❤17❤

134 15 10
                                    

Ráno som sa zobudila na otrasný zvuk budíka, no keď som si spomenula, že dnes odchádzame na dovolenku ihneď mi bolo lepšie. Veď kto by nechcel stráviť dovolenku s frajerom, bratom a kamarátmi? Neviem sa dočkať. Rozhodla som sa, pre malý relax ešte pred odletom aj keď tam budem veľa relaxovať. Napustila som si vaňu vodou a do nej dala malinovú guličku vďaka ktorej vznikne pena. Vyzliekla som si pyžamo a ľahla si do vane. Zatvorila som oči a nič nevnímala. Po chvíľke keď už voda začala chladnúť som si umyla vlasy a zmyla zo seba všetku vodu. Spravila som rannú hygienu a vlasy si rozčesala, následne vyfénovala. Obliekla som si:

Potom som zišla dole do kuchyne ktorá bola prázdna

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

Potom som zišla dole do kuchyne ktorá bola prázdna. Zobrala som si jablko a zjedla ho. Rozhodla som sa, že sa už pôjdem pobaliť. Vytiahla som spod postele jeden veľký kufor. Všetky veci ktoré tam budem potrebovať som tam nejako napchala a horko ťažko ten kufor zatvorila. Balenie mi trvalo približne hodinu a pol. Do ruksaku ktorý budem mať v lietadle som dala mobil, slúchadlá, nabíjačku, vodu a pas. Keď som sa pozrela na hodiny bolo 15:30. A to vyrážame na letisko už 16:15. Rýchlo som si obliekla modré rifľové kraťasy s vysokým pasom, biele tričko, riflová bunda a biele conversky. Ešte som sa jemne namaľovala a niekto zrazu zaklopal na dvere.
"Ďalej." Povedala som.
"Ideme?" Spýtal sa Brandon, ja som len prikývla. Zobral môj a svoj kufor dole a potom ich dal do auta. S rodičmi sme sa ešte rozlúčili a nasadli do auta. Smer-letisko. Na ceste na letisko sa priznal s niečim Brandon.
"Mad? Má Taylor frajera?" Spýtal sa Brandon. Čo?!
"Nie. Prečo?" Spýtala som sa.
"Páči sa mi." Bola som úplne šokovaná.

Nová časť :) Ďalšiu časť budem asi robiť venovanú. Kto by chcel venovanú tak môže do komentára alebo napísať. :) Taktiež by som sa chcela poďakovať mojim trom čitateľkám ktoré prečítali zatiaľ všetky časti tohto príbehu a taktiež zanechali vote a koment. Toto všetko ma poteší. :) Ešte raz ďakujem. Moje ĎAKUJEM patrí všetkým ktorí čítajú tento príbeh. :) Ste úžasní. Tak zatiaľ. Hi Guys 😇

I Want To Kiss You ✔ (Prebieha úprava)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant