Hoofdstuk 8

10.9K 351 31
                                    

Carly

Ik open mijn ogen en draai mijn hoofd naar links. Ik zie een persoon naar me liggen. Wat? Ik denk even na en dan weet ik het weer. M'n vriendinnen liggen natuurlijk ook in mijn kamer. Gisteren bleven ze slapen. Ik werp een blik op mijn wekker. Wat?! Zo laat al? "Jongens, hey, wakker worden!" Roep ik. "Hmm, laat me nog een kwartiertje liggen!" Fluistert Nicole. Ik spring op uit mijn bed, loop naar haar matras en geef haar een duwtje. "Laat maar zitten, het heeft geen zin! Ze is echt onmogelijk wakker te maken!" Zegt Loulou, die al rechtop zit. "De enige manier om haar wakker te maken is iets nats of kouds!" Zegt ze. Iets nats of kouds?! "Lou, help me is even!" Zeg ik. Ik pak onderweg naar de badkamer 3 bekertjes. In de badkamer vullen we ze met water en lopen we terug naar de matrassen. Loulou heeft een bekertje in haar hand en ik heb er 1 in iedere hand. "Op 3! 1, 2, 3!" Roept Loulou. En we kiepen het water over hun hoofd. "Aaaaah!" Gilt Nicole, ze komt overeind en springt op en neer. Ook Isabelle zit overeind met wijd open gesperde ogen. En lindey slaakt ook een kreet. Loulou en ik beginnen te schaterlachen. Na 5 minuten kunnen we pas stoppen en hebben we buikpijn van het lachen. "Grappig..." Zegt Nicole. "Zullen we maar aankleden?" Vraagt lindey. "Ja goed idee! Over 20 minuten weer hier?" Zegt Isabella. En dan zijn ze weg., en nemen ze hun matrassen mee. Ik loop naar de badkamer en pak een glas water. Ik neem een slok en zet het op mijn nachtkastje. Dan heb ik snel even tijd om op te ruimen. Ik begin met de lege zakken en stop ze in de prullenbak, daarna de blikjes en vervolgens veeg ik snel alle kruimels op. Ik kijk op de klok en zie dat ik nog 15 minuten heb. YES! Douche time! Ik loop naar de badkamer en kleed me uit. Snel trek ik mijn haar uit de knot en spring onder de douche. De warme stralen water voelen heerlijk op mijn huid. Ik zeep mijn haren in, spoel het uit en scheer mijn oksels en benen. Zo, dat is ook weer gebeurd! Ik draai de douche uit en stap er onder vandaan. Ik droog me snel af en wikkel mijn haar in een handdoek. Ik loop in m'n nakie door de kamer en ren de inloopkast in. Ik kies voor een zwarte tregging, een Bordeaux rood driekwartshirt en donker grijs mouwloos halflang vest.

Er word op de deur geklopt en ik open meteen. Als ik de deur op slot heb gedaan draai ik me om, "dus, vanmiddag mogen we eindelijk trainen voor hock-......" Ik keek met grote ogen naar de persoon voor me. Justin... Hij had weer zo'n vieze grijns op zijn gezicht. "Wat moet je?" Vraag ik geïrriteerd. "Ook leuk om jou te zien schoonheid!" zegt hij, " krijg ik een kusje?" Wat is dat nou weer voor een vraag? Wat denkt hij wel niet?! Ik staar hem met open mond aan. "Wat?" Vraag ik hem verbaast. "Of ik een kusje mocht?!" Herhaald hij. "Wat denk jij wel niet? Viezerik! Gatver! Nee, gewoon niet!" Schreeuw ik. Hij buigt voor over en tuit zijn lippen. Dit is mijn kans! Ik sla hem hard in zijn gezicht en ren weg. Ik ren zo hard als ik kan, en kom op de gang mijn vriendinnen tegen. "Hey?! Wat die jij nou hier?!" Vraagt lindey. "Je raad het nooit! Ik kwam Justin tegen! Hij stond voor mijn deur!" Leg ik hijgend uit. " en toen hij om een kusje vroeg gaf ik hem een klap en ben zo snel mogelijk naar jullie gerent!" Ze beginnen allemaal te lachen. "Waarom lachen jullie zo?" Vraag ik. "Gewoon, hij vroeg om een kusje?!!" Lacht Loulou. "Hmmm, laten we nou maar gewoon gaan!" Zeg ik.

Justin

Haha! Dat was een goeie grap. Ze keek zo verschrikt! Ze werd helemaal rood! Dat was eigenlijk Wel schattig! Wat? Nee! Ik loop naar de lift en stap in. De lift stopt en Cameron en Milan stappen de lift uit. "Huh? Wat doe jij nou hier?" Vraagt Cameron. "Ik stond op jullie te wachten!" Besluit ik maar te zeggen. "Euhm, oke." Zegt Milan. We stappen de lift weer in en lopen naar de ontbijt zaal. Als we aan tafel zitten kijk ik achterom naar Carly. Ze moet ergens om lachen en kromt haar rug. Ze draait haar hoofd een kwart slag om Lindey naast haar aan te kijke. Ze heeft een brede glimlach op haar gezicht. Waar zou ze om moeten lachen? Ik geef me een mentale facepalm. Dacht ik dat nou echt? "Wat denk jij, jus?" Vraagt Milan. "Huh? Wat?!" Hij kijkt me geïrriteerd aan. "Ik vroeg of jij denkt dat we kans maken tegen het team van zaterdag?" Zaterdag hebben we een wedstrijd. Na de hockeywedstrijd van de B2. "Ja, vorig jaar stonden we gelijk! Dit jaar moeten we winnen!" Zeg ik. De jongens kijken me tevreden aan. Ik ben de team captain. Ik moet het team een good mood geven. "Gaan we naar de hockey wedstrijd van de dames kijken?" Vraagt Cameron. Milan en ik kijken elkaar twijfelend aan. Ik vind het prima, Carly zit in dat team, maar Loulou ook. En dat vind Milan waarschijnlijk ongemakkelijk. Tot mijn verbazing knikt hij. "Dat is dan geregeld!" Zegt Cameron enthousiast. Hij heeft een oogje op Nicole. Ik zucht, "prima!"

So you're that kind of guy?Where stories live. Discover now