Hoofdstuk 15

8.7K 304 7
                                    

Carly

We lopen de tuin in. Ik kijk mijn ogen uit! Het is prachtig! Er is een enorme feesttent neergezet, waardoor de grasvlakte is overdekt, en langs de weg naar de feesttent zijn allemaal lichtjes. Ik loop samen met Lindey, Nicole, Loulou en Isabella naar de tent. Als we binnen zijn, kijk ik opnieuw mijn ogen uit. Langs de bovenkant van de tent zijn allemaal bloemen gemaakt, waardoor het hele dak is versierd met duizenden bloemen. In de linkerhoek achteraan staat een bar en verder is er een enorme dansvloer neergelegd. Er zijn al veel mensen, allemaal kijken ze naar ons. We hebben een redelijke entree gemaakt, door net te laat te zijn. Ik weet het, we zien er op zijn minst gezegd goed uit! Ik wil niet opscheppen ofzo, maar we hebben dan ook erg ons best gedaan. Ik glij met mijn ogen door de zaal en zie Justin samen met zijn vrienden bij de bar staan. Ook zij kijken naar ons. Justin's ogen scannen ons een voor een, tot ze bij mij aankomen. Een grijns vormt zich om zijn lippen, tot onze ogen kruizen. Zijn grijns betrekt en hij kijkt me boos aan. Ik grijns duivels terug en zwiep mijn haar over mijn schouders.
"Hè, Car. Zullen we wat drinken halen?" Vraagt Isabella. Ik knik en we lopen naar de bar. "Wat mag het zijn dames?" Vraagt de veeeel te slijmerige barjongen, terwijl hij knipoogt naar Isabella. "Ik wil een cola, en wat wil jij Car?" Vraagt ze. "Doe maar het zelfde!" De jongen knikt en vult de glazen met cola. "2 cola's voor de ladies!" We pakken het aan en draai ons om zodat we met onze rug tegen de bar staan geleund. "Wat een slijmbal!" Zegt Isabella. Ik grinnik, "Ik wilde net hetzelfde zeggen!" Er word op mijn schouder getikt en ik draai me om. Voor me staat het arrogantste persoon ooit. "Oh hallo, Justin! Wat ontzéttend leuk om jou te zien!" Hoor de sarcasme! "Wat moet je nou weer?!" Vraag ik bot. Hij schraapt zijn keel. "Wat je met die foto hebt gedaan, vind ik echt niet kunnen. En ook al wil ik ontzettend graag wraak nemen, ik ga dat niet doen!" Ik kijk hem verbaasd aan. "Sinds wanneer ben jij zo verstandig geworden?!" Vraag ik. Hij haalt zijn schouders op. Het is even stil, dan begint hij opnieuw. "Ik heb trouwens gehoord dat je met die Dylan gaat daten." Ik kijk hem uitdagend aan. "Dat klopt ja, maar hoe weet jíj dat?" Hij grijnst. "Ik heb zo mijn bronnen!" Is zijn antwoord. Wat is dat voor antwoord?! Daar kan ik toch niks mee?! "Je kunt maar beter niet met hem uitgaan. Hij staat bekent als een player." Zegt hij. Ik kijk hem boos aan. "En hoe weet je dát nou weer?! Je kent hem niet eens!" Hij haalt zijn schouders weer op. "Hij is een vriend van een vriend, jeweetwel!" Tsss, alsof Dylan met zijn lieve ogen ooit zoiets zou flikken! "Dan heb ik nieuws voor je, ik ga lekker wel met hem uit! En verder gaat jou helemaal niet aan wat ik met mijn leven doe. Stomme zeekomkommer!" Hij kijkt me even oprecht verbaast aan, dan verandert zijn uitdrukking in geïrriteerd. "Luister Carly, ik probeer je alleen te helpen door je te waarschuwen! Ik heb me als een volwassene over onze akkefietjes heen gezet, en het enige dat jij doet is zeuren en precies het tegenover gestelde doen van wat ik zeg!" Nu is het mijn beurt weer om verbaast te kijken. Tjonge, we worden veel verbaast! "Luister jij eens, Justin. Dat jij mij wilt helpen klopt gewoon niet! Want er is niemand die mij zo haat als jij!" Roep ik. Justin's felle blik word zachter. "Je denkt dat ik jou haat?!" Ik knik. "Ik haat je niet! Echt waar. Onze karakters botsen gewoon!" Ik snuit minachtend. "In dat geval, is het denk ik beter als we dit gesprek beëindigen." En nog voordat hij iets kan zeggen ben ik al weg gelopen. Isabella loopt achter me aan. "Wat was dat nou allemaal?" Ik haal mijn schouders op. "Ik weet het zelf eigenlijk ook niet meer." Het is waar, Ik weet het ook echt niet meer. Het ene moment doet hij aardig en het andere moment is hij de grootste klootzak op aarde! "Zullen we gaan dansen?" Vraag ik aan Isabella. Ze begint te grijnzen en sleurt me de dansvloer op.

Na een hele lange tijd dansen met Is, word ik meegesleurd naar de bar. "Heeeeee, Carly! Wil je ook cola? Ja hè?! Doe maar 2 cola!" Ratelt Nicole aan een stuk door. "Weer het zelfde als net?" Vraagt de barjongen met een knipoog aan haar. Ze begint te giechelen. Giechelen, serieus Nicole?! De jongen schuift ons 2 glazen met cola toe. Ik neem een slok, terwijl Nicole die van haar als achterover heeft geklokt. Meteen spuug ik het uit. Wat is dit voor ranzig spul?! Ik check snel mijn glas, maar er is niks vreemds te zien. Ik ruik aan de cola. Het ruikt sterk naar alcohol, waarschijnlijk wodka. Ik werp een blik naar Nicole, die wild staat te dansen tussen twee jongens in. Die heeft echt teveel op! Ik loop naar de barjongen. "Geen alcohol meer voor haar, oke?" Hij knikt. Ik kijk om me hen opzoek naar Nicole, maar ik kan haar nergens vinden. "NICOLE! Waar ben je?!" Roep ik. Maar mijn stem komt nooit boven de muziek uit! Ergens vaag ik mijn linkeroor hoor ik gegil. Het klinkt als Nicole, en ik ben er meteen als een speer vandoor, richting het geluid.
"Nicole, gelukkig. Ik heb je gevo-" Ik hap naar adem. Daar staat ze tegen een muur aangedrukt door een jongen die met zijn ene hand onder haar rokje zit en zijn andere had voor haar mond. Ik ren er op af en trek hem van haar af. "He!" Roept de jongen. "Jij blijft van haar af, vieze aanrander!" Roep ik. Ik storm naar hem toe en geef hem vol een klap in zijn gezicht. Hij kijkt me woedend aan en trekt zijn arm naar achter klaar om uit te halen. Ik geef een harde gil, een ijzingwekkende gil. Hij schiet zijn arm naar voren en zijn hand beland vol op mijn slaap. Mijn beeld word wazig en het duurt enkele seconde voordat ik neerval en alles voor de 2e keer in drie dagen zwart word.

------------------------------

Woah! Carly is voor de 2e keer knock-out gegaan! Maar deze keer is ze geslagen! Zal het goed komen? Vanaf nu zal ik er soms een soort 'berichtje' als dit bij een hoofdstuk doen! Communiceert wat makkelijker! Er zal snel een nieuw hoofdstuk bij komen!
Kus

So you're that kind of guy?Where stories live. Discover now