❤8❤

204 15 1
                                    

Podišli sme teda k jeho autu, a išli sme k nemu. Celá cesta prebehla v tichosti. Došli sme k ich domu, bol veľký a vyzeral byť celkom moderný. Vošli sme teda dnu.
"Si pekná." Povedal. Pozrela som sa naň ho pohľadom ala ti jebe?
"Dík." Podišiel ku mne a pošepkal mi.
"Prezraď mi niečo o sebe." Pobozkal mi ušný lalôčik. Mala som až zimomriavky.
"Som Mad, mám 17, som jedináčik, zadaná nie som....čo také ešte?"
"Kedy si sa narodila?"
"18.4."
"Zajtra máš narodky?"
"Áno." Zrazu ma pritlačil k stene, a začal ma bozkávať. Bozkával ma tak vášnivo, až som mala motýle v bruchu. Začal mi bozkávať krk, na čo som zavzdychala. Len sa usmial, no pokračoval ďalej v práci. Zrazu sme započuli štrngotanie kľúčov vo dverí, a následne buchnutie dverí. Rýchlo sme sa od seba odlepili. Dnu vošlo dievča, s krásnými ryšavými vlasmi, a hnedými očami.
"Ehm Mad toto je moja sestra Clare."
"Ahoj." Povedala som, zopakovala po mne. Začali sme sa zoznamovať. Asi okolo 8smej povedala Clare, že dnes prespí u frajera. Ihneď ako zabuchla dvere sa na mňa Samuel vrhol. Bozkával ma na tvári, na krku. Následne ma chytil a odniesol do svoje izby, kde ma vyzliekol. Spravila som to isté. Bozkával ma všade. Na každom mieste. Zrazu vybral kondóm z šuflíka a nasadil si ho na svoju pýchu. Jemne ho do mňa vsunul. Bol to úžasný pocit. Po chvíli sme sa obaja urobili. Ľahli sme si vedľa seba a v objatí zaspali.
✊✌✊✌✊✌✊✌✊✌✊✌✊✌✊✌✊✌✊✌✊✌✊✌✊
Ráno som sa zobudila na to ako ma niekto bozkáva. Keď som otvorila oči uvidela som Sama, usmial som sa.
"Dobré ránko, princezná."
"Bré ráno." Konečne sobotá pomyslela som si.
"Dnes pôjdeš s Clare nakupovať, večer ideme na večeru."
"Čože?" Len sa zasmial a pobozkal ma. Rýchlo som vstala a išla do kúpeľne kde som spravila rannú hygienu, nalíčila sa a vlasy rozčesala. Ptm som sk obliekla veci ktoré mi ešte požičala Clare:

 Ptm som sk obliekla veci ktoré mi ešte požičala Clare:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A išla som dole do kuchyne. Samuel tam stál a robil palacinky.
"Nevedela som, že vieš piecť." Povedala som.
"Ako vidíš, viem. Najedz sa, Clare ťa už čaká v aute." R6chlo som zpapala tie úžasné palacinky, dala som mu pusu a bežala za Clare. Tak ako povedal Samo, čakala ma už v aute.
"Ahoj." Pozdravila som ju.
"Ahoj. Ako sa máš ty oslávenec?"
"Výborne." Auto zaparkovala blízko nákupného centra. Vystúpili sme a Clare auto následne zamkla. Vošli sme a bolo tam tisíce obchodov. Po asi 3 hodinách sme kúpili to čo sme chceli. Krásne šaty:

A k nim tak isto biele lodičky, listovú kabelku a doplnky

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A k nim tak isto biele lodičky, listovú kabelku a doplnky.

Ahojte! :) Ćo si myslíte? Aké prekvapenie vymyslel Samuel?

I Want To Kiss You ✔ (Prebieha úprava)Where stories live. Discover now