❤2❤

350 27 5
                                    

Predstavte si, že vám rozprávam celý môj príbeh pri nejakom našom stretnutí. Ja pijem kávu, vy čaj a snažíte sa ma pochopiť. Ja sa vám najprv predstavím a spoločne sa ponoríme do môjho príbehu.  Volám sa Madison a mám 17 rokov. Bývam s rodičmi, ktorí väčšinou sú v práci, alebo na služobnej ceste. Som jedináčik. Jediná vec, kvôli ktorej som šťastná je tá, že mám najlepších kamošov. Tvoríme takú menšiu partiu. Som v nej ja, Taylor, Jacob, Daniel a Lucy. Momentálne je víkend. Konečne. Tešila som sa naň celý týždeň, ktorý bol docela náročný. Je presne 16:27 a o 17:00 tu budú ostatný. Ideme von na skateoch. Je čas sa pripraviť.

Nalíčim sa a vlasy si nechám voľne padať na ramená

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nalíčim sa a vlasy si nechám voľne padať na ramená. A už počujem zvonček. Zídem dole po schodoch, otvorím dvere a tam vidím vysmiatu Taylor a Lucy. Usmejem sa na nich a zamknem dom.

"No tak ide sa na skate?" Opýtala som sa. Chlapci už boli pri nás. Ani som si nevšimla, kedy stihli tak rýchlo dojsť.

"Kto bude posledný pri tom strome," ukázala na strom Lucy, "pozýva na bubbleology!" Tak platiť som teda nechcela.

Vydala som sa teda smerom k tomu stromu. Išla som tou najrýchlejšou rýchlosťou akou som vedela ísť. Užívala som si ten pocit slobody. Dorazila som ako druhá. Prvá bola Taylor, druhá ja, tretí bol Jacob, štvrtá bola Lucy a posledný bol Daniel.

"Ach jaj! Zas pozývam! Tak baby aké chcete?"

"Ja si prosím ovocný - malinový a kuličky mix." Povedala som a následne dala Danielovi pusu na líce na čo on zareagoval takto: "Ó, niekto ma tu má rád."

"Veď jasné, Dan." Odpovedala som mu.

Bola pravda, že predtým som doňho zaľúbená bola, ale je to už za mnou. Je to veľmi pekný chalan. Má krásne čierne vlasy, hnedé oči, vyšportovanú postavu....a vlastne vy si ho určite aj viete predstaviť. Daniel každému objednal, zaplatil a potom sme si išli sadnúť do parku, kde sme pili ten čaj. Každý sa s každým rozprával, len ja som bola s myšlienkami inde. Zrazu som pocítila teplo okolo môjho tela. Všimla som si, že to Daniel ma objíma, na čom sa všetci smejú.

"Ehmm, čo robíš Dan?" Opýtala som sa a posunula sa trošku od neho ďalej.

"Predsa objímam svoju farjerku. Je na tom niečo zlé?"

"Mal by si ísť k očnému, zlato."

"Ty si ku mne zlá..." Odul spodnú peru, na čom som sa zasmiala. Čaj sme vypili a prázdny kelímok hodili do koša. Rozhodli sme sa ešte trocha poskateovať. Len tak sme blúdili a spúštali sa z kopca asi takú hodinku. Začalo sa už stmievať tak som sa pozrela na hodinky, že koľko je hodín. Bolo 19:56. Najvyšší čas ísť domov. Všetci sme sa rozlúčili a vydali sa svojou cestou. Keď som prišla domov, prezliekla som sa do pyžama a ľahla si do postele.

Ahojte! Rozhodla som sa, že časti budú vychádzať pravidelne na všetky moje knihy každý piatok a sobotu. Samozrejme budem sa snažiť aj častejšie ale mám aj iné veci na starosti. Veď chápete a k tomu moja kniha má len pár videní.💙💙
Takže Hi fans,

I Want To Kiss You ✔ (Prebieha úprava)Where stories live. Discover now