Hoofdstuk 7

10.8K 331 62
                                    

Justin

Ik word langzaam wakker, en open mijn ogen. Ik werp een blik op mijn wekker. Ik heb nog 20 minuten voordat ik in de eetzaal kan ontbijten. Ik zwaai mijn benen uit bed en blijf even zitten op de rand. Mijn gedachten gaan terug naar gister avond. Carly stond ineens aan mijn deur, terwijl Cameron en Milan gewoon binnen aan het gamen waren. En toen vroeg ze of ik haar wilde zoenen. En ik heb het gedaan?!! Gelukkig hebben Cameron en Milan het niet door gehad, en zijn ze gewoon verder gegaan met gamen zonder vragen te stellen. Maar het was alleen voor een opdracht. Niks bijzonders dus.
Ik sta op en loop naar de badkamer voor een snelle douche. Na het douchen kleed ik me snel aan.
( j= Justin, C= Cameron, M=Milan)
J. Yo boys, ready for breakfast?
C. Gozer! We mogen pas over 10 min.
M. Idd, laat ons nog 10 min.
J. K zie jullie over 2 min. Bij de lift!

Ik trek de deur achter me dicht en loop naar de lift. Mijn kamer is op de 3e verdieping die van de jongens op de 2e verdieping.
De lift deuren springen open en ik loop naar buiten. "Yo!" Roep ik door de gang. Cameron en Milan kijken verschrikt op van hun telefoon. "Kunnen we gaan?" Vraag ik. Ze knikken en we lopen naar de lift. Nick drukt op het knopje en we moeten wachten, de lift is op verdieping 6. Fijn, dan zitten we dus met andere in de lift. Verder op gaat een deur open. Er komt een meisje met bruin haar uit de kamer. Ze draait zich om. Carly! Onze ogen ontmoeten elkaar en meteen word ze knal rood en kijkt beschaamd weg. Ik grijns. De lift deuren springen open en we lopen naar binnen. Ik kijk in het rond om te kijken wie er bij ons in de lift staat. Natuurlijk is het Samantha, ze kijkt me woedend aan. Ik geef haar een arrogante blik terug en meteen draait ze haar hoofd weg. Weer gaan de lift deuren open en lopen we naar de kantine. We gaan zitten aan onze vaste tafel. Nog geen 5 minuten later komt Carly met haar groepje binnen. Ze kijkt naar onze tafel en ik grijns naar haar. Ze begint wat te fluisteren in de oor van Loulou. Loulou begint hard te grinniken, En kijkt onze kant op. Haar ogen ontmoeten die van Milan en hij verstart. Loulou's wangen worden licht roze en ze kijkt gauw de andere kant op. Loulou en Milan hebben een keer gezoend. Loulou was dan wel dronken maar helder genoeg om te weten wat er is gebeurd. En Milan was helemaal helder, hij blijft beweren dat hij niet verlieft is op Loulou maar Cameron en ik luisteren daar allang niet meer naar. Ze lopen luid lachend langs ons, op weg naar hun eigen tafel. "Zullen we maar eens wat voedsel gaan halen?" Vraagt Cameron. Hij en zijn eten altijd. We willen allemaal opstaan maar het lukt niet! What the fuck?! Ik kijk naar mijn benen die vastzitten aan de stoel. Mijn broek is gewoon vast gelijmd aan de stoel! Ik weet allang wie het heeft gedaan en kijk woest Carly's  kant uit. Ze kijkt me recht aan en steekt haar tong uit. Wat kinderachtig! "Wat?!" Roept Cameron. "Hoe komen we hier nu weg?!" Vraagt Milan, die allang door heeft dat we zitten vast gelijmd. Een van de meiden aan onze tafel trekt haar rokje uit en loopt in haar onderbroek de zaal uit. Pfff, aandachts trekker! De andere meiden doen haar na en Samantha kijkt me zwoel aan. Ik kijk neerbuigend terug, ze schrikt en loopt beschaamd de zaal uit. Ik hoor Carly achter me kei hard lachen en zie de rest van de leerlingen ook kijken. "Iedereen, aandacht weer lekker op zichzelf!" Buldert mijn stem door de zaal. Iedereen kijkt weer gauw vooruit. Dat is beter!

