Hoofdstuk 6

10K 344 4
                                    

Ik loop naar mijn kamer om me om te kleden voor het zwembad. Ik loop rechtstreeks naar mijn kast en kijk naar mijn 2 bikini's, 1 met de Amerikaanse vlag en de andere is een beetje licht vervaagd groen. Ik besluit om de groene aan te doen. Als ik ik hem heb aangedaan doe ik snel wat waterproef mascara op en pak een handdoek. Over mijn bikini trek ik een strandjurkje aan en ik pak mijn badslippers. *klop klop* daar zal je de Squad wel hebben. Ik doe open en loop naar buiten, voordat we gaan draai ik nog snel even de deur op slot. "We kunnen!" Roep ik.

Bij het zwembad aangekomen pakken we allemaal gelijk een stoel. Jemig! Het is best druk! Ik trek m'n strandjurkje uit en schop mijn badslippers ook uit. Lindey heeft een simpele roze bikini, maar het staat erg mooi bij haar huid. Hutson vind dat blijkbaar ook want hij kan zijn ogen niet van haar af houden. Isabella heeft een licht blauwe bikini met bandjes in haar nek, en ook haar staat het goed! Loulou heeft een bikini met de Engelse vlag, super leuk! En Nicole heeft een zwarte bikini met van die sliertjes, heel chic.

" 3,2,1, GO!" Roepen we allemaal tegelijk. En we springen met z'n alle in het water. Als ik boven kom haal ik diep adem en kijk ik om me heen. Hutson en lindey zijn aan het stoeien en Isabella en stephen zijn aan het zoenen. ik zwem naar Loulou en Nicole die geheimzinnig aan het fluisteren zijn. "Koppelen,.....,stelletje,.....,haat en liefde,.....,feest,.....,ssst,.....,wat?" Dat zijn flarden die ik opvang van hun gesprek. Ik kom dichterbij, maar ze hebben me opgemerkt. Crap! "Euhm, hallo!" Zeg ik. "Heii!" Zegt Loulou. Ze kijkt weer naar Nicole. Oke? Ik zwem maar weer weg.
Opeens word ik naar beneden getrokken. Ik hap snel nog wat lucht naar binnen voordat ik onder water word gedompeld. Ik blijf maar naar beneden getrokken worden. Ik heb geen lucht meer! Ik ga stikken! En net op het moment dat ik vlekken zie kom ik weer boven water. Ik hap naar lucht en begin te hoesten. Als ik eindelijk weer een beetje op adem ben gekomen kijk ik welke gek me bijna liet doodgaan. Ik wrijf het water uit mijn ogen en ik zie Justin. "Justin jij verdomme gek! Je hebt me gewoon bijna vermoord!" Schreeuw ik, "jij mislukkeling! Hoe durf je! Ik ben er zo klaar mee! Je blijft me maar lastig vallen!" Als blikken konden doden van Justin al 100x dood geweest. Heel even staat hij met zijn mond vol tanden. Ha! Hij weet niks meer te zeggen. Maar dan komt er een van die barbiepoppen aangezwommen. "Jij bitch! Je blijft van hem af!" Krijst ze. Wat?! Oke?! Gaat zij me nu beschuldigen terwijl ik niks heb gedaan?! Ze pakt hem bij zijn kin vast en zoent hem vol op zijn mond. Justin zoent haar terug en zijn handen gaan naar haar billen. "Hé, eet elkaar niet op! De mazzel!" Roep ik.

Ik zwem weer lekker terug naar Loulou en Nicole. Ondertussen zijn Lindey en Hutson daar ook al en kijken me vragend aan. Ik haal mijn schouders op. "Zullen we afdrogen en daarna met z'n alle naar mijn kamer gaan?" Stel ik voor. Iedereen is het er mee eens en we pakken onze spullen. Ik werp nog een blik op het zwembad maar ik zie Justin nergens. Wel zie ik die lelijke barbiepop bij de andere poppen huilen.

