❤Epilóg❤

119 15 3
                                    

"BRÉ RÁNO!" Niekto zakričal na celý dom a ja som od šoku spadla z postele. Niekto sa začal smiať.
"B-bó-ž-že." Niekto povedal pomedzi smiech. Podľa hlasu som zistila, že to bol Dan.
"Ha-ha. Fakt vtipné." Vstala som z tej zemi a pobrala do kúpeľne, kde som spravila rannú hygienu a učesala sa. Teraz sa maľovať nebudem, veď načo. Stačí až potom. Podišla som ku skrini a vybrala nejaké oblečenie, ktoré som si obliekla v kúpeľni. Keď som vyšla na posteli sedel Daniel.
"Tak, prečo si prišiel?" Spýtala som sa ho.
"Nó, vieš..." Začal sa červenať. "Pôjdeš so mnou na ples?" Spýtal sa celý červený. Toto mi prišlo neskutočne trápne. Nechcem ho odmietnuť ale, ja už predsa idem so Samom. Je to môj najlepší kamarát a ublížiť mu nechcem.
"Dan, ja...ja už s niekým idem." Videla som ako si vydýchol.
"Chvála Bohu."
"Čože?" Pozrela so. Sa naň ho nechápavo.
"Sorry, ako ale tvoj najlepší kamarát som cítil potrebu ťa pozvať na ples. No ale... Keď už to je tak, tak mi aspoň pomôžeš?" Zasmiala som sa.
"Samozrejme. O čo ide?" Sadla som si na posteľ k nemu.
"Chcel by som pozvať na ples Lucy." Na tvári sa mi roztiahol široký úsmev.
"Ty chceš aby som ti poradila, však?"
👑🐇👑🐇👑🐇👑🐇👑🐇👑🐇👑🐇👑🐇👑🐇👑🐇👑🐇👑🐇👑
Danovi som poradila a on ihneď odišiel. Bola som celkom hladná, tak som zišla do kuchyne, otvorila chladničku a vybrala z nej jogurt, keď som ho chcela otvoriť niekto zazvonil.
"Ty vole, to sa ani najesť nemôžem?" Zakričala som na celý dom. Pomaly a nadávajúc som podišla k dverám a následne ich otvorila. Čo ma ale prekvapilo bolo to, že to bol Samo. Nečakala som. Keď som otvárala ústa, že niečo poviem, predbehol ma.
"Áno, áno, viem. Pýtaš sa prečo som tu, keď ples je až o šiestej. Ideme na raňajky, takže sa priprav, počkám ťa v aute." Len som prikývla a rovno utekala hore, kde som sa prezliekla a namaľovala. Vlasy som nechala tak, veď boli v pohode. Zišla som dole po schodoch, otvorila dvere, vyšla a následne zamkla. Samo obehol celé auto a otvoril mi dvere. Len som sa usmiala a sadla si. Tiež si sadol a naštartoval auto.
"Vieš, Madison. Ja....ja len... No...vieš ne?"
"Neviem." Zasmiala som sa. Otvoril ústa akokeby chcel povedať niečo dôležité no potom si to akokeby rozmyslel a povedal niečo iné.
"No to je vlastne jedno." Rozkošne sa usmial a pozeral sa už len na cestu. Musela som nad ním krútiť hlavou. Cesta bola rýchla a tichá. Keď sme auto zaparkovali, Samo opäť obišiel auto a otvoril mi dvere. Vystúpila som, počkala kým Samo auto zamkne a spolu ako "pár" sme vykročili do tej reštaurácie. Bola pekná a útulná. Sadli sme si a hneď tu bol čašník.
🐇👑🐇👑🐇👑🐇👑🐇👑🐇👑🐇👑🐇👑🐇👑🐇👑🐇👑🐇👑🐇
Keď som prišla domov bolo 10:17. Vošla som do obývačky a sadla si na gauč. Zapla telku a začala pozerať "Hardcore Henry." Bol to naozaj peckový film. Keď som ho dopozerala bolo ešte len dvanásť hodín. Zjedla som obed, ktorý bol navarený a opäť si sadla na gauč. Prepínala som kanály a sledovala to, čo bolo v telke. Telku som pozerala dosť dlho na môj vkus :D. Keď som ju vypla hodiny ukazovali 14:58. O 2 minúty majú prísť baby aby sme sa pripravili. Rýchlo som sa napila vody a šla otvoriť, lebo už zvonili.
"Čautee." Pozdravila som ich s úsmevom.
"Ajoj." Pozdravili zborovo. Zatvorila som dvere a spolu sme vyšli hore do mojej izby.
"Takže Madison robí make-up, Lucy robí vlasy, Lily sa stará o nechty a ja vyberám šperky." Prikývli sme.
"Najprv Urobíme Lucy." Povedala som a pribehla k nej. Začala som ju malovať, keď som skončila prenechala som miesto ostatným dievčatá na svoju prácu. Následne sme spravili Lily a Taylor. Potom prišiel rad na mňa. Dievčatá začali robiť svoju prácu. Keď to dokončili ešte som sa namaľovala. Každá sme sa rozišli do osieb aby sme si obliekli plesové šaty. Ja som si obliekla tieto:

Vyšla som z izby a tam už stáli všetky baby

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vyšla som z izby a tam už stáli všetky baby.
"Wau." Povedala Lucy.
"Vyzeráš topkovo." Objali ma ostatné dievčatá.
"Ďakujem." Ešte som do malej kabelky nahádzala mobil a kľúče a už zvonili chlapci. Najprv zišli dievčatá a potom ja. Každý chlapec si zobral svoje dievča. Keď ma Samo uvidel usmial sa.
"Si nádherná." Povedal.
"Ďakujem." Začervenala som sa. Spolu sme vykročili k autu. Samo mi otvoril dvere a ja som si sadla. Obišiel auto a sadol si aj on. Cesta netrvala dlho, hneď sme tam boli. Samo mi otvoril dvere a ja som vystúpila. Chytila som ho za ruku a spolu sme sa vydali do miestnosti, kde sa konal ples. Bolo to tu pekne ozdobené a bolo tu hrozne moc veľa ľudí. (Really Viki? :D 'Hrozne moc veľa?' :D) Vybrali sme sa k ostatným. Začali sme sa baviť a keď pustili pomalú hudbu Samo sa na mňa otočil.
"Smiem prosiť?"
"Áno." Podala som mu ruku a spolu sme vyšli na tanečný parket. Samo dal svoje ruky na môj pás a ja jeho okolo krku. Fú. Je to romantika teda :D. Začali sme sa pohybovať a ja krajší moment som nezažila. Chvíľu sme tancovali no potom sme sa pridali k ostatným a bavili sa s nimi. Chlapci nejak zmizli ale nás to veľmi netrápilo. Bavili sme sa ďalej. Keď zrazu hudbu vypli a svetlá zhasli. V miestnosti bola hrozná tma. Počula som nejaké kroky a následne videla svetlo ktoré mierilo na pódium na Sama. Počkať, čo? Na Sama? O čo tu ide?!.
"Ahojte. Prepáčte, že sme na chvíľu prerušili program. Nebudem vám vysvetľovať prečo, veď vy to o chvíľu pochopíte. Ale teraz jasnejšie. Táto pesnička ne venovaná jednej babe, ktorá je tu a práve na ňu sa pozerám." Pozrel sa na mňa a každý človek otočil hlavou na mňa. Do líc sa mi hrnula červeň. Nejaké svetlo sa zaplo a mierilo na mňa. Samo a ostatní začali spievať a hrať na nástrojoch. Bola to pesnička Savage Garden- I knew I loved you. Je to nádherná pesnička. Keď dospievali Samo sa zasmial.
"Tak toto by bolo. Teraz by som chcel niečo povedať. Ja, Samuel Collins som hrozný debil. Spravil som veľa chýb, ktoré ľutujem ale sú tu aj nejaké, ktoré nie. Neľutujem, že som sem presťahoval. Neľutujem, že som prišiel práve na túto školu. Neľutujem, že som stretol Madison. A neľutujem ani jedinú chvíľu strávenú s ňou. Mali sme nádherný vzťah a ja som to pokazil. Prepáč aj keď viem, že keby som ťa poslal k slovu povedala by si: "To svoje prepáč si vieš, kde strč."" Napodobnil môj hlas a všetci sme sa zasmiali. No pokračoval. "Chcem ti povedať, že za tie skoro 2 mesiace moje city sa nezmenili. Stále ťa milujem a preto," zoskočil z pódia, "sa ťa pýtam. Budeš so mnou chodiť?"
"Áno." Pobozkala som ho načo ľudia v miestnosti začali tlieskať. Objala som ho so slzamy.
"Ľúbim ťa." Povedal.
"Aj ja teba." Pobozkala som ho.
👑👑👑
👑👑👑
👑👑👑
2 years later
👑👑👑
👑👑👑
👑👑👑

Dnes mám krásnych 21 rokov. Momentálne ležím v posteli so Samom v objatí. Pýtate sa čo sa stalo za ten čas? Som tehotná a zasnúbili sme sa. Milujeme sa a dokonca života plánujeme byť spolu. Ja mám pre vás ešte taký odkaz "Pokiaľ sa vám niečo v živote pokazí, nesmúťte nad tým, že to už nikdy nebude v poriadku, lebo bude. Treba všetkému dať čas a ono sa to dá do poradku. Aj ja som si vravela, že to bol náš posledný bozk ale, vidíte, sme zasnúbený a do konca života chceme byť spolu. Ďakujem, že ste čítalu môj príbeh so Samom. Chcem aby ste aj napriek všetkému sa usmievali a zaspávali so slovami "Ľúbim ťa" alebo "všetko bude v pohode".

I Want To Kiss You ✔ (Prebieha úprava)Where stories live. Discover now