❤12❤

146 15 2
                                    

Už prešli 2 týždne. Chodím so Samom už 2 týždne. Vkuse som bola s ním. S partiou som von ani nechodila, čo ma mrzí. Momentálne je 15:00 a ja sa nudím. Asi pôjdem na prechádzku. Obliekla som si:

A už môžem vyraziť

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A už môžem vyraziť. A už sme tu. Je tu krásne. No viete čo ma prekvapilo? To, že tam sedel (Ak ste si mysleli, že Samo sa bozkáva s nejakou pipkou, tak ne :D) Daniel. Hlavne, že mi povedal, že von nejde. Sedel na lavičke, podišla som k tej lavičle kde sedel a sadla som si.
"Vravel si, že von nejdeš." Povedala som a vtedy sa na mňa pozrel.
"To som nepovedal. Povedal som len to, že S TEBOU von nejdem." Dal dôraz na slovo s tebou. Povzdychla som si a opýtala sa ho.
"Prečo?"
"Pretože si sa na nás vykašlala. Každý boží deň si strávila s ním. Si sa na nás vysrala. Lebo teraz je tu ON. Tvoj frajer. Tak máš pravdu, prečo sa nevysrať na kamošov? Alebo bývalých kamošov?"
"Pochopil si to zle. Ja som sa na vás Dano nevykašlala. Len jednoducho som zamilovaná a každú sekundu chcem stráviť s ním."
"Tak prečo teraz s ním nie si?"
"Pretože dnes som chcela byť s vami."
"Mad,vieš, že ťa mám hrozne rád. Ale, vyber si. Buď on alebo my." Prvá slza mi tiekla po líci. To snáď nemyslí vážne? Ja si nedokážem vybrať.
"Toto nemôžeš sprav-" Skočil mi do reči.
"Môžem. Keď si vyberieš povedz mi." Dan je môj najlepší kamoš už od škvôlky. Stále ma dokázal pochopiť a teraz? Mám si vybrať medzi nimi a Samom. Pobrala som sa radšej domov. Spravila som si kakao a ľahla si do obývačky a sledevala telku. Stále som nad tým rozmýšľala. Ja si nedokážem vybrať. Cez týždeň som volala s Lucy a Taylor a oni mi povedali, že ma chápu, že som teraz zamilovaná ale, že za to sa na nich nemám vykašlať. Ale veď ja som sa na nich predsa nevykašlala. Ach. Idem si dať radšej sprchu a potom spať. Tak som aj urobila.
❤💙❤💙❤💙❤💙❤💙❤💙❤💙❤💙❤💙❤💙❤💙❤💙❤💙❤💙❤
Ráno som sa zobudila na zvuk budíka. Keď som vošla do kúpeľne zlakla som sa. Vyzerám strašne. Mám opuchnuté, červené oči a strapaté vlasy. Čiže som plakala super. Spravila som rannú hygienu a vlasy rozčesala, dala do copu a následne sa jemne nalíčila. Podišla som k skrini a obliekla som si:

 Podišla som k skrini a obliekla som si:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A vyrazila do školy. Šla som pešo aby som si utriedila myšlienky. Bolo to od neho kruté, že mi dáva niečo takéto na výber. Keď už som došla Taylor, Lucy, Jacob. Daniel neprišiel. On sa tam zabával s inými. Všetci ma objali.
"Viete, ja viem, že som s vami teraz nestrávila veľa času, a!e vynahradím vám to. Ale toto mi nemôžete urobiť." Všetci sa na mňa nechápavo pozerali.
"Čo ti nemôžeme urobiť?" Spýtala sa Lucy.
"Včera som stretla Dana v parku a on mi povedal, že si mám vybrať. Buď vy alebo Samo."
"Nie, nie, nie. Všetkých máš rada rovnako a určite si vyberať nebudeš." Povedala Lucy.
"Lucy má pravdu." Povedala Taylor.
"Ja tomu debilovi nakopem zadok!!!"

Ahojte! :) Nová časť a konečne taká dlhá ako mám vo zvyku. 💛💛

I Want To Kiss You ✔ (Prebieha úprava)Where stories live. Discover now