2. Co ten tady dělá??

3.9K 143 0
                                    


Když nás konečně Trish zavolala k večeři, přestala jsem být sama. Celý večer jsem seděla naproti ďáblovi a celou dobu jsme do sebe pod stolem kopali.

Když jsme konečně vypadli byla jsem šťastná. Druhý den jsem jela s tátou do tatérského studia, kde jsem si nechala nastřelit piercing. Jelikož byli prázdniny, tak jsem odpoledne byla dohodnutá s mim nejlepším kamarádem Harrym.

Jen co jsem vešla do nákupního střediska jsem viděla tu jeho kudrnatou hlavu. Rozeběhla jsem se a skočila mu na záda.

„No kde jsi? Myslel jsem, že si se na mě vykašlala." posmutněl. „Na tebe? Nikdy. Byla jsem si pro piercing." usmála jsem se. „No to snad..... wow to.. vypadáš užasně." rěkl, když si mě k sobě otočil a hned jsme se obejmuli. Všichni kolem nás si mysleli že spolu chodíme, ale to nikdy nebyla pravda a nikdy nebude, protože Harry je gay.

Celé odpoledne jsme nakupovali a samozřejmě jsem mu řekla i o ďáblovi. Druhý den jsme měli jít poprvé do nové školy, protože nástupujeme, i s naším kamarádem Niallem, na střední se zaměřením na Literaturu.

*Druhý den ráno*
V noci se mi zdál šílenej sen o ďáblovi. Po snídani mě táta odvezl na Trafalgar, kde byla má nová škola. Jen co jsem došla ke škole vrhl se ke mě Hazza s prosíkem o to, abych ho tady už nenechávala samotného, protože se tady těch lidí bojí.

Když jsme tam tak stali a objímali se připojil se k nám Niall. Spolu jsme se pak vydali do třídy. Jen co jsme našli naše skříňky tak zazvonilo a mi se rozběhli do třídy. Přišli jsme pozdě a už tam nebyli volné místa vedle sebe. Učitelka nás tedy posadila na různá místa. Harryho k nějakému Louosovi, Nialla vedle nějakého Liama a u mě se rozhodovala.

„Slečno Gonzáles sedněte si úplně dozadu k oknu vedle pana Malika." Okamžitě jsem vytřeštila oči a aniž bych přemýšlela tak ze mě vypadlo „Vedle koho?". učitelka hned odpověděla. „Vedle pana Malika. Bude to nejlepší volba."
S nechutí jsem se vydala na místo a když jsem tam toho kreténa viděla, kterej se culil jak měsíček na hnoji, tak mě polil pocit nechutě.

Láska na domluvu || Z.M [Probíha korekce]Kde žijí příběhy. Začni objevovat