Carly

Justin en zijn gang hebben nu 2 opties, of ze blijven zo de hele dag zitten totdat iemand ze los haalt of ze trekken hun broek uit en moeten in hun onderbroek door de school! Ik voel een nieuwe lachsalvo opkomen en proest het uit. Ik krijg weer een boze blik van Justin en wend mijn hoofd af. Ik draai me om en neem snel een hap van mijn broodje hagelslag.

*trrrringg* Daar ging de schoolbal weer. Op naar gym! Dit vind ik het leukste vak van de dag. Samen met Lindey, Loulou en Isabella loop ik naar de kleedkamer. Ik trek mijn kleren uit (zie foto) en mijn gymuniform aan, een zwart voetbal broekje en een wit shirt met het schoollogo. Niet veel later lopen we de gymzaal binnen. "Vandaag gaan we verschillende sporten doen. Om te beginnen hebben we volleybal, voetbal, hockey en tennis." Buldert de stem van meneer Crosst door de zaal, "ik deel jullie op in 6 groepjes!" Iedereen krijgt een cijfer en dpje moet gaan staan bij de mensen met hetzelfde cijfer. Ik zit bij Meesan, Nikita, Isabella en Julien. Als eerst moeten we hockeyen tegen het team van Samantha, Wij winnen met 5-1. Daarna moeten we tennissen tegen het team van een andere barbiepop, wij winnen weer met 4-2. Dan moeten we volleyballen tegen het team van Loulou en Hutson, we verliezen met 3-2. Als laatste moeten we voetballen. Yes! Tegen justin's  team. Isabella geeft me een bemoedigend knikje, we hadden afgesproken dat zij in de spits ging en ik in de verdediging. Zodat het niet zoveel opviel dat ik kon voetballen. Meneer Crosst blaast op zijn fluitje en de bal word naar Milan getrapt. Hij rent naar voor en wilt de bal naar Justin pasen alleen onderschept Isabella hem en schiet hem naar Nikita. Nikita weet niet wat ze moet doen en schiet rustig naar het goal. Het was zo'n zachte bal dat de keeper hem met alle gemak tegen houd. De keeper schiet de bal naar Justin en hij passeert met alle gemak de spelers in het veld, en dan komt hij bij mij. Hij wilt rechts langs mij rennen maar ik ben hem voor en maak een schijnbeweging naar de bal en tik hem voor zijn voeten weg. De bal rolt naar Julien die hem naar Meesan paast en de bal vervolgens hard in het goal schiet. Zo gaat het een tijdje door, ik maak nog een paar mooie acties en we scoren nog 2 punten. We hebben verloren met 3-2. Jammer, maar ik mocht echt niet opvallen!

Na gym moet ik me weer melden en moeten Justin en ik allebei een lokaal vegen. Gelukkig! We hebben allebei een apart lokaal!

Na het nablijven loop ik weer rustig terug naar mijn kamer en pak mijn telefoon uit mijn tas. Hmmm, 5 gemiste oproepen van Lindey! Ik tik haar nummer in en druk op het groene bel icoontje. Meteen word er op genomen.
(L=Lindey, C=Carly)
L. "Omg, Carly! Waarom heb je me niet eerder gebeld?!"
C. "Ik moest nablijven. Weet je nog?!"
L. "Ohw ja. Ik heb groot nieuws!"
C. "Vertel op!"
L. "Vrijdag is het grote feest, en Hutson heeft me gevraagd!"
C. "Aaaaah! Oh my gosh! Wat heb je gezegd?!"
L. "Euhm, ja dat is het nou juist.ik heb nee gezegd."
C. "WAT? Waarom?!"
L. "Nou, ik ging er van uit dat wij samen zouden gaan! Je-weet-wel, we zijn bestfriends, dus ja!"
C. "Maar lin! Als je graag met hem wilde gaan had ik het echt wel goed gevonden hoor!"
L. "Ach, het geeft niks. Hij heeft me daarna op date gevraagd voor een andere keer!"
C. "Dat is zo sweet!"
L. "Haha, ja...."
C. "Zullen we zo een film kijken?"
L. "Ja leuk! Zal ik lou, isa, en nic ook meenemen?"
C. "Ja gezellig! Zie je over 10 min bij mij!"
L. "Laterz!"

