26. Miluješ ho viď?

2K 103 0
                                    


*Pohled Zayna*
Když se zamkla v koupelně, rozhodl jsem se jít si zakouřit. Vyšel jsem ze dveří a narazil do Perrie. Chvíli jsme tam jen tak stáli a koukali se navzájem do očí ,když mě najednou políbila.

Zprvu jsem spolupracoval, ale pak jsem se odtáhl. „Perrie tohle se stalo naposledy. To nesmíme já jsem zasnoubený." Otočil jsem se a chtěl jít do pokoje ale zarazil jsem se,protože dveře které jsem nechal zavřené byli dokořán. Rychle jsem běžel ke schodišti a chtěl jít dolů ji hledat,abych jí to vysvětlil,když jsem jí viděl jak už chce odejít.

„V...Vas?" řekl jsem a měl strach co se stane. Koukla se na mě a v očích měla slzyčky. Bylo mi to tak líto. Chtěl jsem jít za ní ale rychle utekla. Bylo mi ze mě samotného špatně. Měl jsem se hned odtáhnout a ne tohle. Sedl jsem si na schody a s hlavou v dlaních jsem brečel a seděl tam do té doby než přišla.

*Pohled Vas*
Sedla jsem si do auta, kličky jsem vzala Zaynovi, a jela do centra, kde jsem měla sraz s Monikou. Na parkovišti, kam jsem dojela asi po půl hodině, jsem si ještě setřela slzy a upravila make-up a vyšla jsem. Když jsem se pomocí eskalátorů dostala do haly nákupního centra Pedingtton, nemusela jsem se ani rozhlížet, jelikož jsem Moniku hned zahlédla. Pomali jsme se dostali až k sobě a hned se objali. Obě dvě jsme se rozbrečeli. Bylo mi tak dobře a byla jsem šťastná že jsme konečně zase spolu.

Šli jsme nejprve do Starbucks a tam jsme si tři hodiny povídali o tom, co se nám stalo za těch deset let, co jsme se neviděli. Řekla jsem jí i vše o tom jak to mám se Zaynem. Když jsme už měli kávy dost rozhodli jsme se trochu prolízt obchody. Ani jsem se nenadála a bylo osm večer.

„Zlato budeš mi chybět." řekla Monika když jsme se loučily.
„Věř mi že ty mě víc."
„Zlato zavolej mi, jak ti to dopadlo doma ano? A kdyby na tebe jen vstáhl ruku tak mi zavolej a já si to s ním vyřídím a neboj, kouknu na tu smlouvu třeba tam najdu něco čím by se dala ta svatba zrušit."
„Mony nech tu smlouvu tak jak je. Víš máma by byla sklamaná a navíc.."
„Miluješ ho viď?"
„Ano."
„Tak dobře, ale stejně se na to kouknu."
„Tak se teda měj a budu čekat na hovor."
„Ahoj zlatíčko." Ještě jsme se objali a já vyrazila. Když jsem konečně dorazila domů potkala jsem Zayna na schodech.

Láska na domluvu || Z.M [Probíha korekce]Kde žijí příběhy. Začni objevovat