❤31❤

72 11 2
                                    

Šla som smerom k parku. Tam už na mňa čakali všetci.
"Čaute." Povedala som.
"Ahój." Povedali všetci naraz.
"Ták, kam ideme dnes?" Spýtala som sa a úsmevom na tvári.
"Ideme sa opiť ku mnee." Povedal Jacob. Len som prikývla a všetci spolu sme sa vybrali k Jacobovi. Keď sme došli všetcu sme si sadli do obývačky a čakali, kým prinesie Jacob alkohol. Po chvíli prišiel aj on a sadol si k nám.
"Zahrajeme si fľašu. Keď niekto nebude chcieť odpovedať na otázku alebo spraviť úlohu, ktorú dostal musí si niečo vyzliecť." Všetci sme prikývli a sadli si na zem do kruhu. Jacob najprv každému nalial pohárik, ktorý každý vypil a až tak roztočil plastovú fľašu. Padla na Taylor a Lily. Lily sa pýtala Taylor.
"Pravda-odvaha?" Spýtala sa Lily.
"Odvaha."
"Pobozkaj Dana." Uškrnula sa Lily.
"Nié." Kývala hlavou Taylor.
"No ták, ešte mi poďakuješ." Povedala Lily. Taylor si povzdychla a naklonila s k Danovi. Mal to byť len obyčajný bozk no oni si to hádam tu rozdajú.
"Héj! Povedala som bozk a vy si to tu idete rozdať." Taylor sa rýchlo odtrhla od Dana celá červená. Sadla si na svoje miesto. Roztočila fľašu, ktorá padla na mňa a Jacoba.
"Pravda-odvaha, ségra?" Tak ma volá Jacob už odkedy sme sa spoznali.
"Pravda, brácho." Nechcela som dať odvahu.
"Ešte stále miluješ Sama?"
"Nie." Klamala som. Samozrejme, že ho milujem. No pravdu nepriznám! Hrali sme ešte hodnú chvíľu a po pritom popíjali. Keď nás hra prestala baviť, len sme sa rozprávali a popíjali. Nakoniec som skončila úplne opitá. Musela som sa nejako dostať domov, tak som zavolala Brandonovi.
"Prídeš -štik- pre mňa?" spýtala som sa s prosbou v hlase.
"Preboha! Kde si?"
"U Jacoba."
"Hneď som tam." A zložil. Čakala som asi päť minút, kým prišiel Brandon. Keď som uvideľa krásne modré auto sadla som si.
"Madison! Toto musí skončiť." Vyletel na mňa.
"Nie. Ja si len užívam život." Brandon na do mnou krútil hlavou. Vybrali sme sa teda domov. Keď sme prišli domov rozbila som jednu vázu a tri- krát spadla. No na schodoch to bolo najhoršie. Tam, som skončila ako žaba. Neže by mi Brandon pomohol, nié. On sa smial. Šak počkaj, kamaráde. Ja ti to vrátim! Pomyslela som si. Keď som sa konečne dostala do svojej izby, bez slova som skočila na posteľ a poriadne si udrela nohu. Zajtra tam bude modrina.

Ahojte! :) Nová časť! Snáď sa páči. Uvidíme sa nabudúce. HI GUYS! :)

I Want To Kiss You ✔ (Prebieha úprava)Where stories live. Discover now