❤21❤

100 11 2
                                    

Posledný krát som sa pozrela do zrkadla a vybrala smerom dole. Keď som zišla dole po schodoch tam na mňa už čakal pán dokonalý. Oprava! Jedine môj pán dokonalý. Keď ma uvidel usmial sa. Prišiel ku mne, svoje ruky dal na môj pás a jemne ma pobozkal. Pod jeho dotykom som sa zachvela a tak isto aj cítila motýliky v bruchu. Chytil ma za ruku a spolu sme vyšli von z vily. Smer----> Mesto. Ruka v ruke sme kráčali v tichosti. No nie v tom trápnom tichu. Kráčali sme v takom príjemnom tichu, kedy každý bol ponorený vo svojich vlastných myšlienkach. Uvideli sme jednu reštauráciu tak sme sa rozhodli, že sa pôjdeme najesť. Samuel otvoril tie veľké sklenené dvere a ako pravý gentleman ma pustil dnu prvú. Išiel hneď za mnou. Sadli sme si k jednému stolu pre dvoch a začali si vyberať jedlo. Po chvíli prišla čašníčka, ktorá sa zvodne usmievala na Sama. Bola som totálne nasraná! On. Je. Môj! A nikto, podotýkam nikto nebude naň ho hádzať zvodné úsmevy, jedine ja.
"Čo si dáte?" Opýtala sa a stále nespúšťala zrak zo Samuela.
"Ja si dám šalát s kuracím mäsom." Povedala som.
"To isté čo tuto slečna. A dva poháre vína. Ďakujeme." Povedal Samo. Posledný krát sa naň ho zvodne usmiala a odišla. Keď si Samo všimol môj naštvaný výraz tak sa ma opýtal.
"Čo sa stalo?"
"Tá hnusná čašníčka na teba hádzala zvodné úsmevy! To sa stalo." Povedala som naštvane.
"Ty žiarliš?" Uškrnul sa.
"Čo?! Nie." Povedala som a mirne som sa začervenala. Uškrnul sa a nadvihol obočie.
"Naozaj? Tak by ti nevadilo ak by som si teraz vypýtal jej číslo?" Spýtal sa no prerušila ho tá čašníčka, ktorá nám priniesla jedlo. Všimla som si, že Samovi dala nejaký papier. Jej telefónne číslo.
"Aj tak to už spravila." Zamrmlala som si pre seba no Samo to zrejme počul. Chytil mi ruku a ťahal ma kuchynnm. Tam bola nejaká kuchárka.
"Ospravedlňujem sa, že ruším. Ale neviete kde je tá čašníčka, ktorá lred chvíľou priniesla jedlo k stolu číslo 4?" Opýtal sa Samuel. Kuchárka sa len usmiala a prikývla.
"Lana! Poď sem." Zakričala kuchárka a tá čašníčka Lana sem prišla. Keď uvidela Sama znova sa usmiala. Kuchárka odišla a Samo povedal.
"Prepáčte! Ale toto ste stratila pri stole." Povedal Samo a podal jej ten papierik s telefónnym číslom. Keď to dopovedal, čašníčke zvodný úsmev z tvárr zmizol. Jej tvár bola celá červená od hamby. Vrátili sme sa k stolu a začali jesť. Keď sme dojedli Samo zaplatil a spolu sme z reštáracij vyšli. Prechádzali sme sa nočný mestom, ktoré bolo krásne. Bola to krásna romantická chvíľa. Potom sme sa vrátili do vily, kde sme si unavene spoločne ľahli do postele. V spoločnom objatí sme spolu zaspali.

Ahojte! :) Nová časť! Ako sa vám páči? :) Uvidíme sa pri ďalšej. HI GUYS! :)

I Want To Kiss You ✔ (Prebieha úprava)Where stories live. Discover now