejaké kríky a tam... To bolo niečo krásne. Potôčik, malá chata, všade kvety.
"Wau." Povedala som.
"Že?" Chytil ma a ťahal k chate.
"Tu ostaň." Povedal a zmizol. O necelú minútu sa vrátil s červenou kockovanou dekou a.... Čerešňami?! Deku rozložil na tráve a sadol si. Potľapkal vedľa seba a povedal: "Sadni si." Usmial sa.

Ahojte! :) Už tento týždeň pridávam epilóg. :) Ak by ste chceli aj druhú sériu píšte do komentárov. :) Tak ajooj. HI GUYS! :)

I Want To Kiss You ✔ (Prebieha úprava)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin