28. Tak si na ní hlavně dávejte pozor

2.1K 99 2
                                    


*Pohled Vaness*
Rychle jsem se od něj oddálila a zase si lehla otočená zády k němu. „Vas sakra dost! Proč mi tohle děláš? Vždyť...vždyť polibek ani není podvod." Nic jsem neodpovídala "„Vas. miláčku když ti dokážu, že Elena není moje dáš mi eště jednu šanci?"

„Ale tady přece nejde o malou. Jde o tebe. Od té doby co je tady Perrie si si mě všimnul jen tehdy když jsi mi řekl, že jdete večer ven a že budu hlídat a když už jsi měl konečně být celý den doma, a já se těšila, že se mnou půjdeš za Monikou tak otevřu dveře a uvidím tě se s ní líbat. Jak mi má být? J..jak si myslíš že mi je?"

„Zlato já ti přísahám, že všechno napravím ano? Jen mi prosím věř a nezlob se na mě. Strašně moc tě miluju lásko." Už jsem to znovu nevydržela a rozplakala se. Spojila jsem ruce za Zaynovím krkem a obejmula ho, jelikož jsme seděli naproti sobě. Zayn mě okamžitě začal líbat na krku. Trochu jsem se odtáhla a koukla se mu do očí. Viděla jsem tam lítost a zároveň úlevu ale hlavně se na mě koukal s láskou v očích, což mě donutilo k polibku, který jsem mu hned vtiskla.

„Miluju tě." řekla jsem mezi polibky. Zayn mě povalil na postel a jemně na mě nalehl. „Já tebe víc" řekl a pomalými polibky se dostával z mých rtů na krk, kde mi okamžitě začal vytvářet jeden cucflek za druhým. „Zayne přestaň, vždyť budu jak dalmatýn." Zasmála jsem se. „Alespoň každej uvidí, že jsi moje."

Ještě chvíli jsme se líbali a pak se dohodli, že půjdeme spát, protože Zayn jde ráno k doktorovi kvůli těm testům.  Hlavu jsem měla položenou na jeho hrudníku a prstem obkreslovala jeho tetování. Zayn usnul během několika minut, ale mě pořád vrtalo hlavou co po něm chtěla Monika a proč na ní křičel. Asi kolem jedné už mi to nedalo a napsala jsem Monice.

Pro Monika: Ahoj, prosím tě, co jsi chtěla po Zaynovi, že po tobě křičel?

Od Monika: Ahoj, no jde o to, že když si udělá testy a ukáže se, že dítě je jeho, tak se smlouva ruší a ty by sis ho nemusela vzít.

Pro Monika: Jak to?

Od Monika: Protože tím, že má dítě porušil smlouvu.

Pro Monika: Mony, nech to být a hlavně se o tom nikomu nezmiňuj prosím. Miluju ho a nechci o něj přijít. Je pro mě snad nejdůležitější na světě. Prosím, nech to být moc tě prosím.

Od Monika: Neboj nechám. Teď se spíš chci zaměřit na to dítě. Zayn tvrdí, že není jeho.

Pro Monika: Taky mi to říkal a věřím mu. Podle všeho by ta malá měla být tmavooká a tmavovlasá, ale je blondýna se zelenýma očima. 

Od Monika: A ta Perre, nebo jak se jmenuje, vypadá jak?

Pro Monika: Perrie je blondýna s modrýma očima. 

Od Monika: No tak hlavně si na ní dávejte pozor, nějak se mi nezdá to, že se mu ozvala, že je táta až tehdy když si tě dovezl. A podle toho co jsi mi o ní říkala, se mi moc nezdá ani ona. Opravdu dávejte pozor.

Pro Monika: Dáme neboj ty moje nejlepší právničko a dobrou noc zlato 😘

Od Monika: Dobrou broučku a krásné sny 😘

Položila jsem mobil a s úsměvem jsem si lehla zpět na Zaynův hrudník a během pěti minut jsem usnula.

Láska na domluvu || Z.M [Probíha korekce]Kde žijí příběhy. Začni objevovat