❤11❤

142 15 4
                                    

Píp-píp-píp
Neznášam tento zvuk budíka. Zase ráno. Zase škola. WHY NOT? Lenivo som vstala a išla do kúpeľne kde som spravila rannú hygienu, nalíčila sa a rozčesala svoje vlasy. Potom som si obliekla:

 Potom som si obliekla:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A vyrazila do školy.
👑❤👑❤👑❤👑❤👑❤👑❤👑❤👑❤
Deň prebiehol v pohode. Zo Samom som spoločné hodiny nemala, čiže som ho nevidela. Momentálne kráčam do parku, kde mám ísť. Vojdem a vidím ako pri jednej lavičke je deka, na nej šampanské a čučoriedky. Mňam. Samo ma zrazu uvidí a usmeje sa. Kráča smerom ku mne.
"Takže si prišla. Posaď sa." Spravila som presne to, čo mi povedal. Posadila som sa na tú deku, a on mi do rúk podal šampanské. Napila som sa a vzala si 3 čučoriedky do ruky a spapala ich. Sú výborné. Pozerala som sa na dvoch chlapcov, ktorí hrali futbal. Zrazu Samuel otočil moju hlavu k sebe a pobozkal ma. Potom sa opýtal.
"Princezná, budeš so mnou chodiť?" Usmiala som sa a pobozkala ho.
"Stačí ti to ako odpoveď?" Usmial sa a prikývol. Chvíľu sme sa tam ešte bozkávali a rozprávali sa, no potom sa začala stmievať tak sme sa pobrali domov.


Ahojte! Prepáčte za hrozne krátku časť. Viem stále dávam krátke časti ale táto je hrozne krátka. 😢 Dlhšie neviem pridávať. Hrozne mi blbne WattPad a keď napíšem časť kt, má približne 200 slov tak sa mi zmaže. -_- Budem sa snažiť to čím skôr opraviť, 😈 Tak ahooj.

I Want To Kiss You ✔ (Prebieha úprava)Where stories live. Discover now