Hoofdstuk 50

8.9K 352 96
                                    

Camrynn

"Cam, kan je me effe de haarlak aangeven?" Vraagt Nicole. Ik pak de bus van het tafeltje en gooi het naar haar toe. Ze vangt hem keurig op en spuit een enorme dosis in haar haar. Hoestend wapper in voor mijn neus. "Dat had wel wat minder gemogen, Nic." Zeg ik. "Mijn haar moet gewoon perfect zitten!" Antwoord ze. Ik pak mijn borstel weer op en ga door met het borstelen van mijn haar. Over een halfuurtje moeten we klaar zijn, want dan halen de jongens ons op en gaan we naar de club. Lindey is Loulou's haar aan het invlechten en Isabella is bezig met haar make-up.

Ik pak mijn krultang erbij en voel of die warm genoeg is. Voorzichtig raak ik het aan, en trek ik meteen mijn hand terug. Die is zeker heet genoeg! En dus ga ik aan de gang met het krullen van mijn haar.
Na 10 minuten is alles gekruld en kam ik het er voorzichtig weer een beetje uit. Dit zorgt voor een mooi golvend effect. Tevreden bekijk ik mezelf in de spiegel. Ik ga deze weddenschap zeker weten winnen! Ik pak mijn eyeliner en trek een flinterdun lijntje boven mijn ogen. Als final touch smeer ik een rode 24-uur lipgloss op mijn lippen en draai ik me om. "Is iedereen zo ver?" Vraag ik. Lindey pakt haar tasje op en knikt, "Yo." Ik stop mijn telefoon in mijn schoudertas en loop naar de deur.

Net als ik de deur open trek, wilt Justin aankloppen. Met zijn vuist in de lucht kijkt hij me aan. "Ja, ik wilde net aankloppen." Zegt hij. Ik beantwoord hem, door een kus op zijn lippen te drukken. Het duurt maar een paar seconden, maar het is genoeg om de vlinders in mijn buik door te laten draaien. "Ben je er klaar voor?" Fluistert hij, tegen mijn lippen. Ik knik, "Pas maar op, schat. Ik ga dit winnen!" Grijnzend slaat hij een arm om me heen en lopen we samen het gebouw uit, met onze vrienden achter ons aan.

Vanaf een afstand hoor je de botsende muziek al uit het gebouw komen. We staan in de rij voor de cluben wachten tot we naar binnen mogen. Een voor een controleerde de beveiliger ons en stappen we naar binnen. Justin staat achter me en heeft zijn handen op mijn heulen gelegd. "Op het moment dat je binnen bent, is de weddenschap begonnen." Fluistert hij, in mijn oor. Onverstaanbaar fluister ik iets terug. "Je ID of paspoort, alsjeblieft." Zegt de beveiliger verveeld. Ik overhandig hem mijn ID en kijk naar zijn reactie. Zijn ogen worden wijd open gesperd, als hij me verwonderd aankijkt. "Mevrouw Lewis, welkom. Loopt u met mijn collega mee, naar de VIP-ruimte?" Zegt de beveiliger.
Een beroemde moeder hebben is zo slecht nog niet!

Ik loop achter de tweede beveiliger aan en wenk mijn vrienden, die ook stilletjes mee lopen. We lopen door een deur en het kabaal begint. Mijn oren ploppen nu al bijna door het harde geluid! We blijven stil staan bij een afgezette verhoging, met tafels en de beveiliger opent het poortje. Ik loop door en kijk achterom. Mijn vrienden worden tegen gehouden. "Wow, ze horen bij mij!" Roep ik. De beveiliger knikt en laat ze door. Lindey komt naar me toe gehuppeld en stoot me aan, met haar elleboog. "Handig, zo'n moeder!" Zegt ze lachend. Ik grijns een beetje, als een boer met kiespijn. Het is niet altijd handig.

Ik word vanachter vast gegrepen. "3, 2, 1...." Fluistert een stem. "We zijn begonnen..." Fluister ik terug. Ik loop met mijn vriendinnen naar de bar en bestel het drankje met het meeste alcohol. Vandaag mag ik van mezelf helemaal los gaan. De barman schuift een drankje naar me toe en ik giet het in een keer achterover. Verbaasd kijkt hij me aan, "Wow. Een beetje rustig aan, dame." Ik schud lachend mijn hoofd, "Vandaag niet." Zijn gezicht klaart op. "In dat geval, misschien heb ik wel iets wat je wilt proberen!" Zegt hij. Nieuwsgierig trek ik mijn wenkbrauwen op, "Wat dan?" Vanachter de bar tovert hij een fles sterke drank en schenkt 5 shotglaasjes in. Alle vijf nemen we een glaasje en gooien we het achterover. De drank brand in mijn keel en tranen vullen zich in mijn ogen. Jesus, wat een heftig spul! Ik schud mijn hoofd in een poging het wat helderder te krijgen, maar het heeft geen enkele zin.

Na een paar minuten begin ik al wat losser te worden en kijk ik om me heen. Ik zie Justin ergens tussen de menigte innig dansen met een meisje. Een steek jaloezie gaat door me heen. Ik weet niet of deze weddenschap zo'n goed idee was, maar ik kan nu niet meer terug. Het meisje buigt voorover en net voordat ze kussen stapt Justin naar achter en zegt wat tegen haar. Geschrokken draait het meisje zich om en loopt ze weg. Justin kijkt spiedend om zich heen en zijn blik valt op mij. Hij steekt een vinder op en kijkt me grijnzend aan. Met mijn mond vorm ik 2 woorden: wacht maar.

So you're that kind of guy?Where stories live. Discover now