❤14❤

134 16 2
                                    

RÁNO. Je zase ráno. Ale vstávam spokojná, keďže momentálne s nikým žiadne spory nemám. Šuchtavým krokom som išla do kúpeľne, kde som spravila rannú hygienu, vlasy učesala a jemne sa nalíčila. Potom som si obliekla:

Dnes je sobota, na šťastie. Zišla som dole do kuchyne kde sedeli rodičia. Pozdravila som ich. Na stole boli cereálie. Sadla som si a začala jesť. Rodičia sa na mňa divne pozerali. Bolo to znervózňujúce.
"Deje sa niečo?" Spýtala som sa.
"No nie...vlastne áno. Chceme ti niečo povedať. Vieš, predtým ako som začala chodiť s tvojím otcom, bola som tehotná. No a máš brata, chce ťa spoznať. Dnes príde o 18-tej na večeru." Pozerala som sa na ňu s vypúlenými očami. Ja?! Mám brata!!!
"Fúha. Dobre, koľko má rokov?"
"19."
"Dobre, a mami, oci? Chcem vám niečo povedať." Pozreli sa na mňa aby som pokračovala. "Mám frajera." Mama sa začala usmievať ako blázon a otec? Ten sa tešil. Tak isto.
"Ako sa volá?" Spýtala sa mama.
"Samuel. Samuel Collins."
"Pekné meno. Ak chceš, môžeš ho dnes na večeru zavolať." Zdal sa mi to ako dobrý nápad. Prikývla som. Rozhod la som sa, že pôjdem mu to oznámiť osobne. Keď už som tam bola tak som zaklopala. Otvoril mi Samo a usmial sa.
"Ahoj láska, poď ďalej." Povedal. Spravila som presne to čo mi povedal. Zavrel za mnou dvere a išiel do obývačky. Nasledovala som ho.
"Deje sa niečo?" Spýtal sa.
"Ja len, rodičia ťa pozývajú na večeru. Dnes o 18-tej." Zatváril sa tak neisto.
"Ja neviem. Ja sa bojím."
"Čoho?"
"Tvojho otca." Začala som sa hrozne smiať.
"Bože neboj sa. A navyše dnes ťa budem naozaj potrebovať. Dozvedela som sa, že mám brata a príde tiež na večeru. Tiež mám strach."
"Tak v tom prípade idem, ale."
"Ale?" Nechápavo som sa spýtala.
"Aj ty prídeš nabudúce ku nám."
"Dobre." Usmiala som sa a on ma pobozkal. Po chvíľke bozkávaní sa som sa pobrala domov. Pozrela som asi 3 filmy a okolo 16-tej som sa začala chystať. Osprchovala som sa a obliekla sa. Obliekla som si toto:

Namaľovala sa a vlasy nakulmovala

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Namaľovala sa a vlasy nakulmovala. Zrazu zazvonil zvonček a ja som chytila hroznú paniku. Zišla som teda dole po schodoch a tam Samo v obleku. Usmiala som sa a pobozkala ho.
"Tak mami, oci toto je môj frajer Samo. A Samo toto sú moji rodičia."
"Teší nás." Povedala mama a otec si so Samom podal ruku.
"Aj mňa." Povedal Samo a na to zazvonil niekto. Otvorila mama a dnu vošiel chlapec s tmavohnedými vlasmi a modrými očami.
"Samo?"
"Brandon?"
"Vy sa poznáte?" Spýtala som sa.
"Sme najlepší kamoši." Povedal môj brat.
"Ja som Madison pravdepodobne tvoja sestra." Podala som mu ruku a on sa usmial.
"Ja Brandon. Som rád, že mám sestru. A prečo si tu vlastne Samo?" spýtal sa Brandon. Bola som prekvapená, že sa poznajú a že sú naj kamoši.
"Chodím s Madison a pozvali ma na večeru." Brandon sa prekvapene pozeral.
"To fakt?" Spýtal sa a my sme len prikývli.

Ahojte! :) Nová časť a sľúbená. :) Pokračovanie nabudúce :D

I Want To Kiss You ✔ (Prebieha úprava)Where stories live. Discover now