❤15❤

120 14 2
                                    

Keď sme odchádzali do kuchyne všimla som si, že Brandon má so sebou aj kufre. To znamená len jednu vec. Bude tu bývať?! Moje rozmýšľanie o ubytovaní brata prerušila Mama.
"Ste spolu zlatí." Povedala mama a Samo ma pobozkal.
"Ďakujeme." Povedala som a cítila som ako sa červenám. Na stole už bola večera tak sme sa do nej s chuťou pustili. Brandon celý čas rozprával o sebe. Veľa som sa o ňom dozvedela. Keď sme dojedli otec povedal.
"Mad ukáž bratovi izbu. Bude tu s nami bývať." Takže sa to potvrdilo. Iba som sa usmiala a už ťahala Brandona (ospravedlňte ma ale je naozaj ťažké Anglické mená skloňovať po slovensky :D Sorry ak to je zle) do hosťovskej, kde bude teraz bývať. Ukázala som mu izbu, kufre si tam odložil a naspäť sme sa spolu pobrali dole. Ihneď si ma majetnícky k sebe pritiahol Samo. Mama sa nad nami rozplývala až nakoniec povedala.
"Čo by si povedala Mad na to keby tu prespal tvoj princ?"
"To by bolo úžasné." Povedala som. Po chvíli sme sa rozhodli, že pôjdem sa osprchovať a potom pozrieme film ja, Samo a Brandon. Išla som teda rovo do sprchy.

Z pohľadu Sama:
Madison sa išla osprchovať a ja som tu v obývačke len s Brandonom. Po chvíli sa ozval Brandon.
"Ste spolu naozaj zlatí." Usmial som sa. Madison som naozaj ľúbil.
"Ďakujeme."
"Ale vieš. Aj keď som ju len teraz spoznal, je to moja sestra. Ak jej zlomíš srdce ja ti odtrhnem gule." Iba som zdvihol ruky do obranného gesta.
"Neboj sa. " Náš rozhovor už musel skončiť keďže už prišla Mad. Sadla si ku mne a hlavu si oprela o moju hruď. Spoločne sme aj s Brandonom pozerali film Everest. Všimol som si, že Mad zaspala tak som ju po skončení filmu od niesol hore na rukách. Položil som ju na posteľ a dal jej pusu do vlasov. Brandon mi požičal svoje tričko na spanie. Ihneď ako som sa prezliekol ľahol som si k Mad. Pritiahol som si ju bližšie k sebe a po chvíli som už sníval o jednorožcoch.
❤💙❤💙❤💙❤💙❤💙❤💙❤💙❤💙❤💙❤💙❤💙❤💙❤💙❤💙❤
👉Ráno👈

Z pohľadu Madison:
Ráno som sa zobudila na to ako ma niekto objal. Bol to Samo bol hrozne cute keď spinkal. Opatrne som vstala a išla som do kúpeľne, kde som spravila rannú hygienu a svoje modré vlasy dala do drdola. Potom som si obliekla:

Potom som zišla dole do kuchyne, kde Brandon jedol lievance

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Potom som zišla dole do kuchyne, kde Brandon jedol lievance.
"Dobré ráno, braček." Usmial sa na mňa.
"Aj tebe sestrička."
"Ako ťa mám vlastne volať? Ako ťa volajú kamoši?"
"Brand."
"Tak dobre Brand."
"Tu máš lievance, som vám spravil."
"Ďakujem." S chuťou som sa do nich pustila.

Ahojte! :) Nová časť! :) Dnes som konkrétne časť vydať nemala ale keďže mám opäť zlomenú nohu a mám dlahu tak mám čas :D Stretneme sa pri ďalšej. <3 😂 Hi guys 😂

I Want To Kiss You ✔ (Prebieha úprava)Where stories live. Discover now