❤35❤

80 12 2
                                    

"Ségra.. Vstávaj!" Začal ma niekto búchať vankúšom. Ihneď som ho capla po ruke.
"Veď už som hore."
"Konečne." Usmial sa. Úsmev som mu opätovala. Šuchtavými krokmi som sa vybrala do kúpeľne. Keď som sa uvidela v zrkadle, zľakla som sa. Tvár som mala ako panda. Špirála rozmazaná od toľkého plaču, rúž po celom ksichte.... Ihneď som sa umyla a odlíčila. Vlasy som si rozčesala a jemne sa nalíčila. Potom som podišla k skrini, kde som dlho stála a rozmýšľala čo si oblečiem. Nakoniec, som sa rozhodla pre toto.

Potom som si zobrala svoju tašku a zišla dole po schodoch

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Potom som si zobrala svoju tašku a zišla dole po schodoch. Namierila som si to do kuchyne. Vzala som si len jablko a vyšla von. Sadla som si do auta, kde ma už čakal Brandon.
"Konečne." Zamrmlal. Nasadila som si svoje čierne okuliare a dupla na plyn. Smer----> Amy a Samo. Tam už na nás čakali. Keď si sadli začali sa s Brandonom rozprávať. Ja som na nich nereagovala. Rozmýšľala som. O všetkom. Je vôbec správne, že som Mikovi povedala áno? Veď... Chcem predsa zabudnúť a sám povedal, že mi s tým takto pomôže. A myslím, že Samovi to nebude vadiť, on si aj tak užíva. A vlastne.... Aj keby mu to vadilo je mi to jedno. Už ako som to povedala aj včera on je minulosť a Mike je prítomnosť. Keď sme už boli pri škole zaparkovala som. A vystúpila. Samo išiel nikede a Brandon s Amy na mňa počkali. Spolu sme išli na miesto, kde sa stretáva celá naša partia. Tam už bol aj Mike. Podišla som k nemu a pobozkala ho. Každý sa nás pozeral. Taylor s Amy mali nadvihnuté obočie a jasný výraz, ktorý hovoril Toto nám vysvetlíš! Len som pokrútila nad nimi hlavou.
"Niečo mi ušlo?" Spýtal sa Dan a bolo jasne vidieť, že je nahnevaný. Nie preto, že by žiarlil ale preto, lebo je to môj najlepší kamarát a o ničom nevie.
"Nie." Povedala som. Videla som, že Dan chcel niečo povedat, ale predbehol ho Jacob.
"Fajn. Mladá dáma máš nám čo vysvetľovať. Ale teraz všetci poďme do triedy." Povedal ešte predtým, ako by sme sa začali hádať. Vstala som teda a Mike svoju ruku obtočil okolo môjho pása. Usmial sa a následne ma pobozkal. Úsmev som mu opätovala. Spolu. Teda celá partia sme sa vybrali do triedy. No to dnes naozaj bude deň. Pomyslela som si.

Ahojte! :) Nová časť! :) Dúfam, že nemáte v pláne ma zabiť :D. No to je jedno. Uvidíme sa nabudúce. tak, HI GUYS! :)

I Want To Kiss You ✔ (Prebieha úprava)Where stories live. Discover now