❤3❤

289 20 1
                                    

Hlavu som si skryla pod môj vankúš, aby som stlmila hlasné zvuky budíka. No márne. Musela som vstať.

Lenivo vypnem budík a vyhrabem sa z postele. Včera mi hovorila Taylor, že dnes má prísť nejaký nový spolužiak. Moje kroky smerujú do kúpeľne kde si dám rannú sprchu a urobím rannú hygienu. Potom si vyberiem oblečenie. Oblečiem si čierne rifle s vysokým pásom, biely krajkovaný crop-top, čierne vansy. Vlasy si dám do drdola a nalíčim sa (korektor, púder, linky, špirála, baby lips).

Zoberiem si tašku a pôjdem dole do kuchyne, kde si zoberiem jablko a utekám na bus. Už autobus bol pri zastávke, takže som si musela trochu pohnúť, čo znamenalo viac pohybu a v tak skorej rannej hodine to bolo priam nemožné. Zaplatím si lístok a sadnem si na jedno dvojsedadlo. Celú cestu pozerám von oknom. Autobus zastavil pri škole a ja som vystúpila. Išla som som smerom k Taylor, ktorá mi kývala.

"Ahoj Mad," Pozdravili ma všetci.

"Ahojte."

"Á baby! Dnes má prísť ten nový spolužiak. Vraj je fešák." Radostne vykríkla Taylor.

"Taylor, veď ty si zadaná." Upozornil ju Jacob

"Ja viem. Ale nebol by pre mňa."

"Tak pre koho?" Prekvapene sa spýtal Dan. Väčšinou len Taylor balila takto chalanov.

"Pre Mad." Vykríkla Taylor.

"Šibe ti? Mne?" Ja nechcem, aby mi niekto zháňal partnera. Ak by som chcela, dokážem si ho zohnať aj sama.

"Nešibe mi a áno tebe." Nič som už na to nepovedala, pretože už sme šli dnu do školy. Došla som ku svojej skrinke, kde som si vybrala dejepis a ostatné veci, ktoré momentálne nebudem potrebovať, dala do skrinky. Chodbou sa rozozvučal hnusný zvuk, ktorý nás upozorňoval na to, že zvoní. Začína sa peklo.

Vošla som do svojej triedy a sadla si do mojej lavice. Sedím sama. Po chvíli vošla dnu učiteľka s chlapcom. Uznávam, bol celkom pekný. To je ten nový asi. Mal krásne hnedé vlasy, hnedé oči a náušnicu. Keď má chlapec nejakú naušničku v uchu, tak mňa to hrozne priťahuje.

"Tak deti. Toto je váš nový spolužiak Samuel Collins. Dúfam, že ho zoberiete medzi seba. Sadni si k Madison." Bože. On bude akože so mnou sedieť?! Podišiel k odteraz "našej" lavici a sadol si vedľa mňa. Z tašky si vytiahol dejepis a položil ho na lavicu.

"Samuel, teší ma. Ako sa voláš ty?" Predstavil sa.
"Madison." Usmiala som sa naň ho a on mi úsmev opätoval. Najprv som mala potrebu pretočiť očami. Veď pred chvíľou učiteľka spomenula moje meno a on sa ma naň ešte opýta? Dávaj pozor chlapče.

Ahojte! Prepáčte, že včera nevyšla časť a že dnes zas vyšla takáto krátka, ale nestíham. Pardon.

I Want To Kiss You ✔ (Prebieha úprava)Where stories live. Discover now