❤9❤

156 15 3
                                    

Mňa už bolia nohy z toľkého chodenia. Ale konečne sme už doma, ale Samuel doma nie je, čo ma hrozne mrzí. S Clare sme si unavene sadli a pozerali telku. Pozerali sme ju celkom dlho. Asi okolo pol siedmej som sa začala chystať. Hodila som rýchlu sprchu. Potom som si obliekla tie šaty, ktoré sme kúpili, obula som si biele lodičky, dala na seba trochu parfému. Vlasy som si nakulmovala. Líčila ma Clare a bola som spokojná. Asi okolo ôsmej prišiel Samo v obleku a krásne navoňaný. Chytil mi ruku a spolu sme išli k jeho autu. Niesol ma na nejakú večeru, ostatné bolo prekvapenie. Zastal pri nejakej luxusnej reštaurácii. Vystúpili sme, následne auto zamkol a usmial sa na mňa. Spolu sme vošli, a následne sadli k jednému stolu.
"Tak čo si dáš?"
"Asi vyprážaný syr s hranolkami." Prišla k nám čašníčka, ktorá neustále hádzala na Samuela zvodné úsmevy, a nápravala si tričko aby boli vidno jej cecky,
"Čo si dáte?" Spýtala sa.
"Dva krát vyprážaný syr s hranolkami a tiež dvakrát červené víno." Zapísala si to na papier a konečne odišla. Vládlo medzi nami ticho. No prerušil ho Samo.
"Ako vidím s Clare si rozumiete." Usmiala som sa naň ho.
"To áno. Je to fajn baba."
"Ako ty." Začervenala som sa aj napriek tomu, že nič také nepovedal. Zas nás prerušila čašníčka. Priniesla nám jedlo a pitie. Zrazu som uvidela malý papierik s telefonným číslom.
"Pozri. Asi sa jej páčiš." Povedala som a ukázala mu papierik. Zobral ho a roztrhal.
"No ona mne nie." Popriali sme si navzájom dobrú chuť a pustili sa do tej dobroty. Keď sme dojedli, tak zrazu tí speváci na tom malom pódiu povedali do mikrofónu: "Dámy a páni dnes má jedna krásna slečna osemnásť rokov. Táto pieseň je venovaná jej." Začali spievať jednu krásnu pieseň. No zrazu sa ma niečo opýtal Samo.
"Môžem prosiť?" S úsmevom na tvári som mu podala ruku, a šla spoločne s ním tancovať. Pohybovali sme sa pomaly v rytme hudby. Bolo to úžasné, no približne po troch minútach to skončilo. Škoda, pretože to bolo krásne.
"Ďakujem." Povedala som. Prekvapene sa na mňa pozrel a po chvíli sa opýtal. "Začo?" "Za všetko." Po chvíli sme sa rozhodli, že už pôjdeme, no nie domov. Zobral ma na miesto, ktoré bolo naozaj krásne. Bol to kopec, zkadiaľ bol krásny výhľad na celé mesto. No zrazu vytiahol spoza chrbta kyticu červených ruží. Netušila som, zkadiaľ ich vzal. Dal mi ich spoločne s bozkom. Zatiaľ to boli tie najkrajšie narodiny v mojom živote. Ešte chvíľu sme v romantickom objatí tam stáli, no po chvíli sme sa rozhodli, že pôjdeme "domov".

Ahojky! Snáď sa vám prekvapenie aspoň trocha páčilo ;)

I Want To Kiss You ✔ (Prebieha úprava)Where stories live. Discover now