❤39❤

81 9 2
                                    

Zobudila som sa na hroznú zimu. Keď som otvorila oči všade bola tma a niekto mal okolo mňa obmotané ruky. Keď som sa pozrela na dotyčného a bol to Samo. Pane bože! Musela som si ústa prikryť rukou aby som nevykríkla a jeho náhodou nezobudila. Pozrela som sa na seba a na Sama a obaja sme boli nahý. Okay. Madison kľud. Čo všetko si pamätáš? Takže mali sme ísť do riaditeľne ale namiesto toho sme prišli sem. Pili sme a fajčili. Povedal, že ma miluje a bozkávali sme sa. A potom....
"Panebože! Veď ja som s ním spala!" Vykríkla som. Samo sa iba pomrvil a otočil sa. Vydýchla som si. Postavila som sa, pozbierala som si veci a obliekla sa. Pozrela som sa koľko je hodín. 2:00. Okay. Idem domov. Pomalými krokmi som vyšla z budovy a začala kráčať smerom domov. Rozmýšľala som. Ja som sa zo Samom vyspala... Bude si on vôbec pamätať niečo? Ako sa budeme k sebe správať v škole? Moje myšlienky som stopla, keď už som bola pred domom. Odomkla som dvere a vošla dnu. V kuchyni sa svietilo. Chcela som rýchlo výjsť hore po schodoch do izby, keď z kuchyň vyšiel Brandon. Ouou, prúser.
"Mladá dáma! Kde si do riti bola? Mala si ísť do riaditeľne no ty si mesto toho bola.....hm určite na nejakej párty, že? Vieš ako som sa o teba bál?!" skríkol.
"To, že kde som bola nech ti vysvetlí Samo... a daj mi pokoj! Brú noc!" Povedala som naštvane a vyšla hore do svojej izby. Vošla som do kúpeľne osprchovala som sa, obliekla si pyžamo a ľahla si do postele. Aby som sa aspoň za pár hodín vyspala.

🌞RÁNO🌞
Píp-píp-píp

Ach! Ten sprostý budík! Musím dnes vstávať?! Keď si predstavím, čo všetko sa dnes bude v škole riešiť. Zabite má... Unavene som vstala a vošla do kúpeľni, kde som spravila rannú hygienu, namaľovala sa a vlasy si dala do copu. Potom moje kroky smerovali k skrini. Obliekla som si:

Vzala tašku a zišla dole po schodoch do kuchynr

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vzala tašku a zišla dole po schodoch do kuchynr. Tam bol Brandon, ktorý raňajkoval. Vzala som jablko sadla si vedľa neho a začala jesť. Panovalo medzi nami ticho. Po chvíli vstal a vyšiel von z domu. Zahodila som zbytok jablka a vyšla von aj ja. Brandon sa opieral o auto. Otvorila som dvere a sadla si. Počkala, kým si sadne aj Brandon. Potom som si nasadila svoje čierne okuliare a dupla na plyn.

Ajoj! :) Nová časť! Dnes je 1. Júla! Čo znamená, že je prvý deň prázdnin. Tak nech si ho všetci úživate na plno :). Tak uvidíme sa. Nabudúce. Tak, HI GUYS! :)

I Want To Kiss You ✔ (Prebieha úprava)Where stories live. Discover now