❤13❤

138 13 2
                                    

"Jacob, nie. JA sa s ním chcem porozprávať." Pozrel sa na mňa a prikývol. Všetci sme sa teda vybrali do tej budovy menom "škola". Každý sa vybral ku svojej skrynke. Aj ja. No keď som skrinku otvorila vypadol z nej papierik na ktorom bolo napísané:
"O 16-tej v parku. -Dan" Super. Pôjdem tam keďže sa s ním musím porozprávať. CŔN. Zvonilo, tak som sa pobrala do triedy. Vošla som a sadla si na svoje miesto. Dnu vošla učka.
❤💙❤💙❤💙❤💙❤💙❤💙❤💙❤💙❤💙❤💙❤💙❤💙❤💙❤
Momentálne som na ceste domov. Je 14:00.
"Som domá." Nikto sa neozval. Ako stále. Rodičia nie sú doma. Na jedlo som chuť nemala tak som sa pobrala hore do avojej izby. Zapla som si notebook a pozerala videá na youtube. Keď som sa pozrela na hodiny bolo 15:15. Do riti. Rýchlo som si vytiahla zo skrine oblečenie. Obliekla som si:

A vyrazila do parku

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A vyrazila do parku. Dan už tam sedel.
"Ahoj." Pozdravila som sa.
"Ahoj."
"Dan, ja viem. Vykašlala som sa na vás. Prepáč. Naozaj sa všetkým budem venovať rovnako. Ale nemôžeš mi toto spraviť. Ja si nedokážem vybrať. Vy ste moji najlepší kamaráti a Samo on je môj frajer." Konečne sa na mňa pozrel.
"Ja viem. Prepáč. Mám ťa rád, Mad."
"Veď aj ja teba." Objali sme sa. Toto mi chýbalo. Tie jeho objatia.
"A Dan? Môžem ťa o niečo poprosiť?" Opýtala som sa.
"Áno."
"Ja len. Chcem s vami stráviť rovnako dosť času ako so Samom. A nebolo by to tak ľahšie keby sme Sama pridali no našej partie?" Povzdychol si.
"Máš pravdu, bolo."
"Ďakujem." Povedala som a dala mu pusu na líce.
"Awww" Usmiala som sa. Po chvíli rozprávania ma odprevadil domov. Keď som prišla domov bolo 18:57. Dala som si rýchlu sprchu a potom som sa pobrala spať.

Vém nič moc. Hádam nevadí. V ďalšej bude romantika a sranda. <3 Tak zajtrá 💙

I Want To Kiss You ✔ (Prebieha úprava)Where stories live. Discover now