Hoofdstuk 38

8.6K 315 56
                                    

Camrynn

Ik schrik wakker van een harde kraak. "Euhm, hallo? Test: 1, 2, 3." Schalt de onzekere stem van ,verbouw Kruller door de bus. Voorzichtig open ik mijn ogen, om ze vervolgens meteen weer dicht te knijpen. Jesus, wat een fel licht! Ik open ze weer, voorzichtig dit keer, en check snel de tijd op mijn telefoon. Na de pauze van 7 uur, zijn we om half acht weer doorgereden. Het is nu half 11, we zullen dus wel weer in de file hebben gestaan!

"We komen over 5 minuten bij het hotel aan, alleen kunnen we er nog niet in. We hebben het hele gebouw afgehuurd, maar alles moet nog schoongemaakt worden! Dus we gaan ergens parkeren en daar blijft de bus voor de rest van de dag staan." Zegt mevrouw Kruller, "Jullie krijgen dus de hele dag de tijd, om de boel te verkennen. Je mag naar het stadje en naar het strand, niet verder!" Ik geef een por in Lindey's zij, kreunend gaat ze overeind zitten. "Heb je gehoord wat mevrouw Kruller net zei?" Vraag ik. Lindey haalt haar schouders op, "Zo ongeveer." Ik kijk haar grijnzend aan, "Zullen we eerst naar het stadje en daarna naar het strand?" Lindey's ogen worden groot van enthousiasme. "Mag dat dan?" Roept ze blij. Ik rol met mijn ogen, "Hoeveel had jij precies van de uitleg gehoord?!" Ze geeft een fikse stoot tussen mijn ribben. "Auw!" Gil ik.

Een zucht gaat door de geluidsboxen. "Wat is er aan de hand, mevrouw Lewis?" Vraagt een van de leraren ongeduldig. Mevrouw Kruller legt haar hoofd in haar handen en trekt vervolgens de microfoon uit de handen van de leraar. "Camrynn, niet zeuren en spullen pakken!" Roept ze.

Alle hoofden draaien zich naar mij en staren me aan. Ik kijk ze één voor één aan en trek mijn wenkbrauwen op, "Wat kijken jullie nou?" Een of ander stomme slet, Samantha, maakt de fout om haar mond open te trekken, "Je denkt echt dat je geweldig bent, hè?! Maar je hebt het mis, ík ben geweldig!" Ik kijk haar grijnzend aan, "Ik zou kunnen zeggen dat ik er mee eens ben, maar dan zou ik liegen." Ze kijkt me kwaad aan, "Hou je mond. Je bent lelijk!" Ik schud mijn hoofd, "Tenminste niet zo lelijk als jou persoonlijkheid!" Glimlachend kijk ik haar aan.

"Als ik er dan nu langs mag, jou aanwezigheid maakt me gestoord, op de verkeerde manier!" Ik kijk haar vals aan. "Ik maak iedereen gek, op de góede manier!" Roept ze, "Alle jongens lopen mij achter na!" Ik stoot Lindey, die achter me staat, lachend aan. "Goedkope producten trekken veel klanten aan!" Ik haal mijn schouders op, terwijl Samantha me woedend aankijkt. "Jij, vieze, kutho-"
"Rustig aan, dames. Geen ruzie maken, iedereen kan een stukje van me krijgen!" Onderbreekt Justin ons grijnzend. "Ugh, Justin. Je bent echt walgelijk. Donder alsjeblieft een eind op!" Kreun ik. "Stiekem, vind je me wel lekker!" Zegt hij grijnzend. Ik rol met mijn ogen en duw Samantha aan de kant.

Als ik de bus uitstap haal ik opgelucht adem en strek me uit. Heerlijk om vrij te zijn! Ik loop samen met Lindey naar onze vriendinnen, die al buiten staan te wachten. "Waarom duurde dat zolang?" Nicole kijkt me vragend aan. Ik haal mijn schouders op, "Bitchfight met Samantha. Ik kan haar echt niet uitstaan!" Loulou mengt zich lachend in het gesprek, "Niemand kan haar uitstaan. Ze is gewoon een facking hoer!" Ik kijk geschrokken naar de persoon achter Loulou. Samantha, kijkt Loulou vernietigend aan. "Wat zei je over mij?" Krijst ze. Loulou draait zich arrogant om en kijkt Samantha vragend aan, "Sorry, had je het tegen mij?" Samantha hapt geschrokken naar adem, door de gemene blik die ze van Loulou naar zich toe geschoten krijgt. Maar ze heeft haar houding al snel weer terug gevonden en kijkt Loulou intimiderend aan. "Je zei, dat ik een hoer ben. En dat pik ik niet!" Sist ze. Loulou kijkt haar geamuseerd aan, "Ja, je bent een hoer. Get over it! Niemand mag je, dus loop met die walgelijke slettenkleding van je naar je meelopertjes en blijf uit onze buurt!" Woedend draait Samantha zich om en loopt ze met flinke passen naar haar 'vriendinnen'.

