* 31. Porušení pravidel

2.1K 97 0
                                    


*Pohled Zayna*
Rychle jsem za ní utíkal, ale čím blíž jsem byl tím víc se oddalovala. „Miláčku, promiň je mi to tak líto. Já....já moc se omlouvám." Nic neříkala jen tam stala a se strachem v očích na mě hleděla. Chytil jsem ji za boky a přitáhl do obětí. Když jsem se po chvíli odtáhl prozkoumával jsem její obličej plný modrinek a jeden monokl a dost nateklý nos.

Bylo mi to tak moc líto a pak jsem si vzpomněl. Stalo se to včera ráno. Sakra vždyť ona ještě nic nejdla a ani nepila.
„Zlato, jdi si ještě lehnout jestli chceš, já ti zatím udělám něco k jídlu."
„J..já nechci spát, spala jsem včera cely den." řekla a já kývl a vzal jí do náruče a nesl do obýváku, kde jsem jí položil na pohovku a šel jí dělat snídani.

Vaness si zapla televizi a koukala se na ní a já jí mezitím připravil míchána vejce, džus, kávu, nějaké pečivo a taky muffin. Všechno jsem to dal na tác a donesl jí to.
Sedl jsem si k ní na pohovku, hladil jí ve vlasech a omlouval se jí. „Zayne nech to být. Už se stalo, ale prosím tě už nepij."
„Nebudu lásko už ne, hlavně se mě už neboj." Kývla a strčila mi do pusy muffin. Okamžitě jsem jí políbil a celou dobu jsem jí objímal. Nemohl jsem jí pustit z náručí.

*Pohled Vaness*
Seděli jsme na gauči a on mi konečně řekl co se stalo. Nemohla jsem uvěřit tomu, co Liam udělal, ale nejvíc na mysl mi nešlo, že byl Zayn opilej. Ani to nešlo poznat.

Lehl si na mí stehna a koukali jsme na televizi. Zayn po chvíli usnul a já ho nemohla přestat hladit po vlasech a Zayn chrupkal tak, že to znělo jako by vrněl, ale i tak jsem z televize neslyšela ani slovo.

Bylo mi příjemně ale začala jsem přemýšlet o tom co udělat s tím Liamem. Nechci, aby se nám štval do života a snažil se nám ho zkazit. Přemýšlela jsem tak dlouho, že jsem si ani nevšimla že je Zayn vzhůru.

„Nad čím přemýšlíš?" Zeptal se.
„Nad tím, co udělat aby nám dal pokoj."
„Kašli na něj. Když to přežene tak zavolám policii a zavřou ho."
„No dobře ale když něco tak... tak mu něco udělám."
„Pojď sem ty můj rváči." řekl a povalil mě pod sebe.

Líbali jsme se a já se rozhodla posunout to dál a vykašlat se na nějaký sliby. Svlékla jsem mu tričko a líbala ho na hruď. „Tohle nesmíme až do svatby." řekl udýchaně, ale v hlase mu šla slyšet i nadrženost.

„Kašli na to, kašlu na všechno. Lásko chci být s tebou a jestli kvůli tomu zruší smlouvu tak s tebou i tak zůstanu, navíc jak to zjištěj?"

Našpulila jsem naštvaně rty a čekala na jeho odpověď, která se mi dostala v podobě polibku a svléknutí jeho trička které nosím na spaní, takže jsem tam byla jen v kalhotkách. Instinktivně jsem si zakryla prsa rukama, ale pak jsem si uvědomila, že před ním se stydět nemusím.

„Jsi překrásná." řekl mezi polibky. Na nic jsem nečekala a začala se prát s jeho páskem od kalhot, ale nevedlo se mi to, tak to udělal radši sám. Když už byl už jen v boxerkách mohla jsem cítit jak mi jeho kamarád tlačí do podbřišku.

- - - - - - - - - - -

Po hodině plné sexu začal někdo zvonit. Oba jsme se rychle oblékly a Zayn šel otevřít. „Dobrý den pane Maliku, jsem detektiv Graham a tohle je můj kolega Jenkins."

Láska na domluvu || Z.M [Probíha korekce]Kde žijí příběhy. Začni objevovat