❤41❤

92 12 3
                                    

"No ták, Mad. Neboj sa." Napokon som sa usmiala a sadla si vedľa neho. Pozrela som sa naň ho. On vzal čerešnu a chcel si ju dať do úst, keď som povedala.
"Aj ja chcém." Zafňukala som.
"Zober ju odo mňa." Uškrnul sa a dal si ju do úst a košík s ostatnými čerešňami odsunul.
"Samooo, to nemyslíš vážne!" Snažila som sa tváriť vážne, ale nešlo to. (Ľudia... Teraz nastáva chvíľa, kedy si nezadaný povedia "fuj" pri tom, keby mali partnera by im to prišlo...dajme tomu zamilované?! :D. Neviem, ale chápete ma nie? :D) Naklonila som sa teda k nemu a pobozkala ho. Popri bozku som mu z úst ukradla čerešňu. Odtiahla som sa a spokojne ju jedla. Samo sa na mňa pozeral tak divne.
"Čo tak čumíš?" Spýtala som sa ho.
"Neviem.. Som nahnevaný na seba. Celé som to skazil, mal som si ťa vypočuť a nie ihneď konať. A... Nazval som ťa štetkou. Nie je to pravda, prepáč. Ale, ach ch-" Pobozkala som ho. Chvíľu bol šokovaný no potom akoby sa spamätal a bozk mi začal opätovať. Odtiahla som sa s úsmevom na tvári.
"Madison Belloveová, pôjdeš so mnou na ples?" Pozrela som sa naň ho nechápavo.
"Na aký ples?" Spýtala som sa.
"Zrejme si nevnímala na hodine, pretože si rozmýšľala o mne aký som dokonalý." Začervenala som sa, pretože to bola pravda.
"Počkaj, počkaj... To vážne?" Spýtal sa a ja som prikývla.
"Ach ty moje trdlo. Ples sa bude konať teraz v sobotu. Tak pôjdeš?"
"Áno.." Pobozkala som ho no zrazu som sa odtiahla a povedala.
"Dnes je štvrtok a ja vôbec nemám šaty!" Skríkla som vydesene.
"Nevadí. Budeš sa mi páčiť aj keď pôjdeš vo vreci zemiakov." Začervenala som sa.
"Jujkyyy, si taká roztomilá." Na to som sa začervenala ešte viac. Buchla som ho do ramena, na čo sa on zasmial. Potom sme sa bavili o úplne klasických veciach. Keď sa stmievalo ľahli sme si a pozorovali hviezdy a popritom jedli čerešne.
"Čo keby sme toto robili častejšie? Budeme to volať...hm.." Rozmýšľal, keď som mu skočila do reči. "Romantické hviezdy."
"Origoš." Zasmial sa.
"Tak ja idem, lebo je neskoro." Vstala som, lebo sa už stmievalo.
"Odprevadím ťa." Len som prikývla. Veci odložil naspäť do chaty a keď sa vrátil, chytil ma za ruku a spolu sme sa vybrali domov. Cestou sme rozprávali o úplnych blbostiach, dokonca sme si hovorili aj vtipné zážitky. Keď sme boli pred domom, pobozkal ma a ja som sa vybrala dnu.

Ahojte! :) Nová časť. Už minulý týždeň som mala vydať aj epilóg ale nejako nestíham. Preto možno epilóg vydám až budúci týždeň, poprípade tento ak budem stíhať. :) Snáď sa vám časť páčila. HI GUYS! :)

I Want To Kiss You ✔ (Prebieha úprava)Where stories live. Discover now