En ik hing op. Ik liep naar mijn kastje met eten en pakte een grote zak popcorn, die ik leeg stortte in een bak. Daarna pakte ik uit de minikoelkast daarnaast 5 blikjes cola. Ik zetten alles neer op de grond voor de tv en pakte alle kussens die ik kon vinden. Ik ging lekker zitten op de kussens en checkte nog snel even instagram. Niet veel bijzonders, Lindey had een foto van haar nieuwe kleren, Nicole een selfie waar ik op reageerde, stephen had een foto van zijn nieuwste game, en Loulou had me getagd in een quote voor bestfriends. Ik scrol verder naar beneden, Justin had ook een selfie. My god! Iemand anders had de foto van hem genomen, hij had geen shirt aan, alleen een sportbroekje. Damn! Wat is die jongen knap! Wacht, wat?! Ieuw! Hij is een arrogante kwal! Snel klik ik op zijn reacties onder de foto. Alleen maar reacties van hopeloos verliefde meisjes. Gatver! Wie blijft er nou zo plakken aan een jongen?! En een paar reacties van zijn vrienden. *klop klop klop* Ik klik mijn telefoon uit, sta op en open de deur. "Wie is er klaar voor een film avondje?!" Roept Nicole. Ik grinnikte en liet ze binnen. Ze hadden allemaal al hun pyjama aan en nestelden zich op de kussens. "Ik ga me even snel omkleden!" Riep ik. Ze knikten en gingen weer verder met het uitpakken van al het eten. Ik snelde naar de badkamer, deed mijn kleren uit en verwisselde dat met een pyjama jurkje met aan de bovenkant een strookje kant. Ook pakte ik mijn dikke wollen sokken en trok ze aan. " zijn we er klaar voor?!" Vraag ik. Ze knikten alle 4 heftig en klikken op start. "Welke film hebben jullie gekozen?" Vraag ik aan Loulou. "Divergent, daarna gaan we insurgent kijken. En daarna alle delen van the hungergames!" Fluistert ze. Ik geef een instemmend geluidje.

Na ongeveer 6 uur films kijken is het al drie uur s'nachts. " zullen we maar eens gaan slapen?" Vraagt Lindey. "Jullie kunnen ook bij mij slapen?!" Stel ik voor. "Ja goed idee! Maar dan moeten we wel even onze matrassen pakken!" Roept Loulou. We besluiten in groepjes de matrassen te gaan halen. Ik ga met Nicole haar en Loulou's matrassen halen en Lindey, Loulou, en Isabella die van Isabella en Lindey.

Na een kwartiertje zijn we allemaal weer terug en liggen de matrassen keurig op een rij. "Dus, wat is de crush-status?" Vraagt Nicole nieuwsgierig. "Hutson heeft me op date gevraagt!" Zegt Lindey. "OMG! So sweet!" Roept Nicole. Loulou knikt instemmend. "Dus wanneer gaan jullie op date?" Vraag ik. Lindey begint te blozen, "morgen." Nicoles mond valt open. "Morgen al?" Vraagt ze verbaasd. "Ja."  "Dat is snel zeg!" Zegt ze. Lindey's gezicht word meteen onzeker. "Te snel?" Vraagt ze. Ik geef Nicole een boze blik. "Natuurlijk niet! Precies goed!" Antwoord Loulou. Lindey haalt opgelucht adem. Ik geef Loulou een dankbare blik. "En? Hoe gaat het tussen jou en Justin?" Vraagt Isabella. Meteen slaat mijn goede humeur om. En bedankt isa! "Moet je daar nou echt over beginnen?!" Vraag ik verontwaardigd. Ik pak mijn blikje en neem een grote slok. "Echt wel! Hij ziet jou duidelijk zitten!" Roept Nicole. Meteen verslik ik me en begin ik luid te hoesten. Mijn hoofd loopt helemaal rood aan. Ik spring op en ren naar de badkamer, waar ik een bekertje pak en hem vul met water om het in 1 keer achterover te slaan. Als ik weer een beetje ben bij gekomen loop ik terug en ga weer zitten op mijn matras. "Goed! Voor de duidelijkheid, ik en Justin haten elkaar! Het is een arrogante, brutale en irritante mislukkeling!" Ik kijk ze een voor een indringend aan. "Is dat begrepen?" Vraag ik. "Wat jij wilt!" Antwoord Lindey. Opgelucht haal ik adem. Never nooit dat ik Justin leuk ga vinden! Überhaupt aardig! Hij is gewoon stom!
We hebben het nog een tijdje over andere knappe jongens
. En gaan dan slapen, het is tenslotte al 4 uur.

So you're that kind of guy?Where stories live. Discover now