❤29❤

75 11 0
                                    

💋👈 Z pohľadu Madison: 👉💋

Mala by som sa pozbierať. Každú chvíľu predsa môžu prísť domov rodičia alebo Brandon a to, aby ma videli takto zničenú naozaj nepotrebujem. Hlavne, musím sa pred nimk tváriť ako keby bolo všetko v poriadku. Ako keby sa Samo so mnou pred chvíľou nerozišiel a podobne. Vstala som a vyšla hore po schodoch do svojej izby. Tam som ihneď uvidela krásne čierno biele šaty, ktoré sme kúpili na tú večeru. Ale z nej nič nebude. Vošla som do kúpeľne, kde som si opláchla tvár studenou vodou a odlíčila sa. Izbu som si upratala. Vzala som mobil do ruky a ľahla si na posteľ. Pozerala som FaceBook, Snapchat, Instagram no stále som sa nudila. Stále som v hlave počula tie jeho slová. Si rovnaká ako ostatné. Si len obyčajná štetka! Zrazu niekto zazvonil. Určite rodičia alebo Brandon len si zabudli kľúče. Vstala som teda z postele a pomalými krokmi zišla dole po schodoch a následne si to zamierila k vchodovým dverám. Odomkla som a otvorila dvere. Predo mnou stála Lily. Ihneď ma objala.
"Zlatko. O všetkom viem. Počula som vás." Ihneď som sa rozplakala.
"No ták. Bude to dobré." Snažila sa ma Lily ukľudniť. No to určite. Ozvalo sa moje druhé ja.
"Nič nebude dobré! On si myslí, že ho podvádzam čo vôbec nie je pravda. A nakoniec? Nakoniec sa ešte aj rozídeme." Vybuchla som.
"Šak neboj. My ukážeme chalanovi o čo prišiel. Pozbieraj sa a odveziem ťa niekam." Povedala Lily a usmiala sa na mňa. Prikývka som a zamierila si to do mojej izby. Otvorila som skriňu a vytiahla z nej čierne legíny a k tomu čierne tričko nad brucho s bielym nápisom "Fuck you." K tomu čierne conversky. Keď som už ako tak bola hotová vybrala som sa dole. Tam už stála Lily. Len sa usmiala.
"Poď." Povedala a už ma ťahala niekde. Ťahala ma do kaderníctva.
"Načo sem ideme?" Zvedavosť mi nedala.
"Zmeníme ti účes. Chalan musí zistiť o čo prišiel." Žmurkla na mňa. Tiež som sa usmiala. Vošli sme dnu a ja som si sadla do kresla.
"Tak, ako by to chcela slečna?" Spýtala sa kaderníčka a usmiala sa na mňa. Mohla mať tak 20. Tipujem. Vyzerala naozaj mlado.
"To nechám na vás." Tentokrát som žmurkla ja. Nechala som kaderníčku nech si z mojimi vlasmi robít to, čo chce. Je mi to celé v podstate jedno. Som vďačná Lily, že ma sem dotiahla. Pottebujem aj zmenu. Veď predsa, zmena je život.

Ahojte! :) Nová časť. Každému prajem krásny víkend. ;) Uvidíme sa nabudúce. Tak zatiaľ. HI GUYS! :)

I Want To Kiss You ✔ (Prebieha úprava)Where stories live. Discover now