Ik sla mijn hand voor mijn mond om mijn lach in te houden, maar het werkt niet. Nog geen 5 seconden later schalt mijn lach over de parkeerplaats en kijken de meeste toeristen me geërgerd aan, inclusief Samantha. Lachend geef ik Loulou een highfive. "Zullen we naar het stadje gaan?" Vraag ik. Iedereen knikt, we pakken onze tassen en gaan er vandoor.

Na 10 minuutjes lopen en de winkelstraat verkennen, zitten we in een cafeetje dat mooi uitzicht geeft op het strand. Het handige van dit café, is dat het naast ons hotel zit en dat we hier dus erg snel kunnen komen. Een nadeel is, dat de rest van de klas het ook al heeft ontdekt en bijna iedereen hier zit. "Uw ijsthee, mevrouw." De ober zet het glas neer en kijkt me aan. Zo snel als ik kan scan ik hem. Leuke lach, rechte tanden, bruine ogen, licht bruin haar, kortom hij is wel leuk.
Als hij de rest van de bestelling ook heeft neer gezet kijkt hij me weer aan, krijg ik een fikse knipoog en loopt hij weer weg.

Opslag ga ik blozen. Nicole en Loulou kijken me met open mond aan. "Wat heb jij met knappe obers?!" Roept Nicole. Meteen kijkt iedereen op het terras me aan, inclusief Justin, Milan en Cameron. "Niks, hoezo?" Vraag ik. "Jij krijgt altijd aandacht van knappe obers!" Roept Loulou. Ook deze keer kijkt iedereen op het terras me aan. Ook Justin, hij geeft me een pas-op-je-bent-van-mij-blik. Lachend kijk ik hem aan en schud zo onopvallend mogelijk mijn hoofd, waarop hij daarentegen heel opvallend 'ja' knikt. Zijn hand gaat over zijn intieme plek en ik weet meteen wat hij bedoeld. Jup, hij wil me in zijn bed. Mooi niet! Van mijn hand onder de tafel maak ik een vuist en doe net alsof ik op 'de plek' sla. Ongewillig krimpt hij een beetje in elkaar en na een laatste ondeugende, maar toch wel een beetje angstige, blik kijkt hij weg.

Opgelucht haal ik adem. "Waar ging dat allemaal over?" Vraag Isabella. Verward kijk ik op. Ze heeft het toch niet gezien?! "Waar heb je het over?" Vraag ik, zo onopvallend mogelijk. "Dat gedoe met Justin net." Antwoord ze. Crap! De rest van mijn vriendinnen kijken ook op en luisteren geïnteresseerd mee. "Dat was niks." Antwoord ik. Onopvallend glijd mijn blik naar Justin, maar op de plek waar hij net zat is het leeg. "Zeker?" Vraagt Isabella. Ik knik, "Zeker."

"Nou, zullen we maar gaan zwemmen?" Vraagt Lindey. Ze geeft me een wees-maar-blij-dat-ik-je-gered-heb-blik en daarna een vanavond-wil-ik-alles-weten-blik. Voorzichtig knik ik. "In het hotel verhuren ze kluisjes voor je spullen. Misschien kunnen we kijken of we die al kunnen scoren?" Vraagt Loulou.

En zo gezegd, zo gedaan. We hebben allemaal een eigen kluisje en hebben onze spullen, behalve handdoek- zonnebrand- zonnebril en telefoon, in het kluisje gedaan en onze bikini's aangetrokken. Ik heb gekozen voor een witte bikini en Lindey dezelfde, maar dan in het zwart. Lachend lopen we het strand op en leggen onze handdoeken naast elkaar neer.
Lindey en ik geven elkaar een blik en knikken. "3, 2, 1!" Gillen we. En we rennen het water in. Lachend spetteren we elkaar nat en duiken we in het water. Totdat de stem van mevrouw Kruller over het strand heen schalt, "We kunnen in het hotel!"

-----------------------------------------------------------------------------

Hallootjes,

Nou, dat was dus weer een hoofdstukje. Een dikke vette Bitchfight tussen Samantha en Camrynn. Heel grappig allemaal, nee grapje 😂

Ik hoop dat het wat was! Binnenkort weer een nieuw hoofdstuk! Vergeet niet te stemmen of te reageren!

Toedels, (speciaal voor jou ---> Tomboy_1800 😉😂)
Sam 🎀

So you're that kind of guy?Kde žijí příběhy. Začni objevovat