❤42❤

84 11 3
                                    

Zobudila som sa na slnečné lúče. Unavene som vstala a hľadala svoj mobil aby som zistila koľko je hodín. Keď som ho našla, odblokovala som ho. Na displeji ukazovalo 10:09. Super. O jedenástej ideme s babami nakupovať na ples. Mali sme ísť do školy, keďže je piatok ale my sme si povedali 'veď čo, jeden deň to nie je tak veľa'. Zišla som dole po schodoch ešte stále v tričku a v nohavičkách. V kuchyni nebol nikto a v celom dome bolo ticho. Nezvyčajné. Keď som chcela otvoriť chladničku som si všimla papier nalepený na nej. Na papieri bolo: "Museli sme ísť k babke, lebo jej prišlo zle. Večer prídeme. Brandon išiel za chalanmi. Dávaj na seba pozor, zlatíčko. Mama." Asi sa pýtate ako mama vie, že skm doma a nie v škole. Dohodli sme sa a ona odsúhlasila. Rýchlo som si vzala jogurt, ktorý som následne zjedla a hodila prázdny kelímok do koša. Rýchlo som vybehla hore do izby, kde som si obliekla čierne legíny, biely croptop, svetrík, keďže je vonku chladno a conversky. Následne som vošla kúpeľn, kde som spravila rannú hygienu a nalíčila sa. Vlasy som rozčesala a dala do drdolu. Do kabelky som si dala mobil, kľúče a peňaženku. A môže sa vyraziť. Zišla som dole, otvorila vchodové dvere, vyšla a následne zamkla. Vydala som sa cestou do nákupného centra. O malú chvíľu som tam bola. Dievčatá už čakali pred vchodom.
"Ahojte." Usmiala som sa.
"Ahój." Zborovo pozdravili a následne sme sa objali. Vošli sme do nákupného centra. A ide sa nakupovať.
🐇👑🐇👑🐇👑🐇👑🐇👑🐇👑🐇👑🐇👑🐇👑🐇👑🐇👑🐇👑🐇
Keď som prišla domov bolo 17:29. Po celodoňovom nakupovaní som sa unavená osprchovala a následne skočila do postele. Hneď som zaspala.

Ahojte! :) Dnes nová časť a je extrémne krátka. A to preto, lebo nasledujúca časť bude 'Epilóg' a bude o trošku dlhšia. Túto časť by som aj spravila dlhšiu ale chcela som tam lwn tento piatok.. :) Tak snáď nevadí a dúfam, že tešíte sa na epilóg tak ako aj ja. :) A nezabudnite, ak chcete aj druhú sériu píšte do komentárov. :) Ďakujem. Tak zajtra. HI GUYS! :)

I Want To Kiss You ✔ (Prebieha úprava)Where stories live. Discover now