❤23❤

89 13 2
                                    

Keď sme prišli "domov" rozhodla som sa, že sa osprchujem. Chcela som ísť do kúpeľne, keď mi zrazu pípla sms-ka. Že by mama? Zobrala som teda do ruky telefón a odblokovala som ho. Klikla som na sms-ku a začala ju čítať.
Neznáme číslo: Rozíď sa s ním. Podvádza ťa. Chceš dôkaz?
Tomu som vôbec nechápala. Ako by ma mohol podvádzať? Sme spolu predsa šťastní.
Ja: Neverím ti. A vôbec kto si?
Neznáme číslo: To nie je podstatné. Ale, keď ti zlomí srdce. Ja som ťa varovala!
Nechala som to tak. Určite nás chce niekto rozdeliť. Ale nepodarí sa to! Tentokrát som to už naozaj nechala tak a pobrala sa do sprchy. Keď som sa osprchovala obliekla som si biele roztrhané nohavice a k tomu šedý top. Vlasy som si dala do copu. Nalíčila som sa (linky, špirála a eos). Zobrala som si mobil a peňaženku a strčila ich do vrecka. Zišla som dole po schodoch a jemne sa na všetkých usmiala. Dohodli sme sa, že už pôjdeme na tie kolotoče. Podišiel ku mne Samo a pobozkal ma. Vášnivo. Chytil mi ruku a vedľa seba sme kráčali. Smer ------> kolotoče. Keď sme tam došli rozhodli sme sa, že najprv pôjdeme na autíčka. Chalani zaplatili a každý si sadol do svojho autíčka. Ja som si sadla do zeleného. Keď sa zapol "motor" tak sme neváhali a začali do seba búrať. Jedno auto vyzeralo presne tak ako Samové a ja som si myslela, že to je on tak som do toho auta zo zadu nabúrala no prišlo sa na to, že to bola nejaká babka so svojim vnukom.
"Prepáčte." Povedala som tej babke čo bola s vnukom. Keď som očkom pohľadala Sama všimla som si, že sa na mne smeje. Deň bol super, dokonca som aj zabudla na tú sms-ku. Keď sme sa vrátili domov vôbec sme neboli unavení. Tak sme si pustili film Zostaň so mnou. Chalani to s nami nechceli pozerať, keďže ten film je pre dievčatá no nakoniec pozerali s nami. Bolo mi príjemne. Keď skončil film, Samo ma pobozkal a ja som mu to. To bozkávanie bolo naozaj dlhé, až nakoniec povedal Brandon.
"Kamoš, ak chceš si to s mojou sestrou rozdať tak nie tu." Ja som bola červená ako paprika. Vlastne, ja som celkovo teraz aj dostala chuť. So Samom sme sa teda pobrali hore. Myslím, že viete čo nasledovalo ďalej.

Ahojte! :) Máme tu novú časť.... :) Snáď sa vám páči. Uvidíme sa pri ďalšej. HI GUYS!!! :)

I Want To Kiss You ✔ (Prebieha úprava)Место, где живут истории. Откройте их для себя