True...

1.7K 86 0
                                    

Seděl jsem u ní celý den a celou noc. Probudila se až ráno.
Nevěděl jsem co jí říct, a tak jsem se rozhodl pro to nejtěžší. Řeknu jí pravdu.

"Lásko musím ti něco říct. Víš já určitě si vzpomeneš takže ti nemůžu lhát. Lásko když jsme letěli sem tak ti přišla SMS od Liama. Vypadalo to jako by jste byli nějací bff. Prvně jsem nad tím přemýšlel,ale pak jsem si řekl že to bude past. Když jsem tě budil zahlédl jsem Perrie. Došlo mi, že je to opravdu past. A tak jsem vymyslel plán. Měl jsem na tebe být hnusný což mi dá čas na to abych mohl něco udělat. Udělal jsem to a když jsme se hodně pohádali tak jsem šel do hotelového parku si zapálit a potkal jsem tam jednu starou známou kvůli které jsme se s Liamem rozhadal.
Napadlo mě že když ji sbalím tak se Li zaměří na ní a nás nechá být. V tu chvíli kdy se mi to povedlo jsi tam přišla a..... " už jsem to nedořekl a naplno jsem se rozbrečel. Je mi to tak moc líto.

Pohled Vas

Když mi to řekl nemohla jsem tomu uvěřit, ale na druhou stranu mi řekl pravdu čehož si vážím.
Seděl s hlavou v dlaních a brečel. Povzdechla jsem si a řekla mu že se nic neděje, ze na to zapomeneme a pak ho přemluvila, aby mě vzal domů. Musela jsem být v klidu což znamenalo, že Zayn sbalil věci, zabugoval letenky na večer a potom mě dokonce přenesl v náručí do taxíku.
Letěli jsme okolo čtyř hodin , které Zayn prospal a já pořád přemýšlela nad tim co udělat s Liamem aby nám dal pokoj......
....

Láska na domluvu || Z.M [Probíha korekce]Kde žijí příběhy. Začni objevovat