*klop klop......klop klop klop klop.....klop klop* "jaja! Ik kom al!" Roep ik. Ik trek snel mijn pyjama jurkje aan en trek de deur open. Iedereen heeft zijn pyjama aan en zijn kussen meegenomen. Zelfs stephen en Hutson zijn er. "Hé, jongens! Hoe zijn jullie hier gekomen?" Vraag ik. "Toen de surveillant 5 min. pauze nam zijn wij hem gesmeerd." Zegt Stephen.
"Tof!" Roep ik. Als iedereen zich genesteld heeft in een kringetje zet ik een bak chips in het midden neer en geef ik iedereen een blikje cola. "Laten we doen of de waarheid spelen!" Stelt Nicole voor. Iedereen knikt. "Oke, doen of de waarheid aan Lindey?!" Zegt ze. "Euhm, doen!" Antwoord Lindey. Nicole begint te lachen en ik heb zo'n vermoeden wat Lindey moet doen. "Zoen Hutson!" Lindey schrikt, je ziet het aan haar gezicht. "W-w-wat?!" "Je hoorde me wel, zoen Hutson!" Herhaald Nicole. Lindey kijkt Hutson aan. Hutson geeft een knikje en Lindey buigt voorover. Dan raken hun lippen elkaar en beginnen ze echt te zoenen. Na 2 min. is nog geen van hun gestopt. "Euhm, aarde aan Lindey en Hutson?!" Roept Nicole. Verschrikt kijken ze op en lachen schaapachtig. "Aahw!" Roept Loulou. "Euhm, doen of waarheid aan Loulou?!" Zegt Lindey. "Waarheid!" Antwoord Loulou. "Heb je wel eens gezoend met iemand op de kostschool hier?" "Jep, met Milan." Zegt Loulou luchtig. Tja, dat wist ik al. "Doen of waarheid aan Carly?!" Ohw nee.
Ik zucht diep. "Doen!" Loulou en Nicole kijken elkaar aan. "Ga naar Justin en zoen hem!" Zegt Loulou. WAT?! "Echt niet!" "Als je het niet doet heb je verloren!" Zegt Nicole. Crap! Dat is een gevoelige plek! Ik wil koste wat het kost niet verliezen! Ik kan gewoon niet tegen mijn verlies! En dat weten zij. " jullie zijn gek!" Gelukkig heb ik best een mooi pyjama jurkje dus kan ik gewoon zo. "Ik ga niet alleen!" Zeg ik. "Nee, Nicole en ik gaan mee!" Antwoord Loulou. Ik zucht. "Goed dan!" We lopen de gang op. We rennen naar de scheidingslijn. Net als we willen rennen komt er een surveillant aan. Gauw trekken we een random deur open en gaan we er in. Het blijkt de jongenstoilet te zijn. Cupcakes! *woessssssss* de plee word door gespoeld. Er komt een jongen uit de wc. Als hij ons in de gaten krijgt trekt hij een wenkbrauw op. Nicole maakt het gebaar dat hij stil moet zijn, hij knikt en loopt de deur uit. 10 seconden later komt hij terug en zegt dat we kunnen. We rennen gelijk door naar justins kamer. Nicole en Loulou wachten op de hoek. Ik klop zenuwachtig aan. *klop klop*. De deur word geopend. "Carly?! Wat doe jij nou hier?" Vraagt Justin. Even twijfel of ik niet gewoon zou weg rennen, maar dan verlies ik. "Ik moet je zoenen voor een weddenschap en m'n vriendinnen staan daar op de hoek!" Fluister ik dwingend. Hij krijgt een grijns op zijn gezicht. "Dus jij wilt me zoenen?!" Zegt hij. "Nee het moet voor een weddenschap! Sukkel doe het nou maar!" Ik bekijk hem eens goed. Hij is weer shirtless en heeft alleen een sportbroekje aan. God, wat is hij knap! En een lekkere sixpack! Wacht, wat?! Nee dat mag je niet denken!
"Oke!" Zegt hij. En hij pakt mijn gezicht vast en drukt zijn lippen op de mijne. Ik zoen hem terug, hij vraagt om toestemming en ik geef het hem. Na een paar seconden verbreek ik de kus. "Zo is het wel goed denk ik!" "Ja,...., dat denk ik ook wel ja!" Zegt Justin. "Nou, eh, bedankt!" "Ja,euhm, graag gedaan! Slaap lekker Carly!" "Slaap lekker Justin!" En hij sluit de deur. Meteen komen Loulou en Nicole naar me toe gestoven. En rennen we stilletjes naar mijn kamer. Als we binnen zijn beginnen ze alle 2 te gillen. "Aaaaaaaaaaaaah! Dat was Zooo cute!" Roept Nicole. "Jullie zijn zo schattig samen!" Gilt Loulou. "Lou, nic! Rustig, we hebben gewoon gezoend omdat het moest!" Zeg ik. " wat je ook zegt, het bleef schattig!" Zegt Nicole. " hey mensjes, ik heb het gefilmd!" Roept Loulou. DAT MEEN JE TOCH NIET?! "Als je het maar niet online zet!" Waarschuw ik. "Nee joh, stel je niet zo aan!" Antwoord Loulou, terwijl ze het filmpje aan Isabella, stephen, Hutson en Lindey laat zien.

Zo ging het nog een tijdje door. Totdat het half 12 was en iedereen wel moe was. Iedereen ging naar zijn eigen kamer en ging slapen.

So you're that kind of guy?Onde histórias criam vida. Descubra agora