17. Ty bastarde

2.2K 102 0
                                    


Hrdelně se zasmál a s připomínkou, že si to vyřídíme doma odešel. Celá jsem se rozklepala a začala plakat, ale to jsem neměla dělat, protože přístroje na které jsem byla připojená začali nekontrolovatelně pípat. Okamžitě přiběhli doktoři a sestry a začali mě vyslýchat. Sestra mi píchla něco do infuze a já jsem během minuty začala usínat.
--------------

Vzbudila jsem se a někdo mě držel za ruku. Otočila jsem hlavu, abych dotyčného viděla a byla jsem nemile překvapená. Osoba spala a tak bylo těžší svou ruku z jeho sevření vymanit. Jen co jsem ruku vyndala osoba vedle se vzbudila.

„Vaness zlato j..jak ti je?"
„Co se staráš?"
„Ale no tak.... broučků jsi moje dcera a mám o tebe starost."
„Táta dceru nedá jen tak někomu za ženu aniž by si ho vybrala a nikdy by dceru málem nezabil."
„Zlato ani nevíš jak moc mě to mrzí... celou tu dobu jsem si to vyčítal. Chtěl jsem se ti omluvit ale nebrala jsi mi telefon."
„Kdyby si chtěl tak jsi přijel a navíc jsem unavená běž prosím pryč."
„Ale..."
„Běž pryč nebo zavolám doktora."

Táta si povzdechl a odešel. Bylo mi to na jednu stranu líto, ale na druhou mi opravdu ublížil a zkazil mi život a to mu nikdy neodpustím. Sedla jsem si a koukal ven z okna. Bylo mi na nic. Začala jsem přemýšlet o své budoucnosti. Co mě vlastně čeká? V brzké budoucnosti se vrátím domů z nemocnice a ten kretén mě sem pošle zpátky a nebo spíš mě pošle rovnou do márnice ale to by bylo vysvobození. Tuhle laskavost by mi neprokázal. Dále budu pracovat jako jeho osobní služka, což vlastně budu mít jak v práci tak doma no a nakonec mu taky budu dělat osobní děvku.

Z mého přemítání mě vyrušil ženský hlas.
„Můžeš mi vysvětlit co to má znamenat? Nejen, že bez rozloučení a vysvětlení odjedeš, ale pak zjistím že máš snoubence a pak ještě zjistím, že tě zmlátil tak že si v nemocnici."

Ihned jak jsem Elizabeth s Avanem a malým Samuelem viděla rozplakala jsem se. El ani Avan nevěděli o Zaynovi nic.
El za mnou hned běžela a obejmula mě. Sedli si ke mě a já jim vše řekla. Bylo mi hrozně a jediný kdo mi kdy dokázal pomoct byli tihle dva.

Zrovna když Elizabeth konečně přestala nadávat otevřel dveře Zayn. Když je zahlédl oči mu zčernali. Ani jsem se nenadála a Elizabeth mířila přímo k němu a Avan mi podal malého a běžel za ní aby nic neprovedla. „Ty bastarde co si o sobě myslíš?" Křičela Elizabeth po Zaynovi.

Láska na domluvu || Z.M [Probíha korekce]Kde žijí příběhy. Začni objevovat