❤4❤

212 19 0
                                    

Potom sa ma už nič nepýtal a ja som len bola rada. No zdalo sa mi, že proti mne niečo má. Pozeral sa stále na mňa takzvaným zabijáckym pohľadom.

Hodiny prešli v pohode  a už sme mali ísť na obed. Stále sedíme ako taká partia spolu. Už som stála v rade, kuchárka mi na tácku dávala to priam "výborné jedlo" a ja som sa už chystala k nášmu stolu. Už som bola len pár mentrov od stola, keď som niečo mokré a teplé cítila na sebe a počula smiech celej jedálne. Pozrela som sa na seba a bola som celá červená, keďže sme mali paradajkovú polievku. Zdvihla som hlavu a pozrela sa na dotyčného, kto mi to spôsobil. Ja som to vedela! Vedela som, že proti mne niečo má. Áno, uhádli ste. Bol to Samuel.

"Čo si to kurva spravil?"

"Ou, sorry. Náhodou." Povedal a zaškeril sa.

"To svoje náhodou si strč ku svojmu kamarátovi, ktorý ti tam zjavne chýba." Žmurkla som naň ho a šla na toaletu sa upraviť. Snažila som sa to aspoň trošku vyčistiť, no nešlo to. Posledná hodina prešla v pohode. Nastal čas ísť domov a ja som dnes šla s Jacobom, pretože ostatní dnes nemohli. Nevadí, veď on je v pohode chalan. Čakal ma už pred školou, podišla som k nemu, pozdravila ho a zapálila si cigaretu. Ukľudnuje ma, preto fajčím.

"Mad?" Spýtal sa ma Jacob, akokeby sa ma bál.

"Áno?"

"Čo to malo znamenať v jedálni? Ako ty a..a ten nový."

"Myslíš to s tým Samuelom? Nič." Počula som ako ešte si niečo zahundral pod nosom, no ja som to už nevnímala. Boli sme už pred domom, takže som sa mu len pozdravila a vošla dnu do domu.

"Som domá." zakričala som. No samozrejme nikto ma nepočul, keďže rodičia neboli zas, podotknem zas neboli doma. Vošla som do izby, kde som si tašku hodila do rohu. Zapla som si hudbu na mobile, dala do uší sluchadlá a ľahla si na posteľ. Rozmýšľala som o tom, čo sa dnes stalo v jedálni. Musím mu to predsa nejako vrátiť. Ak mám dobré informácie, má podobné hodiny ako Daniel. Zavolám mu.

"Mad? Potrebuješ niečo?"

"No áno."

"Potrebuješ sa pohrať?" zasmial sa. Prečo sú všetci chalani tak perverzní?

"Bože, nie. Ja len, zajtra máš prvú hodinu s tým novým, nie?"

"Myslím, že hej. Prečo?"

"Pripravujem pomstu. Akú máte prvý hodinu?"

"Telesnú."

"O to lepšie. Tak dík ahoj." Zložila som. Zišla som dole do obývačky a pozerala telku. Bolo už neskoro tak som sa rozhodla, že už pôjdem spať. Teším sa už na zajtra.

Ahojte! :) NOVÁ časť.

I Want To Kiss You ✔ (Prebieha úprava)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora