*32. Jsi krásná když se vztekáš

2K 94 0
                                    

„Aha, co si přejete?" zeptal se jich Zayn.
„Máme na vás stížnost." odpověděl.
„Na mě?"
„Ano na vás můžeme dál?"
„Jistě, pojďte." pozval je Zayn dovnitř a mezitím co jsem seděla jen v jeho tričku a spodním prádle na gauči. Když přišly do obýváku a viděly mě tam. Nechtěli mě pustit se jít ani oblíct a musela jsem tam zůstat s nimi.

„Takže, proč jsme tu. Byla na vás podána stížnost za domácí násilí. A jak vidím tady na slečně tak..."
„Promiňte ale to mi neudělal on."
„A kdo slečno?"
„Gonzáles, ale brzy Malik a porvala jsem se s Perrie Edwards."
„A smím vědět proč?"
„Ehm, omlouvám se ale je to osobního charakteru."
„Víte slečno, ono tu stížnost podala zrovna ona."
„A pověděla vám taky o tom, že řekla mému snoubenci, že s ním má dítě a nakonec se nám vysmála, že si za to nechává platit a že dítě je někoho jineho? Už toho mám tak akorát jak se nám někdo pokaždý snaží zkazit to pěkný. Můžete prosím okamžitě odejít? Nemám už sílu se s někým vztekat."

Všichni na mě koukali s otevřenou pusou a já jen uraženě a naštvaně odešla do ložnice kde jsem si v koupelně napustila plnou vanu vody a začala v ní relaxovat.
Asi po patnácti minutách přišel Zayn. Prvně jsem si ho nevšimla, protože jsem měla zavřené oči a v koupelně hrála z mobilu hudba od Megan Trainor.

„Jsi krásná když se vztekáš." řekl a tím mě vylekal.
„J..jak dlouho tady s..seš?."
„Chviličku, jsi krásná celá. Vas?"
„Ano?"
„Miluju tě."
„Já tebe víc." řekla jsem a našpulenými rty si řekla o polibek, který jsem taky dostala. Propletla jsem ruce za jeho hlavou a stáhla ho k sobě do vody ještě oblečenýho.

„No to snad..." řekl Zayn a oba jsme se začaly smát jako pominutí. Trochu jsem se os něj odtáhla a prohlédla si ho. Při pohledu na jeho černé tričko jsem si skousla ret, protože ,tím jak bylo mokré obepínalo jeho tělo tak, že šlo vidět to sexy vypracované břicho, ty ramena a přes jeho promočené tepláky, které se mu lepili na nohy šla vidět jeho erekce.

„Copak zlatíčko?"
„Jsi dokonalej." řekla jsem a znovu se mu přisála na rty. Wow, sex ve vaně byl dokonalej. Když bylo po všem vzal mě do náručí, obmotal okolo mě osušku a v náručí mě nesl do ložnice, kde mě položil na postel a sladce si řekl o další kolo.

„Ale zlato to bude dnes už po pátý." smála jsem se do polibku. „Plosím, Plosím, plosím já tě potřebuju. A navíc za to můžeš ty. Kdyby jsi mě nerajcovala tak bych odolával. Lásko prosím."

„No tak dobře." řekla jsem a nechala ho aby mi dopřál znovu ten krásný pocit. Ale to jsem ještě pořád nevěděla že do budoucna se vše zkazí.

Láska na domluvu || Z.M [Probíha korekce]Kde žijí příběhy. Začni objevovat